< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byking483 -- 12 Şubat 2017; 11:52:39 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byking483 -- 12 Şubat 2017; 11:52:39 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba tekrar arkadaşlar. Everest'in Rampage Blade modeline ait sürücüsünde bulunan konfigürasyon dosyası ile R6 Hydra'nın dosyasında çalışan tuşları kombinleyerek yaptığım bir çalışma ile sorunu çözmüştüm. Şimdi yapmanız gerekenleri kısaca anlatıyorum.
Öncelikle aşağıdaki linkten Everest Rampage Blade klavyesine ait olan sürücüyü indirin ve kurun ama çalıştırmayın. http://www.eyfel.net/driver/7926_1/ Daha sonra hazırladığım konfigürasyon dosyasını indirin. https://drive.google.com/file/d/0B6hD1Uf-YC5-aVMyT2drRi1qYlE/view?usp=sharing Son olarak masaüstünde bulunan simgeden hedef bul yaparak kök klasörde bulunan cfg dosyası ile benim attığımı değiştirin. Bu değişimi yaptıktan sonra Rampage Blade klavyesine ait olan yazılımı çalıştırın ve hiçbir ayarı ellemeden Restore veya Default ayarları uyguladıktan sonra Apply deyin. Bu şekilde hangi tuşunuz çalışmıyor ise eskisi gibi düzelecektir. Tüm tuşları tek tek kontrol ettim bir sıkıntı yok. Bunlar dışında klavyeyi almak isteyen arkadaşlar için görüşlerimi belirteyim. Klavye gerçekten çok güzel. Gerek blue switch yapısı gerek abuk subuk tuşların olmaması ve sadeliğini koruması çok hoşuma gitti. Türk malı dediğimiz vakit çoğu insanın aklına kalitesiz ürünler gelir. Hatta bende Everest markası konusunda çok ön yargılıydım fakat bu klavyeyi Vatan'da teşhir ürünü olarak gördükten 1 gün sonra hemen aldım. Renkleri çok canlı fonksiyon tuşları oldukça basitleştirilmiş ve görsel, malzeme kalitesi olarak çok iyi. Muadili klavyelere +400 lira vermeden önce bir deneyin derim. En kötü n11 gibi sitelerden alıp uzak mesafeli satış sözleşmesi ile bir denemiş olursunuz. Beğenmezseniz iade edersiniz ama beğeneceğinize eminim. Yukarıda bahsettiğim tuş basmama sorunu tamamen yanlış klavye konfigürasyon dosyasının orjinal sürücüye eklenmiş olmasından dolayı. Yani kronik olarak klavyenin bir sorunu yok. Bunların dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. @AndroidExpert @pesimist27 |
Sorunu çözdüm. Eğer şansa benzer bir sorun ile karşılaşıp bu yazıyı gören olursa bana mesaj atabilir. Çünkü şu anda yazamayacağım kadar karışık bir çözümü var. Forumda aktifim. Mesajımın üzerinden 5-6 yıl geçmiş olması önemli değil yardımcı olurum.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karagürz -- 7 Mart 2017; 22:50:53 > |