Şimdi Ara

rampage hydra r6 rgb almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Yeni bir klavye almaya karar verdim ve karşıma en uygun fiyat olarak rampage hydra r6 rgb 270 tl ile çıktı.Ama biraz araştırdığımda ise herkes bu markayı kötülemiş herkes berbat demiş.Sizce nasıl bir klavye?Eğer sizde kötü diyorsanız bana blue switchli ve uygun fiyatlı bir klavye önerirseniz mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.Birde arkadaşlar ben oyun oynamak için değil kodlama için alıyorum blue switchlerinde sesi çok hoşuma gidiyor ve mac os kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byking483 -- 12 Şubat 2017; 11:52:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba tekrar arkadaşlar. Everest'in Rampage Blade modeline ait sürücüsünde bulunan konfigürasyon dosyası ile R6 Hydra'nın dosyasında çalışan tuşları kombinleyerek yaptığım bir çalışma ile sorunu çözmüştüm. Şimdi yapmanız gerekenleri kısaca anlatıyorum.

Öncelikle aşağıdaki linkten Everest Rampage Blade klavyesine ait olan sürücüyü indirin ve kurun ama çalıştırmayın.
    http://www.eyfel.net/driver/7926_1/

Daha sonra hazırladığım konfigürasyon dosyasını indirin.
    https://drive.google.com/file/d/0B6hD1Uf-YC5-aVMyT2drRi1qYlE/view?usp=sharing

Son olarak masaüstünde bulunan simgeden hedef bul yaparak kök klasörde bulunan cfg dosyası ile benim attığımı değiştirin. Bu değişimi yaptıktan sonra Rampage Blade klavyesine ait olan yazılımı çalıştırın ve hiçbir ayarı ellemeden Restore veya Default ayarları uyguladıktan sonra Apply deyin. Bu şekilde hangi tuşunuz çalışmıyor ise eskisi gibi düzelecektir. Tüm tuşları tek tek kontrol ettim bir sıkıntı yok.

Bunlar dışında klavyeyi almak isteyen arkadaşlar için görüşlerimi belirteyim. Klavye gerçekten çok güzel. Gerek blue switch yapısı gerek abuk subuk tuşların olmaması ve sadeliğini koruması çok hoşuma gitti. Türk malı dediğimiz vakit çoğu insanın aklına kalitesiz ürünler gelir. Hatta bende Everest markası konusunda çok ön yargılıydım fakat bu klavyeyi Vatan'da teşhir ürünü olarak gördükten 1 gün sonra hemen aldım. Renkleri çok canlı fonksiyon tuşları oldukça basitleştirilmiş ve görsel, malzeme kalitesi olarak çok iyi. Muadili klavyelere +400 lira vermeden önce bir deneyin derim. En kötü n11 gibi sitelerden alıp uzak mesafeli satış sözleşmesi ile bir denemiş olursunuz. Beğenmezseniz iade edersiniz ama beğeneceğinize eminim. Yukarıda bahsettiğim tuş basmama sorunu tamamen yanlış klavye konfigürasyon dosyasının orjinal sürücüye eklenmiş olmasından dolayı. Yani kronik olarak klavyenin bir sorunu yok. Bunların dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

@AndroidExpert @pesimist27
  • Blue Switch gece kullanımda oldukça rahatsız edebilir sesi çok fazla çıkmakta sizi rahatsız etmeyecekse alabilirsiniz. benim tavsiyem brown switchli G710+ olur. 220 liraya blade r10 adlı model buldum oda brown pek bir inceleme yok internette. blue switch olarak ck104, ck108 modelleride var fiyatları uygun.
  • Önerilieriniz için çok teşekkürler.Blue switchleri çok seviyorum gece sesinde uyuya kalabiirim bile Önerilerinize baktım şu ck olanlar yurtdışından geldiği için onları almayı düşünmüyorum.Bu hydra r6 kodlama için daha iyi geldi bana öyle yanlarda falan çıkıntıları yok abartılı değil gayet güzel.Tavsiyeleriniz için tekrardan çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu rampage hydrayı çok merak ediyorum vatanda var galiba gidip inceleyeceğim motospeed le aynı switch kullanılıyor ikiside qutemu

Everestin marka imajı zayıf ama bu klavyeyi kendileri üretmediler yada ürettilersede parçaları başka yerden aldılar gibi geliyor aizo l80 rgb ile aynı kasa ama aizoda kailh switch kullanılmış

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız bu klavye everestin diğer ürünleri gibi değil sanki.Eğer fırsatınız olurda inceleyip buraya yazarsanız çok mutlu olurum yorumunuz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: byking483

Evet haklısınız bu klavye everestin diğer ürünleri gibi değil sanki.Eğer fırsatınız olurda inceleyip buraya yazarsanız çok mutlu olurum yorumunuz için teşekkürler.

Hocam bende 1 hafta önce bir videodan izleyip gördüm bu klavyeyi daha sonra baya hoşuma gitti vatana gittim klavyeyi denedim biraz tuzlu ama rakiplerine göre ucuz kalıyor şuan kullanıyorum on numara hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım sesi oldukça güzel ben tavsiye ederim video aşşağıda:
    Donanım Arşiviyoutube
    Full Türkçe Makro RGB Mekanik Klavye "Rampage Hydra R6 RGB"
    https://m.youtube.com/watch?v=KEqvcCh-Xe8

• Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    byking483 B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim bugün denedim klavyeyi rgb değildi normal kırmızı led ürün kesinlikle kaliteli hiç bir yerinde sırıtan birşey görmedim tasarımı da rakiplerinden güzel bence.Bilek desteği olmasıda ayrı bir artısı.
    Ses meselesine gelince tatlı bir sesi var ses çıkarması benim için sorun değil hatta hoşuma gitti diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 18 Şubat 2017; 20:19:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsair void pro alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • H.o kardeşim güle güle kullan ama bu klavyenin birde rgb modeli var iki model olarak gelmiş . Heralde gittiğin vatanda yokmuş.

• Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım zaten alırsam rgb olanı alacağım ayrıca vatanda pahalı satılıyor ben sadece ürünü denemek için uğradım vatana :)

• Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar .Bende almaya karar verdim ve rgb modeli alacağım hepimize hayırlı olsun

• RGB li modeli : 298,00 TL - 40 TL = 258,00 TL / 6 Taksit (bir kısmı varsa Chippuan ya da Bonus ile ödenebilir)

RGB siz modeli : 185,90 TL + 7,50 TL = 193,40 TL
    www.bilisimport.com
    Klavye & Mouse En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Bilisimport.com.tr 'de | Bilisimport.com.tr
    http://www.bilisimport.com/urun/everest-rampage-hydra-r6-siyah-usb-aydinlatmali-gaming-pro-q-multimedia-mekanik-klavye

bu bilisimport güvenilir mi acaba uğraştırır mı bizi? iletişime yazsak RGB li model satış ilanı açarlar mı acaba?

• Ben sipariş geçtim hocam.

Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum akakçe vs incelediğimde.

Hb kampanya var G710+ 260tl ye geliyor.

Ama onu denediğimde pek mekanik hissi vermedi (benim devastatorla aynı hissiyattaydı )

• bilisimport tan RGB siz modeli sipariş geçtiniz sanırım, hayırlı olsun, bilisimportta kargolama süresi uzun sürüyormuş ve sorun çıktığında servise yönlendiriyormuş, iadelik bir durumdada kargo ücretini düşerek iade yapıyormuş, bunların dışında olumsuz bir durum göremedim, RGB li modeli olsa aslında bende sipariş geçeceğim ama nedense RGB li ilan açmamışlar!
  • hayırlı olsun bende ilk başlarda bu klavyeyi düşünüyordum fakat g710+ daha çekici gelmişti bana
  • Valla hocsm rgb hiç problem değil.Zaten çoğunlukla led kapalı kullanırım.

Fiyat baya uygun gibi geldi.

Servisle işim olmaz inşallah

Ürün 2 günde kargoya verildi.Elime geçince bi inceleme yapabilirim.

• tekrar hayırlı olur umarım, inceleme ve tecrübeleriniz aktarıp beni de etiketlerseniz sevinirim hocam.
  • arkadaşlar bilişimportta da rampage blade r10 164 TL. Brown switchli klavye bu arada ilgilenenlere duyurulur. site hakkında çok bilgim yok fakat sorun çikaracaklarini düşünmüyorum

• Techno Cümbüşyoutube
    EVEREST RAMPAGE HYDRA RGB MEKANİK KLAVYE İNCELEMESİ
    https://www.youtube.com/watch?v=SyvMl0DI3ns

R6YI Bende seviyorum bur da biri incelemiş farklı incelemelerde var. rampage güzel ürünler yapıyor tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ben ürünü aldım ve bir süredir kullanıyorum.Gerçekten mükemmel bir ürün.Everestin kalitesizliğinden bahsetmişti herkes ama bu üründe hiç öyle bir şey yok.Alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilirler ben çok memnun kaldım.
  • hocam anti-ghosting var mı bu klavyelerde bir de kullandığı switch'in kalitesi nasıl bi bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karagürz -- 7 Mart 2017; 22:50:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.