Şimdi Ara

rammstein ne alamde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çıkarırlar. Rammstein hiç rahat durur mu ?
  • LIFAD 2009 albümünden sonra dinlemeyi bıraktım çok bozdular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

LIFAD 2009 albümünden sonra dinlemeyi bıraktım çok bozdular

+1 bir rammstein fanı olarak
    gerçi daha sonra çıkan 2 single fena değildi ama eski performansı göremiyorum grupta
    Bu arada 2014 te bir konser albümü 2015 te yeni bir albüm çıkartıcaklarını duydum ama doğruluğundan emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

LIFAD 2009 albümünden sonra dinlemeyi bıraktım çok bozdular

+1 bir rammstein fanı olarak
    gerçi daha sonra çıkan 2 single fena değildi ama eski performansı göremiyorum grupta
    Bu arada 2014 te bir konser albümü 2015 te yeni bir albüm çıkartıcaklarını duydum ama doğruluğundan emin değilim

Alter mann'ı çok severim

• metal diye rammstein dinleyen kaldımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

metal diye rammstein dinleyen kaldımı ?

Rammstein'a metal yapıyor diyen biri yok ki konuda
    Metal olmaması dinleyemeyeceğimiz anlamına mı geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Neden Opeth bu kadar iyi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2009-2010 LIFAD Tour DVD'leri hala çıkmadı.
    Kaç yıl durduktan sonra Best Of çıkartıp toplamda 3 şarkı(Mein Land, Gib Mir Deine Augen, Vergiss Uns Nicht) ve 1 klip çıkardılar.
    Best Of turunu da DVD olarak kaydettiler, hala çıkmadı.
    Ortada albüm haberi hala yok.
    Piyasaya sızan 3-4 adet şarkı var. Demo olarak tabii ki.(Eisenmann, Freiheit, Was Ich Liebe aklıma gelenler. Gib Mir Deine Augen da grup tarafından çıkarılmadan önce Sirene ismiyle düşmüştü.)
    Rammstein ne alemde sorusunun cevabı olarak adamlar yatıyor diyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

quote:

Rammstein'a metal yapıyor diyen biri yok ki konuda
    Metal olmaması dinleyemeyeceğimiz anlamına mı geliyor

burdaki çoğu kişi metal diye dinliyordur.
  • quote:

kaldı.
  • Sanırım 2 sene içinde bir albüm çıkacak ama wacken konserinden sonra 1-2 sene ara vereceklerini söylemişlerdi son albümleri bir şarkının içeriği hariç (herkes biliyordur ) harikaydı .
    Bu arada bu adamların yaptığı türü tam olarak anlamış değilim ?

Asıl merak ettiğim rammstein almanya da değer görüyormu ? Bir çok avrupa ülkesi tarafından halk düşmanı deniyor ama tüm dünyada tanınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lena45 -- 7 Aralık 2013; 18:09:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lena45

Sanırım 2 sene içinde bir albüm çıkacak ama wacken konserinden sonra 1-2 sene ara vereceklerini söylemişlerdi son albümleri bir şarkının içeriği hariç (herkes biliyordur ) harikaydı .

Asıl merak ettiğim rammstein almanya da değer görüyormu ? Bir çok avrupa ülkesi tarafından halk düşmanı deniyor ama tüm dünyada tanınıyor

german rock diye geçiyor türleri.en azından ben öyle biliyorum.müzikleri karalık temalr içerdiğinden halk düşmanı gibi algılanıyorlar ama ülkelerinde seviliyorlar ve bazı şarkılarınıda halk düşmanı olmadıklarını belirtmek için yazdılar.örneğin links;askeri marş havası var ama tam tersini anlatır sözlerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

quote:

Sanırım 2 sene içinde bir albüm çıkacak ama wacken konserinden sonra 1-2 sene ara vereceklerini söylemişlerdi son albümleri bir şarkının içeriği hariç (herkes biliyordur ) harikaydı .

german rock diye geçiyor türleri.en azından ben öyle biliyorum.müzikleri karalık temalr içerdiğinden halk düşmanı gibi algılanıyorlar ama ülkelerinde seviliyorlar ve bazı şarkılarınıda halk düşmanı olmadıklarını belirtmek için yazdılar.örneğin links;askeri marş havası var ama tam tersini anlatır sözlerinde

Farklı harika herşeyiyle birde şu p**** olmasa gerçekten hiç olmadı bence o tamm şarkı mükemmeldi ama klip nedir ya karınız çocuğunuz bile var hatta richard ın till den kızı bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: afetga1

quote:

quote:

Farklı harika herşeyiyle birde şu p**** olmasa gerçekten hiç olmadı bence o tamm şarkı mükemmeldi ama klip nedir ya karınız çocuğunuz bile var hatta richard ın till den kızı bile var

abi tarzları bu ya.bence de olmadı ama ne yaparsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afetga1

quote:

quote:

abi tarzları bu ya.bence de olmadı ama ne yaparsın.

Türkiye de olsa sadece bu davranışlarından dolayı müeebbete atarlardı

• lena45 L kullanıcısına yanıt
  • konu yukarııı

Bu arada piyasaya sızan demolar arasında freiheit Rammstein'a ait değil.Nemesea adlı hollandalı bir grubun allein adlı parçasıymış.Şarkının almanca kısımları Stahlzeit adlı Rammtein'ın cover grubunun vokalisti söylemiş.Zaten şarkının almanca kısımlarına bakarsanız önceki Rammstein parçalarından alıntılar görülebilir.
  • Pussy şarkısı yeter
  • i have a d.ccckaaaaaaaaaaaa
  • Türk ergenlerinin dinleyip kendilerini metalci sandığı grup. Allahı var muazzam bir grup. Ich Will favorim. Gerçi Türkiyede Rammsteini eleştirenlerde kendilerini bilgin metalciler sanıyor. Ama son yıllarda bozduklarını duymuştum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.