Şimdi Ara

Rammi almalıyım ekran kartımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Şöyle bir sıkıntım var . Şimdi benim pc de 2gb ram var . Fakat ekran kartı hiç yok . Şimdi çok sık lol oynayan biriyim. Lolde şuan 2gb ram ve ekran kartı olmadan(dahili ekran kartı var 1gb özellikleri atıcam) 30-40 fps arası alıyorum . Toplu savaşta(TF) ise 20 fps felan alıyorum. Şimdi ramım 2gb olduğu için sanırım oyun başlarında ilk 10 dk da 1 kere kapanıyor . Sonra açıyorum bidaha kapanmıyor. Bu pc için ramimi yükseltiyim 4gb yapıyım yoksa ekran kartımı alıyım. Bütçe şuan için 100 tl fakat 100 tl daha ayarlıycam. Mümkün olursa ikisinde alıcam ama ilk önce almam gereken hangisi.

Ben ram diye düşünüyorum çünkü oyunu zor yürütüyor 2gb ram . 4gb yaparsam yine biraz rahatlar fps de fazla artış olmaz ama yine rahatlar hem pc hem oyun. Ardından 1gb bir ekran kartı alırım 128 bit yada 64bit ..

Sizin düşünceleriniz nelerdir ? Bilgili arkadaşlar söyleyebilirmi? Sık oynadığım oyun lol

Sistem Özellikleri
    İşlemci: Intel(R) Celeron(R)CPU E3300 @ 2.50GHz 2.50GHZ ( Çift çekirdek)
    Ram : 2 Gb
    Dahili ekran kartı : Intel(R) G41 Express Chipset -- Sürücü modeli VDDM 1.1
    Boyutu : 1054MB
    Paylaşılan sistem belleği : 990 Mb

Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer1155 -- 18 Haziran 2016; 4:02:08 >

• Islemci yonunden sikinti cekmezsin.Ama ram almak istiyorsan bilgisayarcilar felan 2gb rami 90 tl ye satiyor.Ekran karti almak istersende baya bir butce gerektirir 100 lira yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade-power kullanıcısına yanıt
    İşlemci yönünden darboğaz çektirmeyecek. Fazla pahalı olmayanlar ekran kartı önerin varmı ? Bu arada rami 80 Tl den buldum yarın alıcam . Ekran kartınıda almayı düşünüyorum . İşlemcimin rahat besleyebiliceği fazla abartı olmayan ekran kartı öneriniz varsa onuda paylaşırsanız sevinirim. 1 den fazla olabilir. (Sağlam olması için en az 128 bit gerekli sanırım.)

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000462 anakartım bu . Önerilerinizi bekliyorum.
  • gamer1155 G kullanıcısına yanıt
    Gt 630 veya Hd 6570 alırsan işini görecektir.Ancak fazla bir performans bekleme.Bunlar çok zayıf kartlar
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Peki işlemcinin dar boğaz yapmıyacağı ve daha iyi bir ekran kartı önerirmisin ? Bişeyler bekleyebiliceğim tarzdan :) Ama işlemci dark boğaz yapmasın ve ram 4 gb olarak rahat oynatıcak. :) Genelde lol oynuyorum ztn .
    1GB ve özel tasarım (referans olmayan) olmak koşuluyla GTS450 bulabilirseniz öyle bir kart alın.Ancak bilgisayarın kapanmasıyla ramin 2 gb olmasının hiçbir alakası yok.Isınma sorunu olabilir ya da bir yerlerde kısa devre olabilir. Bir başka ayrıca da 2gb ddr2 ramler sıfır 40-50 lira arasına bulunabiliyor.Nereden 80 liraya buldunuz?Sakın almayın o fiyata.Hem ram hem de ekran kartı alırsanız sisteminiz daha rahat çalışır.Sormaya korkuyorum ama güç kaynağınız kaç watt?Markası modeli nedir?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sifir-2gb-ddr2-800mhz-pc-ram-kingston-kvr800d2n6-224807092

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Haziran 2016; 2:06:10 >

• Kardeşim pc kapanmıyor oyun kapanıyor öncelikle bunu söyliyim. Bi diğer diyeceğim şey bende görüyorum nette 40-50 tlye fakat hic kapıda ödeme sistemi yok hepsi kredi karti uzerinden.(Nakit var bende) Varsa kapida odemeli onu yolla 40-50 tllik. Bende onu alayım. Son olarak power 300 W diye hatırlıyorum yarın kasayi acip kesin olarak kac w ise yazarım. Saol eyw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Daha iyi kartlar önerebilirim ama bu seferde psu ile ilgili sıkıntı çıkmaya başlar.Zaten sistemin de genel olarak yetersiz olduğunu göz önüne alırsak bütçene göre : Gt 630 , Hd 6570 , Gt 730 alabilirsin.Aslında 750ti da tavsiye edecektim ama muhtemelen darboğaz yaşarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.