Şimdi Ara

Ramos W30 - İnceleme - Destek - Tartışma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
21.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mail attım cevap bekliyorum dönmediler daha ... zaten bende mert1905x den alıntı yaptım kesin bişey bildirmedim
  • Arkdaşlar çinden alınan tabletlerde google play store açılmıyormuş bir aralar şimdi durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Arkdaşlar çinden alınan tabletlerde google play store açılmıyormuş bir aralar şimdi durum nedir ?

bende böle bişey duydum ,,, şimdi nasıl durum hiçbir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Arkdaşlar çinden alınan tabletlerde google play store açılmıyormuş bir aralar şimdi durum nedir ?

bende böle bişey duydum ,,, şimdi nasıl durum hiçbir fikrim yok

Şimdi ye düzelmiştir o kadar tablet var çin malı hepsinde o kadar google play store reklamı yapmayı biliyorlar bilen biri cevaplarsa 2 mizin merakını da gidermiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: markus91

bende mail attım cevap bekliyorum dönmediler daha ... zaten bende mert1905x den alıntı yaptım kesin bişey bildirmedim

hocam hepsiburada mesajlara cevabı çok geç atıyo. Benim 3 ay önceki attığım mesajlara bile cevap alamamışlığım vardır Umarım kesin bir haber gelir
  • Arkadaslar Ramos w30 bu sitede var;
    http://teknofark.com/index.php?route=product/product&product_id=153

2 gbli versiyonu icin +20 lira veriliyormus sizce dogru mu ? Guvenilir firma mi? Fiyat 580 tl oluyor gercek fiyata uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'nın 500-600'e satıcağını düşünmüyorum 1000tl nin altında satarsa dua edin galaxy tab'la aynı özellikte diye fiyatta iyi bir iteleme olucağı kesin yinede bekleyip görücez inşallah utandırırlar bizi.
  • Sürpriz bir fiyat dediklerine göre uygun olması lazım. Eğer öyle olursa insanlar çinden almaz ordan alır, yani hem ürünü alacak olanlar hemde satıcı kazanır.
  • Ramosun resmi sitesinde dün bir özür mesajı yayınlanmış sevkiyatlar geciktiği için. Ürünlerde sıkıntı olmasın diye iyice inceliyoruz fln yazmışlar.
    http://ramos.com.cn/news.php?action=view&id=507

Bu sayfanın sonunda http://ramos.com.cn/news.php?action=view&id=505

bir siteyi kaynak göstermişler satışlar içinhttp://www.360buy.com/product/753405.html (Buraya göre batarya 5400 bu arada) (Ayrıca yorumlara göre gps yok demişler)

Ek olarak Ürünün fiyatı 1399 yuan olarak belirlenmiş yani yaklaşık 225 $. (16 gb model için)
    Ayrıca hala burası bile ön siparişte.

Bilginize..

• kargolancak veya tedarik sürecindeki her mailime anında cewap atarlar ama dediğğin gibi bu biraz farklı bisoru bakalım ne zamana cewap gelir
  • bence sürpriz fiyat galaxyden daha pahalı olması olacak

7"ler için sorum olacam
    -----------
    çinli tabletlerde kamera 5 kuruş etmez deniliyor ondan dolayı ainol flame(5mp) yerine ramos w28(2mp) 40 dolar daha ucuz ve özellikleri aynı gibi tavsiye edermisiniz veya kindle fire hd 7" 200$ kamera yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 14 Kasım 2012; 9:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

bence sürpriz fiyat galaxyden daha pahalı olması olacak

7"ler için sorum olacam
    -----------
    çinli tabletlerde kamera 5 kuruş etmez deniliyor ondan dolayı ainol flame(5mp) yerine ramos w28(2mp) 40 dolar daha ucuz ve özellikleri aynı gibi tavsiye edermisiniz veya kindle fire hd 7" 200$ kamera yok

Bence de kamerayı fazla önemseme. Ben 5 mp kamerası olan tablette kullandım ama hiç bir işe yaramıyordu. Ön kamera 0.3 olmasına ragmen daha iyiydi hatta :) o yüzden kameraya fazla takılma. Zaten elinde kocaman bi aletle fotoğraf çekemeye çalışmak komik duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

bence sürpriz fiyat galaxyden daha pahalı olması olacak

7"ler için sorum olacam
    -----------

Bence de kamerayı fazla önemseme. Ben 5 mp kamerası olan tablette kullandım ama hiç bir işe yaramıyordu. Ön kamera 0.3 olmasına ragmen daha iyiydi hatta :) o yüzden kameraya fazla takılma. Zaten elinde kocaman bi aletle fotoğraf çekemeye çalışmak komik duruyo

7"de çokta sırıtmaz gibi :D sizin onda 5mpdi galiba genel olarak çinli tabletlerin kamerasından memnun olan yok ee şimdi gelde karar ver 160$ flame mi 120$ a w 28 mi???

• Arkadaşlar Çin tatil günleri aşağıdaki gibidir.
    Biri size çin tatili sorarsa budur;

Jan. 1 - 3
    Jan. 23 (Jan. 22 - 28 off)
    Apr. 4 (Apr. 2 - 4. off)
    Apr. 29 - May 1
    Jun. 23 (Jun. 22 - 24. off)
    Sep. 30
    Oct. 1  - 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap

Değerli Üyeler,
    Forumda gördüğünüz Ramos w30 cihazıyla ilgili asılsız fiyatlara inanmayınız. Hepsiburada.com'dan satışa sunulacak olan ürünümüz 650 TL altında bir fiyatta olacaktır.
    İyi Günler...

eğer öyleyse güzel fiyat
  • 550-600 arası bir fiyat olursa kapış kapış gider.
  • quote:

550-600 arası bir fiyat olursa kapış kapış gider.

bazı sitelerde sözde uluslararası garantisi olan cihazlar bile 550-600 arası satılıyorken, garantili ve taksitli bu fiyata güzel olur
    inşallah bu arada olur 2 tane alacağız
  • 7" gelmiyormus o kötü oldu w28 kim bilir ne zaman gelir
  • quote:

550-600 arası bir fiyat olursa kapış kapış gider.

eminim kapış kapış gidecek kesinlikle
  • ramos getireceğiz diyen arkadaşın diğer bir topic deki yazısını okuyun arkadaşlar :

http://resim.donanimhaber.com/m_67977927/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68079618

Ramos getireceğiz diyor sonra Çinli tabletleri kötülüyor çok ilginç
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.