< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) (2. sayfa)
-
-
Çok faydalı olmuş, hocam. Sınav öğrencisi olsaydım çok faydası olurdu bu yazının. Sonuç için tekrardan tebrik ediyorum.
edit: Müzik zevkin de çok iyiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 20 Temmuz 2022; 22:7:58 > -
Teşekkürler üstadım. Eksiğim varsa belirtiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsini okuduğunuz için teşekkür ederim hocam. Seviyorum sizi
Teşekkür ederim
Böyle güzel bir konuyu bize sunduğunuz için teşekürler hocam.
Konuyu kaydettim bir derse başlayacağım zaman gelip inceleyeceğim.
Sadece bizim için değil bizden yıllar sonra bile gelenler olacaktır.
Müzikleri sanki benim anasayfadan almışsınız xd.
Sizin sıralamanıza yakın bişeyler yapmaya çalışacağım ama obp işi biraz sıkıntı. 85 OBPde olsa deneyeceğim belki seneye zor yaparlar veya obpnin etkisini falan azaltırlar bişey olur bir ihtimal.
Öneriler kısmında çoğu konuda haklısınız bizimkiler dershaneye gitmem için teklif etmelerine rağmen gitmemem gerektiğini düşündüğümden teklifi reddettim fakat dershanelerin deneme kulüpleri gibi şeylerine katılabilirim.
Kaliteli zorlanılan soruların fotoğrafını çekip dosya oluşturmak aklıma gelmemişti bunu da yapacağım.
Ayrıca 10gblik pdf arşivim var sizinki benimkiyle yarışır mı
#MentalÇöküntü
Edit: Umarım bu tarz konular diğer arkadaşlardan da gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 20 Temmuz 2022; 22:44:12 >
-
Elinize sağlık güzel konu olmuş hocam. Şu tercih döneminden sonra tekrar bi uplayın isterseniz tercih hengamesinde araya karışmasın
Benim esş ve aytuğ güneşler 10gb yapıyor aslanım
Aynen hocam tercih döneminden sonra yazacaktım ama birçok arkadaş yazın hocam okuruz dedi kıramadım. Arada bi uplarım konuyu dediğiniz gibi
Monitörden mi çözüyordun yoksa çıktı mı alıyordun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aklınıza gelen oldukça ekleme yapın ara ara geliriz biz sıkıntı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabletimden direkt çözüyordum kalemle
Bende alacaktım ama hakkımı laptoptan yana kullandım. mousela da pek olmuyor tabi o yüzden çıktı alıyorum.
-
Grafik tablet alabilirsin
Faydalı konu up.Cok işime yarayacak bu konu teşekkürler ve tebrikler.
Teşekkürler seneye sıra sizde
Paragraf için 3d denemesi ve sb önerir misiniz ve geometride metin yayınları nasıl?
Paragrafı denemesini beğenenler gördüm alınabilir. Paragraf sb si ise saçma diye biliyorum gerek yok.
Metin genel olarak orta zor segmentte. Sarmal da aynı işlevi görecektir. Çözümleri de mat fatihi yaptığı için daha iyi bir alternatif. Sarmal çözdüm veya daha zor istiyorum diyorsan orijinal çözebilirsin
Başarılarının devamını dilerim dost.
-
hocam 345 in paragraf denemeleri gayet iyi.Farklı farklı seneryolara göre hazırlanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X