Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Rampage Fury X 7.1 Wireless Kutulu, Faturalı, Garantili Satın Al 29 Şubat 2024 11:35 1 1 Rampage Fury X 7.1 Wireless Kutulu, Faturalı, Garantili Sıfır ayarında çok temiz kullanılmış kutulu, faturalı ve 1 sene garantili rampage fury x 7.1 wireless kulaklığımı satıyorum. Üründen memnunum ancak artık bir değişiklik yapmak istiyorum ondan dolayı satıyorum. Ürünün herhangi bir sorunu yoktur ancak bütün Fury X kulaklıklarda ses tekerleği en yüksekte olduğunda bir miktar cızırtı yapıyor o yüzden bir tık aşağı almanız gerekiyor bu ürüne has bir durum ancak bir sorun yaratmıyor. Bu durum bu kulaklığın hepsinde vardır araştırabilirsiniz.Kargoyu karşılayacağım.Kargo dahil fiyat : 1550 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Rampage Fury X 7.1 Wireless Kutulu, Faturalı, Garantili Xprime King Oyuncu Koltuğu Alınık Ryzen 5 1600 14/12 1200 AF + 6 Isı borulu soğutucu