< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rampada Soğutmayan Klima-Vw Jetta (2. sayfa)
-
-
Hocam kaputun oradaki metal boruyu kontrol etti usta, gaz normal dedi ama en son gazı yenileyeceğim sanırım.
Bir de şunu danışmak isterim; klima gazı basılırken eskisinin çekilip tamamen boşaltıldığını ve yeni gazın doldurulduğunu söylerler, ben hiç yaptırmadım. Bizim orijinal klima gazı ucuz oluyormuş dediniz ya, yeni basılan kaliteli gaza karışmıyor mu içindeki ucuz gaz çekilirken, bununla ilgili bir şey söylüyor mu ustalar? Yoksa içindeki gazı başka yere alıp sonra da farklı bir tüpten (?) yeni bir gaz mı dolduruyorlar? Yanıtlarsanız sevinirim, iyi günler.
***Şimdi bir arkadaşa danıştım, eski gaz atık hale gelip tamamen yeni gaz basıyorlarmış teşekkür ederim tekrar, en net yanıtı sizden aldım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat.ersin -- 16 Ağustos 2022; 16:44:49 > -
Onu kontrol etmek ya da ettirmek aklıma gelmedi hiç, gidince sorayım sağ olun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X