Şimdi Ara

***RAMOS'un Yeni Modelleri W13 W16 W19 W21 W22*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş benim gibi pil kapasitesine çekirdek sayısından daha fazla önem vermiş olabilir. Tabletin pili bittimi kaç çekirdek olursa olsun hız sıfıra düşüyor
    Şaka bir yana Çinli küçük satıcıların çoğu üfürükçü. Resmi sitelerde yayınlanan özelliklere göre karar verip belirttiğiniz gibi sabırlı olmak en doğrusu.
  • Ramos 3 Haziran tarihinde gönderilecekmiş.

Ne zaman satılacağını sormuştum gelen cevap alttaki şekilde.

quote:

Thank you for your mail.

Ramos W13 Pro will be send on June 3.

any question please tell us.Have a nice day.

Best regards
    Micheal
    Ramos Support Center
  • androidtablets net de w13 pro mühendislik örneğini test etmişler .

Performance test

The total score of this tablet via Antutu is 6229, RAM is 1154, CPU is 1844, CPU float point is 1409, 2D performance is 125, 3D is 881, database IO is 530, SD writing speed is 89, SD reading speed is 197, CPU is 1320MHz.

The Quadrant Adcanced score is 3218. CPU: 6011; Mem: 2970; I/O: 5322; 2D: 207; 3D: 1582.

The Smartbench 2012 score:
    Productivity Index: 2595; Gaming Index: 1602.

This score ranks only second to Asus Transformer Prime which rides quad-core Tegra 3 processor.

NenaMark2 is testing software for graphics performance based on OpenGL ES 2.0 technology. Ramos W13pro has a secondary performance scoring 19.7FPS.

Although the tablet we got is a engineering prototype machine, it has got excellent performance. We believe that the upcoming official version will bring us more surprises.
  • Ramos-tablet.com ramos.cn nin ingilizce satış sitesi olduğunu iddia eden bir cevap göndermiş soruma. Arsızlık edip indirim kodu istedim. Bakalım ne olacak :D

Performans konusunda referans aldığım videoyu da paylaşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeRioN -- 31 Mayıs 2012; 20:00:18 >
  • Şu anda W16 merimobiles'ta 120$'dan satışta, ilgilenenlere duyurulur.
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz ama şimdiye kadar incelediğim aynı fiyat grubundaki onlarca tablet arasında, performans açısından en iyisi Ramos w13Pro. Ancak kolaylıkla yalan söyleyebilen çinli küçük satıcılar olduğu sürece istenilen tableti uygun fiyata almak epey güç. Bence ramos tablet.com da, Ramos'un resmi satış sitesiyim demek yerine ramos tabletlerin ingilizce satış sitesiyim diyerek sorunuzu üstü kapalı olarak geçiştirmiş.

Ramos'un satış mağazasında w13pro henüz satılmıyor.http://ramos.tmall.com/shop/viewShop.htm?prt=1338558787584&prc=2 Zaten size verilen cevapta piyasaya çıkış tarihi olarak 3 Haziran denilmiş.

http://www.smalltao.com/search?SearchText=w13+pro&catId=0 da en düşük fiyat $ 172.55 x 1 + $ 34.03 = $ 206.58

• Bugün pek çok yerde satışa çıktığını gördüm. Ancak fiyatlar beklentimin üstünde Bir yandan da bir kaç güvendiğim siteyi sıkıştırıyordum. buyincoins te bunlardan bir tanesi mesela bugün satışa koymuşlar ama 257 dolardan :(

http://www2.buyincoins.com/details/8-ramos-w13pro-android-4-0-arm-cortex-a9-1-5ghz-tablet-pc-16gb-1g-ram-dual-core-product-16695.html

• Buyincoins, Tomtop gibi kendi sitesinin yanında Ebay'in büyük satıcılarından. Dolayısiyle fiyat politikalarını ebay kriterlerine uygun yürütmek zorunda kalıyorlar gibime geliyor.

Ekkkooo http://forum.donanimhaber.com/m_56711027/tm.htm adresindeki mesajında Ramos-sale'den bahsediyor. Biraz önce baktım w13pro 177+17=194Şhttp://www.ramos-sale.com/ramos-w13-pro-dual-core-android-4-0-3-8-inch-tablet-pc-8gb.html

Ramos-sale ciddi satıcı ise Ramos Tablet de düzgün bir yer olabilir. Araştırmaya devam etmek de yarar var. Herkes satmaya başlayana kadar oyalanmış oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: testereci

Buyincoins, Tomtop gibi kendi sitesinin yanında Ebay'in büyük satıcılarından. Dolayısiyle fiyat politikalarını ebay kriterlerine uygun yürütmek zorunda kalıyorlar gibime geliyor.

Ekkkooo http://forum.donanimhaber.com/m_56711027/tm.htm adresindeki mesajında Ramos-sale'den bahsediyor. Biraz önce baktım w13pro 177+17=194Şhttp://www.ramos-sale.com/ramos-w13-pro-dual-core-android-4-0-3-8-inch-tablet-pc-8gb.html

Ramos-sale ciddi satıcı ise Ramos Tablet de düzgün bir yer olabilir. Araştırmaya devam etmek de yarar var. Herkes satmaya başlayana kadar oyalanmış oluruz

Buyincoins'e verdim siparişi w13pro için. bir kaç mesajdan sonra fiyatı 199.99 $ yaptılar ( Introductory Price:$256.99 - $199.99 Save: 22% )

200 $ dan %10 indirimle işte 180$ a kargo dahil almış oldum. :)

• W13Pro size yakıştı. Hem de çok uygun fiyata aldınız. Hayırlı olsun... Bence havada karada Ainol'un pabucunu dama atar. Üstelik 4/3 8" ideal boyut. Ne küçük ne büyük...

Bu aralalar kargo işi de hızlandı gibi... 1 haziran'da aldığım 3 ürün'de (IPCam vs) bugün İstanbul'a ulaştı. Singapur, China, Swiss havayollarıyla ayrı ayrı gönderilmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testereci

W13Pro size yakıştı. Hem de çok uygun fiyata aldınız. Hayırlı olsun... Bence havada karada Ainol'un pabucunu dama atar. Üstelik 4/3 8" ideal boyut. Ne küçük ne büyük...

Bu aralalar kargo işi de hızlandı gibi... 1 haziran'da aldığım 3 ürün'de (IPCam vs) bugün İstanbul'a ulaştı. Singapur, China, Swiss havayollarıyla ayrı ayrı gönderilmişlerdi.

Teşekkürler. Umarım benim tablet de hızlıca sorunsuz bir şekilde gelir.

Tablet gelince detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum. Eminim ki pek çok kişinin fikri yok henüz Ramos tabletlerin PRO serisi hakkında :D
  • Satıcıların verdiği bilgiler malum. Tablet üreticilerinin resmi siteleri ise terzi söküğünü dikemez misali. Bu nedenle en güvenilir bilgi sizin yorumunuzla gelecek.

Geniş ekran 7" tabletlerin neredeyse 2 katı büyük ekrana sahip w13pro'da 4000mah pilin ne kadar dayanacağı hala en büyük merakım. Üreticiler de haklı... Pili büyütseler ağırlık+ısınma problemleriyle karşılaşıyorlar. Öbür taraftan enerji olmadan hiçbirşey olmuyor. İşlemci ve chip üreticelerine sabır dileyerek bu ikonu onlara armağan ediyorum.
  • Cihaz elinize ulaştığında kutusundan OTG kablosunun da çıkıp çıkmadığını yazabilir misiniz ?
    Aslında Ramos'tan yakın zamanda W19, W13 ya da W22 almış ve Canon Dslr makinesi de olan bir kişi marketten Dslr Controller satın alıp cihazla gelen OTG kablosu üzerinden programı kullanabiliyor mu onu da bildirse çok makbule geçerdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OYalçın

Cihaz elinize ulaştığında kutusundan OTG kablosunun da çıkıp çıkmadığını yazabilir misiniz ?
    Aslında Ramos'tan yakın zamanda W19, W13 ya da W22 almış ve Canon Dslr makinesi de olan bir kişi marketten Dslr Controller satın alıp cihazla gelen OTG kablosu üzerinden programı kullanabiliyor mu onu da bildirse çok makbule geçerdi :)

OTG (on the go) USB kablosu bildiğim kadarıyla içeriğe dahil değil. Gayet hesaplı çok çeşitli OTG kabloları var. Tahminimce dSLR makinenizde sorun çıkarmayacaktır.
  • ben de merimobiles'tan W16 sipariş etmiştim mayıs ayı sonunda, geçen hafta cuma günü elime geçti. cihazın ele oturması, kalitesi gayet güzel görünüyor. ancak ekranı ips değil, hatta cam da değil, ilk etapta cam gibi görünse de kaliteli plastik olduğunu düşünüyorum. dokunmatiği webde surf yapana kadar gayet iyiydi, yüklü sitelerde biraz işlemcisinin de düşük olmasından geç tepki vermeye başlıyor. içerisinde çok fazla olmasa da çeşitli programlar geliyor. google play desteği olmaması da bir dezavantaj. ama internette gezineyim, maillerime bakiyim, word excel, pdf dosyaları açiyim, çok kastırmayacak oyunlar oyniyim, film izleyim, müzik dinleyim diyorsanız bence iyi bir tercih olacaktır. İşyerinde kullandığım Windows XP işletim sistem tarafından biraz zorlanarak ta olsa algılandı, evdeki Win7 HB'de ve ubuntu 12.04'de henüz denemedim. önde 0,3mp ve arkada 2mp olmak üzere iki kamera ile geliyor ve fotoğraf kalitesi tatminkar seviyede. pili de 3,7V ve 4200mAh ve yeterli. içerisinden tablet, şarj cihazı (us tipi), usb kablosu ve kullanım kılavuzu (çince) çıkıyor. otg kablo, kumanda ve hatta kulaklık bile yok :)

• Bu mesajımı w13pro 'dan yazıyorum.
    quadrant skorlarında IO hariç diğer başlıklarda Galaxy S 2 yi , cpu performans modunda ve 2d gpu rendering açıkken geçmeyi başardı.

Bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Makine quadrant bilgi ekranında 1320 MHz olarak görünüyor. Sanırım ilerleyen romlarda 1.5GHz e yükseltecekler.

TFT ekran mükemmel değil ama rahatsız etmeyecek kadar yeterli super amoled ekrandan sonra biraz farklı gelmesi normal sanırım.

Fiyatına göre muhteşem oldu. Gayet doğru bir seçim yapmışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu içeriğinde USB OTG kablo kulaklık USB data kablosu şarj adaptörü ekran filmi de geldi. Önceki mesajlarda sorulmuştu ona da cevap vermiş olayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W13pro benchmark ekran görüntüleri.

Daha 1320MHz iken

***RAMOS'un Yeni Modelleri W13 W16 W19 W21 W22***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeRioN -- 3 Temmuz 2012; 11:25:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar 144 dolara sipariş verdim dx extreme den bu kadar araştırma sonunda inş. yüzümü kara cıkartmaz gelince notlarımı yazarım
  • Yorumlarını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.