Şimdi Ara

rammstein ne alamde (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xabir

Türk ergenlerinin dinleyip kendilerini metalci sandığı grup. Allahı var muazzam bir grup. Ich Will favorim. Gerçi Türkiyede Rammsteini eleştirenlerde kendilerini bilgin metalciler sanıyor. Ama son yıllarda bozduklarını duymuştum.

maşallah kardeş imzandaki gruplarla sen ağır metalcisin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Türk ergenlerinin dinleyip kendilerini metalci sandığı grup. Allahı var muazzam bir grup. Ich Will favorim. Gerçi Türkiyede Rammsteini eleştirenlerde kendilerini bilgin metalciler sanıyor. Ama son yıllarda bozduklarını duymuştum.

maşallah kardeş imzandaki gruplarla sen ağır metalcisin zaten.

Şimdi bak bir şey diyeceğim ben ağır metalci miyim dedim? Sadece bu grubun Türkiye'de dinlenmesi ve bilinmesi yanlış demeyi kastettim o kadar. Hemen polemik çıkaracaksın değil mi? Ne yani yalan mı? Rammstein'i eleştiren kendini bilgin metalci sanıyor. İlla birisine laf sokma çabaları falan filan. Gerçi onu da beceremiyorsun ama.

• Çıkarırlar bence...
  • quote:

piyasaya senin gibi metalciler lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

quote:

piyasaya senin gibi metalciler lazım

İyi mi anlasan kötü mü anlasan bilemedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.