Şimdi Ara

Ramos W30 - İnceleme - Destek - Tartışma (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
21.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi olanları okudum da adamlar bizi mahkemeye verin isterseniz. Bütün siparişleri iptal ettik demişler resmen :) rahatlığa bak yaaa. Bu işin peşini bırakmayın bence..
  • Neyse konuyu kirletmeyelim ramos hakkında tartışacak kişilerin konusu bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 8 Aralık 2012; 22:07:16 >
  • .Hector. arkadaşım, duruma gerçekten üzüldüm. Ben de sizi beklemekteydim. Geçmiş olsun diyeceğim ama nasıl geçecek? Umarım bu ....... herifler kısa sürede paranızı geri öderler. Tabi yemedilerse.

cmengn arkadaşım, bir kaç kez "henüz Çin'de bile 2gb. ram'li olan model çıkmadı" yazdığını okudum. Az önce merak edip sanalpazar'a baktım. Orada bu özellikteki bir Ramos W30'dan 600 TL.'ye 10 adet satan var. Bu nasıl oluyor? Sanalpazar güvenli bir satış mekanı. Müşteri alıp da 2 gb. ram olmadığını görürse onay vermez, sistem parayı satıcıya ödemez. Öyle değil mi?

http://www.sanalpazar.com/Ramos-W30-10.1-Quad-Core-2gb-Ram-Tablet-Pc__isp4579814
    http://www.sanalpazar.com/10.1-Tablet-Pc-Ramos-W30-Quad-Core-2gb-Gps-4.1.1__isp4868898

Bir kontrol eder misiniz?

Yani alınmaya değer bir malsa ben 600 TL. verip Ramos W30 almaya ve bu işi burada noktalamaya razıyım. 1 gb. ram'li olandan satan da var.

http://www.sanalpazar.com/10.1-ramos-W30-Cortex-A9-Dort-Cekirdekli-Android-4.0-T__isp5432837

-------------------------

EDİT: Sonradan farkettim; ilk linkteki satıcı: "Üründe 15-27 gün kargo süresi vardır. Ürün Çin'den sizin adınıza ithal edilecektir. HENÜZ ÖN-SİPARİŞTEDİR. ŞİMDİ ÖN SİPARİŞ GEÇİN TÜRKİYE'DE İLK KULLANAN SİZ OLUN.ÜRÜN ÇIKTIĞI GÜN STOKLARIMIZDA OLACAKTIR.İLK PARTİ BİTTİKTEN SONRA BEKLEMEMEK İÇİN ACELE EDİNİZ." diye yazmış.

İkinci linkteki satıcı: "ÜRÜN ÖN SİPARİŞTİR. OCAK 2013 AYININ SONUNDA ÜRETİM TAMAMLANACAKTIR. 9-15 İŞGÜNÜ İÇİNDE TESLİM. ÜRÜNLER YURTDIŞINDAN TEDARİK EDİLİP SİZE GÖNDERİLECEKTİR." diye yazmış.

Bunlar biraz Teknofark'ı andırıyor...

Ama son linkteki satıcı; "Ürünlerimiz tedarik sürecinden dolayı 15 iş günü içerisinde tedarik edilmektedir lütfen dikkate alarak sipariş veriniz. En ucuz fiyat garantisiyle istediğiniz özellikte tablet temin edilir. almadan önce lütfen iletişime geçiniz" yazmış. Yani zaten var olan 1 gb. modeli temin edip satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 8 Aralık 2012; 17:08:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

.Hector. arkadaşım, duruma gerçekten üzüldüm. Ben de sizi beklemekteydim. Geçmiş olsun diyeceğim ama nasıl geçecek? Umarım bu ....... herifler kısa sürede paranızı geri öderler. Tabi yemedilerse.

cmengn arkadaşım, bir kaç kez "henüz Çin'de bile 2gb. ram'li olan model çıkmadı" yazdığını okudum. Az önce merak edip sanalpazar'a baktım. Orada bu özellikteki bir Ramos W30'dan 600 TL.'ye 10 adet satan var. Bu nasıl oluyor? Sanalpazar güvenli bir satış mekanı. Müşteri alıp da 2 gb. ram olmadığını görürse onay vermez, sistem parayı satıcıya ödemez. Öyle değil mi?

http://www.sanalpazar.com/Ramos-W30-10.1-Quad-Core-2gb-Ram-Tablet-Pc__isp4579814
    http://www.sanalpazar.com/10.1-Tablet-Pc-Ramos-W30-Quad-Core-2gb-Gps-4.1.1__isp4868898

Bir kontrol eder misiniz?

Yani alınmaya değer bir malsa ben 600 TL. verip Ramos W30 almaya ve bu işi burada noktalamaya razıyım. 1 gb. ram'li olandan satan da var.

http://www.sanalpazar.com/10.1-ramos-W30-Cortex-A9-Dort-Cekirdekli-Android-4.0-T__isp5432837

Öncelikle sağol abi verdiğin linkleri inceledim bunlarda parayı alıp çinden sizin adınıza sipariş alan adamlardan başkası değil ayrıca birisi ocak 2013 filan diyor hiç bulaşmayın gidin çinden direkt alın 275 dolar civarı aliexpresste mevcut adamlar stoklarımızda var diye kanıt bile sunuyor ki gerçektende var yani yurtdışından alırsanız inanın daha az başınız ağrır komisyonculara para kaptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 8 Aralık 2012; 22:06:39 >

• .Hector. tekrar geçmiş olsun. Yukarıdaki mesajımı editledim. Dediğin gibi bunlar da elinde olmayanları satıyor. En iyisi direk Çin'den getirtmek. Ama hangi siteden?
    Pandawill diyen var, Aliexpress diyen var, Buyincoins diyen var. Hangisi en güvenlidir ve en kısa sürede gönderir?
    Ayrıca alırken özel kargo şirketi için 20-30 dolar ilave ödemek mi iyi, ödememek mi? Çünkü PTT yoluyla gelirse gümrüğe takılmaz, özel kargoda ise gümrüğe takılır diyen var...
    Bu konudaki en sağlam bilgiyi elde edip sonra satın almam lazım.
    Mesajımı okuyan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • Pandawill,Buycoins gibi siteler tek bir kişi adına satıyorlar hocam yani bir üründe fiyat farklılaştırması yok neyse odur.Aliexpresste ise çinli satıcılar iş yapmakta bildiğimiz sahibinden.com gibi ucuz fiyat verende var abartılı fiyat verende önemli olan buradaki iyi ve güvenilir satıcıları bulmak,bunun içinde feedback'ine bakmak yeterli mesela eternal team gibi türkiyede adı duyulmuş satıcılar sorun çıkartmıyorlar geri iadelerde yardımcı olduklarını duymuştum bu arada özel kargolara hiç bulaşmayın %100 takılır ve gümrük masraflarınıda size ödetirler çindeki satıcı bile bişey yapamaz tavsiyem hong kong post ile 10-15 dolar gibi bir kargo bedeliyle almanızdır 15 günde gelir ama takılmadan sağlam gelir.Ben cube u30gt'yi bu yontemle almıştım bir zamanlar takılmadan 15 günde geldi size tavsiyem budur kolay gelsin.

• quote:

.Hector. tekrar geçmiş olsun. Yukarıdaki mesajımı editledim. Dediğin gibi bunlar da elinde olmayanları satıyor. En iyisi direk Çin'den getirtmek. Ama hangi siteden?
    Pandawill diyen var, Aliexpress diyen var, Buyincoins diyen var. Hangisi en güvenlidir ve en kısa sürede gönderir?
    Ayrıca alırken özel kargo şirketi için 20-30 dolar ilave ödemek mi iyi, ödememek mi? Çünkü PTT yoluyla gelirse gümrüğe takılmaz, özel kargoda ise gümrüğe takılır diyen var...

ben pandawillden ilk defa siparış verdım sağolsun bir kaç arkadaşımız buradan yardımcı oldular dün siparış verdım yarında kargo bilgilerim gelmesini bekliyorum...
    singapure post seçtim...
    aliexpress de ise @hektor arkadaşımızın dediği gibi feedbacklerine bakmanız yeterli @hektor arkadaşımız çok iyi anlatmış birde google dan ya da Donanım Haber'den aratma yaparakta ulaşabilirsiniz... bende ilk defa çinden alışveriş yapıyorum bir kaç arkadaşa sorarark ve de alışveriş yapan arkadaşlara ulaşarak sipariş geçtim artık gerisi kısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 9 Aralık 2012; 21:58:49 >

• quote:

.Hector. tekrar geçmiş olsun. Yukarıdaki mesajımı editledim. Dediğin gibi bunlar da elinde olmayanları satıyor. En iyisi direk Çin'den getirtmek. Ama hangi siteden?

Bende çinden baya bir sipariş verdim. Hatta abarttım pantolon bile sipariş ettim. :) Pantolon haricinde (yanlış renk geldi ve çin xxl'ı bizim xxl'a benzemiyormuş :)))) ) gelenlerin hepsinden memnunum. gelişinde sıkıntı filan çıkmadı.
    AliExpress bizdeki gittigidiyor tarzı. Bence Ebay'den bile daha mantıklı. Biz onaylayıncaya kadar para satıcıya aktarılmıyor. Çinden gelen postalarda bir iki ay çok sorun çıkmıştı. o aralıkta satıcıya onay vermedim. 2 ay oda bende bekledik.

Tabi AliExpress de de dolandırıcı çok. Sen yine dikkatli olacaksın...
    PandaWill ve BuyinCoins ise bildiğin tek firma. (hepsiburada.com gibi) ikisi arasında ben buyincoins'i tercih ederim. birde ilk üyelikte indirim yapıyor. Nette Buincoins indirim kuponu vs gibi bir aratınca birşeyler çıkıyor.

AliExpress den 50 tane civarı tablet aldım. (yılbaşı promosyonu diye dağıtan bir müşterim var. yoksa satış yapmıyoruz) buna rağmen en son tabletimi kendime Buyincoinsden aldım. şu çin postası sırasında en sağlam ve güvenilir bu firma dağıtım yaptı. o arada AliExpress'e güvenemedim.

Kargo şirketi olarak ise öncelikle Çin postasını, honkong postasını veya Singapur postasını tercih et. Çok acelen varsa bir ihtimal EMS olabilir ama sakın DHL vs yi sakın seçme. UPS ve DHL gibi tanınan güvenilir firmalar direkt gümrüğe sokuyor. ems'ni gümrüğe takılma ihtimali var. diğerleri ise çok şanssızsan gümrüğe giriyor.

Şimdi asıl konuyla ilgili bir şeyler söyleyeyim.
    Ben uzun süre Ramos w30 bekledim. hata 2gb ve gps li filan olsun diyede tutturdum. ha bu gün ha yarın gelecek diye bekledim de bekledim. Allah'tan Tabletburada vs gibi benim gibi çinden alacak adamlarada gereksiz yere para vermek istemediğimden onlara itibar etmedim.

Ama söyleyeyim, Tabletburada.com gibi firmaları da çok fazla suçlayamıyorum. Ramos w30 Türkiyedeki sadece bu gibi firmaları değil, tüm dünyada benzer işi yapan firmaları yalancı durumuna düşürdü. Suçun %60'ı bence Ramos firmasının. daha doğru düzgün üretmediği, satışa sunmadığı, sunamayacağınıda bildiği bir ürünü sırf pazarlama stratejisi olarak duyurdu. Ha bu gün ha yarın diye insanları oyaladı. 3-4 defa şu gün çıkıyor yolluyorum diye haber saldı. Biliyordu ki rakipleride benzer klasmanda ürün tasarlıyor. bilmemne fuarında duyuracağı ürünler üzerinde uğraşıyor. ama onlar çıkartacağız diyorlardı. Ramos ise şunu şunu koyduk, opsiyonel şu özelliği var, 2gb ram var, gps de olacak hemde şu kadarcık fiyata diye boy boy haber yayınladı. e tabi müşterilerin ağzının suyu aktı. başka tablet alacaklar erteledi. Ramos daha üretmedik demedi, stokta kalmadı diye duyurup durdu. İnsanlarda talep etti satıcı cevap verdi. arz talep meselesi. Ramos firması satıcı firmalarınıda uyuttu. şu gün çıkıyor hemen yolluyoruz dedi durdu. satıcı firma şu gün geliyormuş bende üstünden 2-3 gün az söyler 3-5 gün alıcıyı oyalarım dedi. parası 3-5 gün bende dursun. ama kazın ayağı öyle olmadı. 3-5 gün oldu 2 ay. müşteri isyan etti. satıcı firma her gün yalan söyledi. yok gümrük dedi, yok yolda dedi. müşteriyi 2-3 gün daha oyaladı. niye? ramos da onlara aynısını yaptıda ondan. Şimdi Tabletburada vs gibi firmaları koruyacak değilim. Ramos'un ilk uyutma dalgasından sonra işin çamur olacağı belliydi. adamlarında işine geldi devam ettiler... üstelik 10-15 gün olması gereken iade süresi oldu 2 ay. doğru düzgün bir firma adının bu kadar lekelenmesine göz yummazdı. parayı hemen iade ederdi. zaten doğru düzgün güvenilir bir firma iletişime çin adreside yazmaz. ama onun nedeni de, illegal bir iş yapmaları. ne fatura kesiyor nede vergi veriyorlar. Türkiyede distribitörlük filan açmaları lazım. ithalatçı belgesi olmalı vs. Yemez yani...

Bence asıl suçlu ramos firması. Ben artık bu kadar dalavere çeviren bir firmaya güvenemem.

Şuan bu cihazı rahatlıkla çinden getirtebilirsiniz. stokta var. Ama aynı zamanda bir çokda rakibi var. Cube var, Pipo var Ainol'un örnekleri çıkacak vs. Hatta Cube u9gt5 modeli retina ekranlı. 2048 x 1536 çözünürlükte. RK3066 Dual Core cpusuna sahip ve 4 adet Mali 400 GPU var (gerçi bu çözünürlükte yavan kalabilir.)

Ben Pipo Max M1'i tercih ettim.
    yine RK3066 Contex-A9 Dual Core işlemcilir. 4 adet Mali400 gpu var. ama çözünürlüğü nispeten düşük olduğundan (1024*768) çok kazmaz. zaten tablette görsel olarak aşırı fark edeceğini düşünmüyorum. Ürünü Buyincoins'den 199$'a aldım. (ilk kayıtta %5 indirim yapıyor) gayette iyi bir fiyat. Yine 16gb bellek var, çift usb girişi var. HDMI var. 1gb ddr3 var. 9.7" bence fena değil.

Artık ramos'a güvenmiyorum. Aynı fiyata verse de almam artık. Tamam çözünürlüğü, ve işlemcisi iyi.
    Ama aynı şeyleri sunan PD80 diye de bir rakibi var. (Freelander PD80)

Samsung Exynos 4412 işlemci (Quad core ARMv7 Cortex A9 1.5GHz)
    GPU Mali-400 MP
    2gb DDR3 ram
    9.7 inch 1024x768 pixels IPS
    Bluetooth var
    çift kamera (çin malı işte fazla birşey beklemeyiz)
    HDMI çıkış var.

Bu özellikleri Ramos w30'dan arta kalır yanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

Bende çinden baya bir sipariş verdim. Hatta abarttım pantolon bile sipariş ettim. :) Pantolon haricinde (yanlış renk geldi ve çin xxl'ı bizim xxl'a benzemiyormuş :)))) ) gelenlerin hepsinden memnunum. gelişinde sıkıntı filan çıkmadı.
    AliExpress bizdeki gittigidiyor tarzı. Bence Ebay'den bile daha mantıklı. Biz onaylayıncaya kadar para satıcıya aktarılmıyor. Çinden gelen postalarda bir iki ay çok sorun çıkmıştı. o aralıkta satıcıya onay vermedim. 2 ay oda bende bekledik.

Tabi AliExpress de de dolandırıcı çok. Sen yine dikkatli olacaksın...
    PandaWill ve BuyinCoins ise bildiğin tek firma. (hepsiburada.com gibi) ikisi arasında ben buyincoins'i tercih ederim. birde ilk üyelikte indirim yapıyor. Nette Buincoins indirim kuponu vs gibi bir aratınca birşeyler çıkıyor.

AliExpress den 50 tane civarı tablet aldım. (yılbaşı promosyonu diye dağıtan bir müşterim var. yoksa satış yapmıyoruz) buna rağmen en son tabletimi kendime Buyincoinsden aldım. şu çin postası sırasında en sağlam ve güvenilir bu firma dağıtım yaptı. o arada AliExpress'e güvenemedim.

Kargo şirketi olarak ise öncelikle Çin postasını, honkong postasını veya Singapur postasını tercih et. Çok acelen varsa bir ihtimal EMS olabilir ama sakın DHL vs yi sakın seçme. UPS ve DHL gibi tanınan güvenilir firmalar direkt gümrüğe sokuyor. ems'ni gümrüğe takılma ihtimali var. diğerleri ise çok şanssızsan gümrüğe giriyor.

Şimdi asıl konuyla ilgili bir şeyler söyleyeyim.
    Ben uzun süre Ramos w30 bekledim. hata 2gb ve gps li filan olsun diyede tutturdum. ha bu gün ha yarın gelecek diye bekledim de bekledim. Allah'tan Tabletburada vs gibi benim gibi çinden alacak adamlarada gereksiz yere para vermek istemediğimden onlara itibar etmedim.

Ama söyleyeyim, Tabletburada.com gibi firmaları da çok fazla suçlayamıyorum. Ramos w30 Türkiyedeki sadece bu gibi firmaları değil, tüm dünyada benzer işi yapan firmaları yalancı durumuna düşürdü. Suçun %60'ı bence Ramos firmasının. daha doğru düzgün üretmediği, satışa sunmadığı, sunamayacağınıda bildiği bir ürünü sırf pazarlama stratejisi olarak duyurdu. Ha bu gün ha yarın diye insanları oyaladı. 3-4 defa şu gün çıkıyor yolluyorum diye haber saldı. Biliyordu ki rakipleride benzer klasmanda ürün tasarlıyor. bilmemne fuarında duyuracağı ürünler üzerinde uğraşıyor. ama onlar çıkartacağız diyorlardı. Ramos ise şunu şunu koyduk, opsiyonel şu özelliği var, 2gb ram var, gps de olacak hemde şu kadarcık fiyata diye boy boy haber yayınladı. e tabi müşterilerin ağzının suyu aktı. başka tablet alacaklar erteledi. Ramos daha üretmedik demedi, stokta kalmadı diye duyurup durdu. İnsanlarda talep etti satıcı cevap verdi. arz talep meselesi. Ramos firması satıcı firmalarınıda uyuttu. şu gün çıkıyor hemen yolluyoruz dedi durdu. satıcı firma şu gün geliyormuş bende üstünden 2-3 gün az söyler 3-5 gün alıcıyı oyalarım dedi. parası 3-5 gün bende dursun. ama kazın ayağı öyle olmadı. 3-5 gün oldu 2 ay. müşteri isyan etti. satıcı firma her gün yalan söyledi. yok gümrük dedi, yok yolda dedi. müşteriyi 2-3 gün daha oyaladı. niye? ramos da onlara aynısını yaptıda ondan. Şimdi Tabletburada vs gibi firmaları koruyacak değilim. Ramos'un ilk uyutma dalgasından sonra işin çamur olacağı belliydi. adamlarında işine geldi devam ettiler... üstelik 10-15 gün olması gereken iade süresi oldu 2 ay. doğru düzgün bir firma adının bu kadar lekelenmesine göz yummazdı. parayı hemen iade ederdi. zaten doğru düzgün güvenilir bir firma iletişime çin adreside yazmaz. ama onun nedeni de, illegal bir iş yapmaları. ne fatura kesiyor nede vergi veriyorlar. Türkiyede distribitörlük filan açmaları lazım. ithalatçı belgesi olmalı vs. Yemez yani...

Bence asıl suçlu ramos firması. Ben artık bu kadar dalavere çeviren bir firmaya güvenemem.

Şuan bu cihazı rahatlıkla çinden getirtebilirsiniz. stokta var. Ama aynı zamanda bir çokda rakibi var. Cube var, Pipo var Ainol'un örnekleri çıkacak vs. Hatta Cube u9gt5 modeli retina ekranlı. 2048 x 1536 çözünürlükte. RK3066 Dual Core cpusuna sahip ve 4 adet Mali 400 GPU var (gerçi bu çözünürlükte yavan kalabilir.)

Ben Pipo Max M1'i tercih ettim.
    yine RK3066 Contex-A9 Dual Core işlemcilir. 4 adet Mali400 gpu var. ama çözünürlüğü nispeten düşük olduğundan (1024*768) çok kazmaz. zaten tablette görsel olarak aşırı fark edeceğini düşünmüyorum. Ürünü Buyincoins'den 199$'a aldım. (ilk kayıtta %5 indirim yapıyor) gayette iyi bir fiyat. Yine 16gb bellek var, çift usb girişi var. HDMI var. 1gb ddr3 var. 9.7" bence fena değil.

Artık ramos'a güvenmiyorum. Aynı fiyata verse de almam artık. Tamam çözünürlüğü, ve işlemcisi iyi.
    Ama aynı şeyleri sunan PD80 diye de bir rakibi var. (Freelander PD80)

Samsung Exynos 4412 işlemci (Quad core ARMv7 Cortex A9 1.5GHz)
    GPU Mali-400 MP
    2gb DDR3 ram
    9.7 inch 1024x768 pixels IPS
    Bluetooth var
    çift kamera (çin malı işte fazla birşey beklemeyiz)
    HDMI çıkış var.

Bu özellikleri Ramos w30'dan arta kalır yanı var mı?

süper açıklamışsın bende buradaki arkadaşlara söyledim durdum dinlemediler beni... Ramosu bekledik ummadığımız bir tablet sürdü piyasaya hadi 2 ay daha bekleyin çıkacak denildi ben ise şöyle düşündüm 2-3 ay beklesende bu firma yine söylediklerinin tam tersi örneğin yine bişeyleri eksik çıkartacak pazarlık stratejisi uygulacak ayni iphone gibi ilk çıktıgında cihazda 3G yoktu sonraki cihazını çıkardı 3G li gibi ramosta bu stratejiyi yapmaya çalışıyor.Bende ramostan vazgeçenlerdenim taki ilk ürünü piyasaya çıkardıgından beri çünkü hayal kırıklığı müşteriyi çok etkiler şuanda Hyundai Rock x (x800) 8' tablet siparış verdim zaman geçsin diye pandawilden artık onu beklicem onunla uğraşana kadar yenileri piyasaya çıkacak vede kullanıcılara bakıp oyle adam akıllı bir tablet için siparış geçeceğim....

bence çok güzel açıklamışsın emeğine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 10 Aralık 2012; 23:58:57 >

• Bu Freelander PD80 Modelini Türkiyede alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

Bu Freelander PD80 Modelini Türkiyede alan var mı ?

@bioalp arkadaşımız siparış geçmişti ama şuanda ne durumda bılmıyorum işleri yogunmuş foruma bakamıyormuş bır yorumunda oyle soylemıstı... tableti gelince incelemeleri paylaşacaktı....

buradaki konuya bakabilirsiniz:
    Freelander PD80 samsung exynos 4412 quad core destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 11 Aralık 2012; 0:05:22 >
  • KontDRACULA_Wind arkadaşım;

Ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim. Tecrübelerinden herkes gibi ben de mutlaka yararlanacağım. Bu arada Ramos W30 ve diğerleri ile ilgili ayrı bir konu başlığı açmıştım. Buraya yazdıklarını oraya kopyaladım:

http://forum.donanimhaber.com/m_68946420/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68946420

Orada sana bir de soru sordum. Bakıp cevap yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 11 Aralık 2012; 8:19:19 >
  • Arkadaşlar ramostan duyuru geldi.

Ramos W30 HD modeli sanırsam bu ay içerisinde satışa sunulacakmış.
    1920 * 1200 çözünürlük
    2 GB ram
    32 GB rom
    HDMI

Batarya ile ilgili şu an için bilgi yok.

http://tech-neet.com/?p=7145
  • İncelemeleri izledim dehşet derecede güzel bu tablet. Türkiyede satan olsada alsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Arkadaşlar ramostan duyuru geldi.

Ramos W30 HD modeli sanırsam bu ay içerisinde satışa sunulacakmış.
    1920 * 1200 çözünürlük
    2 GB ram
    32 GB rom
    HDMI

Batarya ile ilgili şu an için bilgi yok.

http://tech-neet.com/?p=7145

ağzın bal yesin üstad batarya da hüsrana uğratmaz inşallah

• Yeni Videolar:

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Yeni Videolar:

sagol hocam bu ramos w30HD ne zaman cikacak bir bilgi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Yeni Videolar:

sagol hocam bu ramos w30HD ne zaman cikacak bir bilgi var mi

aralık ayında çıkacak duyurusu yaptılar bilginize...

• Bu adamlar aralık ayında dedilerse yandık :)
    bence 21 aralığı bekliyorlar. kıyamet kopacaksa boşuna uğraşmayalım diye :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.