Şimdi Ara

Ramos W30 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tablet almayı düşünüyorumda Ramos W30'u duydum nasıl bir tablet? Çok süper gibi geldi bana.

Edit: İmla kuralı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabletSevenAdam -- 6 Ekim 2012; 21:27:06 >

• Yukarı.
  • süper mi benim eski pcnin 4 katı 4 . Birde 500 tl babam izin verse direk alicam ama işte 270e bile zor kandırdım eğer saran varsa hiç düşünmeden al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

süper mi benim eski pcnin 4 katı 4 . Birde 500 tl babam izin verse direk alicam ama işte 270e bile zor kandırdım eğer saran varsa hiç düşünmeden al

Bende senin gibi bir durumdayım dostum. Ailem izin verirse direk Ramos almayı düşünüyorum fakat Onda V712'ye ikna olmuyorlar, hayır diyorlar.
  • valla ben de bu tableti almayı düşünüyorum bildiğin galaxy note 10.1 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabletSevenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

süper mi benim eski pcnin 4 katı 4 . Birde 500 tl babam izin verse direk alicam ama işte 270e bile zor kandırdım eğer saran varsa hiç düşünmeden al

Bende senin gibi bir durumdayım dostum. Ailem izin verirse direk Ramos almayı düşünüyorum fakat Onda V712'ye ikna olmuyorlar, hayır diyorlar.

inşallah istediğin gibi olur benim birde aklımda xi-mio 2 (tam hatırlamıyoro ama böyleydi galiba ) var. Eğer teknofark 800 liraya tablet getiriyorsa 800 liraya telefonda getirtir ama onda alicam belki daha 5800 yerine onu alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar herkese teşekkürler. Fakat hala kararsız durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabletSevenAdam -- 9 Ekim 2012; 14:12:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    Xiaomi Amazfit GTS kullananlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tableti alıp kullanan bi allahın kulu yokmu bende alıcam ama tereddüt ediyorum ekran kalitesi nasıldır acaba
  • Tablet daha ayın 8 inde tedarikçilere dağıma çıktı.Kullanıcı yorumları için 1 ay kdar beklemek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tu_Kiu

Tablet daha ayın 8 inde tedarikçilere dağıma çıktı.Kullanıcı yorumları için 1 ay kdar beklemek lazım...

Tedarikçilere dağıtılmaya başlandığı da muamma bence. Çünkü daha tam olarak duyurulmadı bile cihaz. Ramosun sitesinde bile ayrıntılı bilgiler

henüz mevcut değil. 2 gün sonra Hong Kong ta bir fuar olacak ve orada tanıtılacak ürün. Hatta bunun yanında cube gibi firmalarda yeni

ürünlerini tanıtacaklar.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 10 Ekim 2012; 17:51:44 >
  • tablet daha çıkmadı ön satış yapılıyor şimdi alırsanız kargo ile beraber 2 ay beklersiniz benden söylemesi
  • Kendi sitesinde bile out of stock yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

tablet daha çıkmadı ön satış yapılıyor şimdi alırsanız kargo ile beraber 2 ay beklersiniz benden söylemesi

Yanlış bilgilendirme yapma tablet satışa çıktı bayramdan sonra elimizde incelemeyi görürsünüz.
  • Nexus 7 veya bu tableti düşünüyorum, hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

quote:

tablet daha çıkmadı ön satış yapılıyor şimdi alırsanız kargo ile beraber 2 ay beklersiniz benden söylemesi

Yanlış bilgilendirme yapma tablet satışa çıktı bayramdan sonra elimizde incelemeyi görürsünüz.

aliexpresste bile yok daha stoklu satan, orda yoksa hiç bir yerde yoktur, nerden aldın söyle bari bilelim
  • quote:

quote:

tablet henüz satışa çıkmadı. ay sonuna doğru satışa çıkacak. elektronik fuarında tanıtımı yapılacak ondan sonra satışa çıkacak. bayramda ancak gönderilmeye başlanır bu yüzden kimsenin alıp denediğini düşünmüyorum çünkü zaten satışı yok ama özelliklerine göre mükemmel bir ürün umarım bir sorunu çıkmaz

• quote:

quote:

quote:

aliexpresste bile yok daha stoklu satan, orda yoksa hiç bir yerde yoktur, nerden aldın söyle bari bilelim

Bir tek aliexpress satmıyor bu tableti,teknofarktan aldım niye yalan yere söz versin adamlar benim gibi başka kişilerde aldı bayram sonrası inceleme yapacağım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir tek aliexpress satmıyor bu tableti,teknofarktan aldım niye yalan yere söz versin adamlar benim gibi başka kişilerde aldı bayram sonrası inceleme yapacağım inşallah.

teknofark için sakat site diyorlar. bir sakatlık çıkmasın hocam ?

Yok hocam yanlış duymuşssunuz forumda bir sürü alan kişiler mevcut sitelerinde gerekli referanslarıda bulabilirsiniz ayrıca kendileri ile 3-4 aylık bir muhabbetim var her konuda yardımcı oldular sağolsunlar,yani öyle kişiler değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

quote:

quote:

quote:

quote:

teknofark için sakat site diyorlar. bir sakatlık çıkmasın hocam ?

Dostum, bende TeknoFark'ı güvenilir diye biliyorum ve öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.