Şimdi Ara

Ramos W30 - İnceleme - Destek - Tartışma (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
21.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ramos w30hd kupon ile 304 dolara geliyor aslında cezbetmiyor değil, ancak incele beklemek en iyisi sanırım. Şeytan dürtüyor, elimde 3 aylık cube u30 var bunu satıp alsam mı? Batarya benim için soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 22 Aralık 2012; 17:45:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung jellybean sürücülerini vermiyor ayağına getirmediler jellybeanı .Yazık ettiler güzelim 4 çekirdekli tablete.
    Oysa aynı işlemciyi kullanan diğer firmalar jelly bean veriyor.
  • RAMOS W28 alıp halen kullanmakta olan talihsiz bir kişi olarak bu markanın bu kadar takipçisi olduğunu görmek beni resmen şok etti açıkcası! yani ben ıpad de kullandım samsung da hatta hı-level ve pollypad gibi daha düşük profilli tabletler de ama hiç biri ramos kadar kötü değildi. 300 dolar verip bunu çinden getirtmeyi düşünen arkadaşlar siz kafayı mı yediniz allah aşkına . bim de 250 tl ye satılan halen bazı sitelerde de bulabileceğiniz nispeten daha düşük özellikleri olmasına rağmen kalitesi kesinlikle kat kat farklı olan asus gibi bir marka varken bu iğrenç çin markasına o kadar doları vermek kesinlikle enayiliktir açın gözünüzü! o paraya gidin 2. el düşük modelli de olsa ıpad alın hiç değilse verdiğiniz paranın karşılığını almanın huzurunu yaşayın! yani ben 2 aydır ramos kullanıyorum tablet her yeriyle dökülüyor adeta! bu kadar kalitesiz bir ürünle hiç karşılaşmamıştım. ekran çözünürlüğüne, çift çekirdek olmasına , 1gb ram e aldanıp tam 2 ay bekleyerek androidtabletler.com dan aldım almaz olaydım! (bu arada adını verdiğim siteyi her hangi bir yerde görürseniz koşarak uzaklaşın ardınıza bile bakmayın tablet dökülüyor dedim ya örnek ereyim biraz da bbir şey sandığınız ramos un ne kadar dandik ötesi olduğunu anlayın.. şarj eğer video izlerim oyun oynarım diyorsanız (ki bunları yapmayacaksanız tablet niye alasınız?) ancak 1 saat gidiyor fazlası kesinlikle yok.(3200 ma) tamam bu pil nisbeten düşük sayılır ondandır diyeceksiniz ok.. şarj süresi pilin ömrü kadar buna ne demeli? hadi bunu da geçtik saati ayarlıyorum 2 saat sonra 15-20 dakika ileri düşüyor bu devamlı böyle bende vazgeçtim artık ayarlamıyorum... sesi kendi kendine kısmasına ne demeli peki? açma kapama tuşunun varla yok arası bir kalınlığa sahip olması ve bu yüzden tableti açmanın tam bir işkence olması da cabası...ekran parlaklığını ayarlamama rağmen bazen sanki hiç bir şey yapmamışım gibi eski ayarda kalmakta ısrar etmesi ve ancak tableti kapatıp açınca bu huyundan vazgeçmesi...daha bir çok şey sayabilirim size ama demem odur ki ramos kesinlikle kaliteli ürün yapan bir firma değildir aldanmayın lütfen... zaten öyle olsaydı ANTUTU PUANLARINI HİLEYLE 2 YE KATLAYARAK YAYINLAMAZDI antutu nun sitesine girip haber kısmında ramos ve ainol un antutu puanlarında hile yapmış olduğunun tespit edildiğini okuyabilirsiniz... arkadaşlar elektronikte en önemli şey kalite ve garantidir... göz boyayan özelliklere aldanmayın ve paranızı çöpe atmayın.. ben bunu yapmış biri olarak sizi uyarmak istedim yok arkadaş ben alırım para benim değil mi diyenler de haklılar para sizin istediğiniz gibi heba edebilişrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sss1989 -- 13 Ağustos 2013; 13:02:01 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.