Şimdi Ara

Ramos W30 - İnceleme - Destek - Tartışma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
21.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

Pandawill güvenilir mi?
    Aynı sitede w30 da var.
    FreeLander'ı bilmiyorum ama Ramos ve Ainol firmasını çoook uzun süredir biliyorum.

FreeLander hakikaten daha iyi gözüküyor. Ama yarın öbür gün güncellemeler ne olur. Bir sorun olduğundan forumdan yardım alabilir miyim bilemiyorum...

ramostan kötü olacağını düşünmüyorum ben. Sonuçta bu tabletlerin hepsinin yapıldığı ortamlar belli. Ramos sadece reklamı iyi yaptı. Eğer ramos yerine bu tablet seçilirse ki özellikleri bence daha iyi o zaman kullanan çok olacağı için destek almakta da sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
  • :) evet yapıldığı ortamı dün youtube da gördüm. Aynı firmanın fabrikası olmayabilir ama herhalde hemen hemen hepsi aynıdır. Tam bir hayal kırıklığı. bir hareketli bantın üzerinde dizilmiş bir sürü çinli. bir robotun yapması gereken işi tek tek yapıyorlar. test aşaması 20-25sn. daha test etmesi gereken bir ton cihaz arkadan yığılırken düz gün test edilebilir mi? gerçi biri kulaklığı diğeri kamerayı vs test ediyor ama ya stabilite testleri. Fire'lerin genel sorunu donanımdan ses gelmesi problemi sorunu. o nasıl anlaşılacak. şansına artık.... belki 10dk test etseler ekranı problemli bir çok tablet daha piyasaya çıkmadan farkedilecek ama yok.

bazı lehimler elde yapılıyor. bundan bir iki sene önce gelen bir mp3'ü açmıştım. adamlar ram'i ne hikmetse elle lehimlemişlerdi. doğa olarak bozuktu cihaz.

Adamların robotu var ama sadece ilk baskı devrede kullanıyorlar. ekran yapıştırma, jack lehimleri, bağlantılar bilmmem nesi hep tek tek elde yapılıyor.

Ama işin birde şu yönü var. Samsung, LG vs 10 ise, Ramos Ainol 5 dir. birde diğerleri var mesela bu Freelander acaba kaçtır. 1 mi 3 mü 5 mi.
    Şeytan diyor artık bıktım al şunu :)

• vala hocam bende ciddi ciddi düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroBeko

Hocam cihaz harika ben hepsiburada yetkililerini aradım kesin bir bilgi veremeyiz dediler yolladılar..

bu arada cihazı ainol novo 10 captain le hiç kıyaslamayaın antutu benchmark ta:

Ainol novo 10 captain:8000
    ramos w30:12000

alıyor.

Novo Captain'in çözünürlüğü 1920x1200
    Ramos W30 ise 1280x800

Aradaki puan farkını yüksek çözünürlükte işlemcinin ve ekran kartının daha çok zorlanmasına bağlamak gerek.

Ben Novo Captain'i bekliyorum.
  • Ramos w30 AE de eternal team in sayfasında da yerini aldı ilgilenenlere duyurulur. Batarya hayal kırıklığı yalnız. (up to 5 hours)

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Ramos-W30-tablet-10-1-inch-IPS-1280x800-pixel-Samsung-Exynos-4412-Quad-core-CPU/103919_694953892.html
  • Buyur buradan yak... Yeni bir aday daha çıktı.

ViewSonic ViewPad N710 Quad Core Tablet

cihaz 7" yani ufak olduğundan taşınabilirliği daha yüksek

İşlemci ise süper
    NVIDIA Tegra3; ARM Cortex A9 quad core, 1.3GHz; GPU: GeForce ULP 12-Core

Marka bilindik bir marka. ViewSonic. Bu marka monitörlerde iyi bilinir. iyi ve efsane modelleri var. (tablet piyasasına ne zaman girdiniz yaw :) )

1gb DDR3 RAM'i var.
    Dahili hafız düşük 8 gb (16 lık sürümü varmı bilmiyorum)
    1280 x 800px çözünürlükte ki 7" için normal sayılır. Ama led ekran IPS değil.
    5 noktalı çoklu dokunmatik ekran
    Sadece önde 2mb kamerası var. arkada yok. (Çin mallarında 5mp oluyor da ne oluyor sanki. Bu eksik kimine göre önemsiz.)
    Dahili GPS'i VAR
    Galiba HDMI çıkışı yok ondan emin değilim.
    Batarya 4000mAh yani düşük. Ama bu firma Ainol değil. Sonuç daha iyi olabilir. Ainoller 5000 i doğru düzgün gösterip kullanamıyor.

Beni çeken işlemcisi oldu.
    7" olması da bence iyi. 10" mi alsam yoksa 7" mi alsam kararsızdım.

Şimdi fiyata geldi sıra.
    236$
    http://www.pandawill.com/viewsonic-viewpad-n710-quad-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-40-8gb-bluetooth-gps-black-p69852.html

Cihazı Nette biraz araştırdım. Elle tutulur bir veri bulamadım.
    Ne dersiniz?

http://tabletrepublic.com/forum/latest-tablet-news/viewsonic-n710-tegra-3-quad-core-review-3179.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 24 Kasım 2012; 17:57:03 >

• Arkadaşlar bu cihazı toplu olarak getirtmeyi düşünüyorum fakat malesef batarya 7200 Mah olması ve hdmı çıkışının olmamasından dolayı tereddütlerim arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHRELK

Arkadaşlar bu cihazı toplu olarak getirtmeyi düşünüyorum fakat malesef batarya 7200 Mah olması ve hdmı çıkışının olmamasından dolayı tereddütlerim arttı.

Hangisini diyorsun?
    Ramos w30 sa bataryası 5400mah diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu cihazı toplu olarak getirtmeyi düşünüyorum fakat malesef batarya 7200 Mah olması ve hdmı çıkışının olmamasından dolayı tereddütlerim arttı.

Hangisini diyorsun?

Aynen öyle hocam. Arkadaş resmi olmayan sitelerde yazanı söylüyor. 5400 mah 5 saat kadar bir kullanım ancak sunar. O da işlemci 32 nm olduğu için. Eğer rk 3066 gibi 40 nm olsa 10.1 inch lik ekranı 3 saat anca idare eder. Ben sırf bu batarya yüzünden Freelander pd80 vogue modeline yöneleceğim gibi. O da aynı işlemciye sahip ve batarya 6000 mah ayrıca 9.7 inch. Fazladan 1 saat demek bu da.

• Walla araştırmaktan zaten kafada az olan fosforun hepsi bitti. Şeytan dürtüp duruyor. Bir Ramos W30 diyor, bir yukarıda Belirttiğim ViewSonic N710 diyor (7" ya çantada taşımak vs kolay olur), FreeLander PD80 de aklımda ama. Arada paraya kıyıp ebayden Asus 300t mi alsam diyorum.

Walla beyin meyin kalmadı?
    acayip kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

quote:

Hangisini diyorsun?

Aynen öyle hocam. Arkadaş resmi olmayan sitelerde yazanı söylüyor. 5400 mah 5 saat kadar bir kullanım ancak sunar. O da işlemci 32 nm olduğu için. Eğer rk 3066 gibi 40 nm olsa 10.1 inch lik ekranı 3 saat anca idare eder. Ben sırf bu batarya yüzünden Freelander pd80 vogue modeline yöneleceğim gibi. O da aynı işlemciye sahip ve batarya 6000 mah ayrıca 9.7 inch. Fazladan 1 saat demek bu da.

neden 7500 mah duyurup öyle birşey yaptılar ?

ben 7500 olarak çıkana kadar bekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

quote:

quote:

Hangisini diyorsun?

Öyle bişey olacağını sanmıyorum hocam. Bi yerde okumuştum bataryayı artırmaya çalışıyoruz diye açıklama yapmışlar ama zor. Beki 2 gb ram lil modelinde yüksek olabilir ama küçük bir ihtimal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

quote:

quote:

Hangisini diyorsun?

Öyle bişey olacağını sanmıyorum hocam. Bi yerde okumuştum bataryayı artırmaya çalışıyoruz diye açıklama yapmışlar ama zor. Beki 2 gb ram lil modelinde yüksek olabilir ama küçük bir ihtimal.

ben opsiyonel seçenek olarak çıkar diye düşünüyorum

zaten 2gb istiyordum bekleriz sorun yok

• Bunu bekleyeceğime alternatifi olan dark evopad r9720'ye yöneldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dark evopad nerde bunun alternatifi allah aşkına yaa Aralarında bırak dağları ülkeler var :)
  • quote:

hocam dark evopad nerde bunun alternatifi allah aşkına yaa Aralarında bırak dağları ülkeler var :)

Aynen katılıyorum :)
  • quote:

hocam dark evopad nerde bunun alternatifi allah aşkına yaa Aralarında bırak dağları ülkeler var :)

Ne ulkesi gezegenler var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.1" Inch Ramos W30 16G Tablet Pc Android 4.0 1280*800 IPS 1GB External 3G 10 Point Touch
    Brand/Model Ramos W30
    OS Android 4.0.3ICS
    Screen 10.1 inch IPS capacitive 10 points touch toughened screen
    Resolution 1280*800pixels
    Camera Front 2.0 megapixel + Back 2.0 megapixel
    CPU Samsung Exynos 4412 Quad core ARM Cortex-A9 1.4GHz processor
    GPU Quad core Mali-400:2D/3D Graphics Processor
    OpenGL ES 2.0,OpenGL ES 1.1 and OpenVG1.1
    Memory DDR3 1GB
    Storage Nand Flash 16GB
    Expansion MicroSD card,support up to 16GB
    Languages Arabic,English,French,German,Greek,Hindi,Portuguese,
    Italian,Russian,Spanish etc.
    Wireless
    &Connectivity WiFi: WLAN 802.11 b/g/n(realtek8188 chipset)
    Bluetooth:No
    External 3G modem:Yes
    SIM card solts:No
    Ethernet network:Yes,via USB to RJ45 adapter
    Video decoding full HD support:1080P V1.4
    USB OTG function:Yes,support:muose,usb flash driver etc.
    GPS navigation:No
    Sensor 4-Directions gravity sensing
    Audio AAC,AAC+,eAAC+,AMR-NB,AMR-WB,QCP,MP3,WMA,WAV,MIDI,M4A etc.
    Video AVI,RM,RMVB,MKV,WMV,MOV,MP4,MPEG,MPG, FLV(H.263,H.264)etc.
    Subtitle sub,srt,smi,pjs,sbt,rt,txt,vsf,pan,tts,ssa,lrc,vkt etc.
    E-book TXT,EPUB,PDF,WORD,EXCEL etc.
    Image JPG,BMP,PNG,GIF
    Body size 250*166*9.5mm
    Battery 7.4V 7200mAh polymer lithium ion battery
    Music playing About 18 hours by earphone when WiFi off,display power off
    Game playing About 6 hours
    Web viewing About 10 hours
    Video playing About 6 hours by earphone when WiFi off
    Charging DC-in 5V/2A
    Microphone Yes,Support video-recording with sound 60hours
    Speaker Yes,Bluit-in 6Ω/3W speaker
    Ports/Slots 1*Micro USB2.0(data&charging OTG&HOST function)
    1*3.5mm audio plug 1*Micro SD card port
    1*DC-in jack
    Supported Apps Android Market,Docs To Go,Acrobat Reader,MSN,Skype,Facebook,
    Support Flash 11.1,HTML5.0 etc.
    (Can install apk format softwares)
    Other Features Calculator,schedule,world clock,
    Adobe Flash 11.1,YouTube,Calendar,Google market,
    Maps,Email,Video player,Music player,Web browser etc.
    Frame material Metal

Standard package
    1*Tablet PC 1*Charger(110-240V 50-60Hz)
    1*Earphone 1*USB cable
    1*OTG Cable 1*Manual

evet arkadaşlar bana Gelen özellik kataloğunda yazan pil düzeyi ''7200'' suan başka bir firmadan katalog istedim bekliyorum.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHRELK -- 25 Kasım 2012; 20:58:34 >

• walla o yazılanlardan Ethernet network:Yes,via USB to RJ45 adapter da yok diye biliyorum
  • quote:

Ramos w30 AE de eternal team in sayfasında da yerini aldı ilgilenenlere duyurulur. Batarya hayal kırıklığı yalnız. (up to 5 hours)

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Ramos-W30-tablet-10-1-inch-IPS-1280x800-pixel-Samsung-Exynos-4412-Quad-core-CPU/103919_694953892.html

fiyatı bıraz pahalı geldi gibi ama ramos piyasaya çıkma süresini baya abarttı ve müşterileri sıktı. şimdi ise ne HDM var ne batarya iyi.
    ramos w30HD beklicez yine hayal kırıklıgına ugrayacagız... ben ramosu almayı dusunuyordum ama belkı fıkrımden cayarak baska tabletlere yonelebılırım cunku cok sıktılar...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.