Şimdi Ara

Ramos W30 - İnceleme - Destek - Tartışma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
21.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adonise ben de senin gibi beklemede ve araştırmadayım. Oldukça sıkıldım. Ama bu hafta teknofark'tan ilk siparişleri teslim edeceğini öğrendim. Arkadaşlar (mesela .Hector.) bir alıp kurcalasınlar bakalım. Ona göre kararımızı verelim.

Ainol Novo'nun sayfasına da bakıyorum. Ama sanırım bu cihaz ondan iyi. Quad Core olması, 2 gb. ram olması, beyaz renk seçeneği olması v.s.

Sanırım Ramos şu an için en iyisi. Diğerlerinden daha güçlü ve hızlı görünüyor. Alanlar bir an önce merakımızı gidersinler lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

adonise ben de senin gibi beklemede ve araştırmadayım. Oldukça sıkıldım. Ama bu hafta teknofark'tan ilk siparişleri teslim edeceğini öğrendim. Arkadaşlar (mesela .Hector.) bir alıp kurcalasınlar bakalım. Ona göre kararımızı verelim.

Ainol Novo'nun sayfasına da bakıyorum. Ama sanırım bu cihaz ondan iyi. Quad Core olması, 2 gb. ram olması, beyaz renk seçeneği olması v.s.

Sanırım Ramos şu an için en iyisi. Diğerlerinden daha güçlü ve hızlı görünüyor. Alanlar bir an önce merakımızı gidersinler lütfen.

Cihazlarla ilgili incelemeler olsa karar vermek kolay olacak da cihazların son günlerde satışa henüz sunulması bu nedenle inceleme olmaması da karar vermeyi zorlaştırıyor.
    Artık dediğin gibi ürünü gelen arkadaşların yorumlarını bekleyeceğiz. Beklemeye alıştık nasıl olsa

• 10 aralık gibi ilk teslimat yapılacak denildi bekliyoruz,inşallah gelirde forumdaki arkadaşların sorularına yanıt veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

10 aralık gibi ilk teslimat yapılacak denildi bekliyoruz,inşallah gelirde forumdaki arkadaşların sorularına yanıt veririz.

hocam kusura bakma üst yorumlarda belirtmişsen bakmadım benim merak ettiğim bişey war 2 gb modelimi siparişini beklediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

10 aralık gibi ilk teslimat yapılacak denildi bekliyoruz,inşallah gelirde forumdaki arkadaşların sorularına yanıt veririz.

hocam kusura bakma üst yorumlarda belirtmişsen bakmadım benim merak ettiğim bişey war 2 gb modelimi siparişini beklediğin

Aynen hocam 2gb ram beyaz olanından bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: markus91

quote:

Aynen hocam 2gb ram beyaz olanından bekliyorum.

hocam nerden sipariş ettin acaba 2 gb ramlisini yaw inş 11 aralıkta eline ulaşır yorumlarını bekliyorum

• 2 gb ram li model daha çinde çıkmadı buraya nasıl gelecek acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

2 gb ram li model daha çinde çıkmadı buraya nasıl gelecek acaba???

Zaman göstericek hocam beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

Zaman göstericek hocam beklemedeyiz.

Hocam inşallah gönlünüze göre olur ama bu işleri nerdeyse hergün takip ediyorum. Düzenli şekilde okuduğum yabancı forumlar var. Ve tabi çinli tablet ve telefon üreten markalarında her gün resmi sitelerine bakıyorum. Bildiğim kadaryla 2 gb ramlik model daha çıkmadı ve üretimi ertelendi. Zaten mantıken pandawill, buyincoins gibi çinin önde gelen e ticaret sitelerine gelmeden buraya gelmesi bana biraz mantıksız geliyor. Özellikle pandawill çok hızlı. Takip ediyorum bir ürün ilk orda boy gösteriyor. O yüzden fazla umutlanmayın bence. Uzun zamandır bekliyosunuz farkındayım ama keşke bekleyip çinden kendiniz sipariş etseydiniz.

• quote:

hocam benimde aklıma takıldı ya hayırlısı diyorum dostlara
  • iyice kafa karıştı valla artık 10 aralıgı bekleyıp gorecegız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 3 Aralık 2012; 11:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

iyice kafa karıştı valla artık 10 aralıgı bekleyıp gorecegız...

10 aralikta ne var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

10 aralikta ne var ?

Türkiyedeki satış sitelerinden sipariş verenlerin siparişleri gelecekmiş,siparişi gelen arkadaşların incelemelerine bakıp ona göre karar vereceğiz artık.
  • Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala kımsenın eline ulaşmadı sanırım beklemedeyiz
  • quote:

quote:

quote:

10 aralikta ne var ?

Türkiyedeki satış sitelerinden sipariş verenlerin siparişleri gelecekmiş,siparişi gelen arkadaşların incelemelerine bakıp ona göre karar vereceğiz artık.

O iş yalan oldu adamlar kıvırıyor bizden bişey çıkmaz verdiğimiz paraları geri almanın peşindeyiz 10 aralık işi yalan dolan çıktı aman arkadaşlar dikkat gidin yurtdışından alın elin çinlisinde japonunda inanın 5 kuruşunuz kalmaz bizim millet niye böyle anlamış değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 aralikta ne var ?

O iş yalan oldu adamlar kıvırıyor bizden bişey çıkmaz verdiğimiz paraları geri almanın peşindeyiz 10 aralık işi yalan dolan çıktı aman arkadaşlar dikkat gidin yurtdışından alın elin çinlisinde japonunda inanın 5 kuruşunuz kalmaz bizim millet niye böyle anlamış değilim.

Geçmiş olsun kardeş inşallah paranızı en kısa zamanda alırsınız...

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 aralikta ne var ?

Hocam hatırlarsanız size demiştim daha 2 gb ramli versiyon çinde bile çıkmadı, ama adamlar 10 aralıkta vercez diyolar. Öyle bi dünya yoook. İnşallah paranızı en kısa zamanda alırsınız. Yalnız bence savcılığa verin toplu bi şekilde. Alanlarla görüşün hep beraber yapın bunu.

• Bilmiyoruz hocam ne yapacağımızı cinlitabletler.comda tartışmalar sürüyor açıklamayı oradan yaptılar ve bayağı mağdur var ayrıca para iadesini 60 gün sonraya atmışlar bu neyin kafası anlamış deilim.
  • 60 günde para iadesi olmaz hocam. Cebe atıp kaçma peşindeler. Hemen savcılığa gidin ama hemen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.