Şimdi Ara

RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
103
Favori
29.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yoğun soru ve istek üzerine bu konuyu açıyorum. Benden iyi yapan arkadaşlar tabii ki var ama ben de size birkaç şey katabileceğimi düşünüyorum. Ben de zamanında tavsiye konularından yararlandığım için bu konuyu açmayı borç bilirim. Uzun bir yazı yazacağım kusura bakmayın, detaylı anlatmak istiyorum.

HAKKIMDA GENEL:

2022 MSÜ:

2022 YKS SONUCUM :

Say 869. su olmak benim için tamamen sürprizdi. Hedefim 3k-5k idi.10k lara düştüğüm de oluyordu. Sınav sonrası soruları kontrol de etmedim moralim bozulmasın diye.

9-10 da genelde oyun oynadım, sadece yazılılara çalıştım. YKS den bihaberdim, sonra forumda @The Killing Road hocamın tavsiye konusunu görünce bilinçlenmeye başladım. Bu yüzden 10 yazı biraz tyt fen baktım çünkü hiçbir şey bilmiyordum.

Düzenli bir şekilde ders çalışmaya 11'in yazı başladım. 11.sınıfı da boş geçirmedim tabii düzenli ve düzgün çalışmasam da bütün konuları iyi kötü biliyordum. 12. sınıfta da makine gibi çalıştım. Herhangi bir özel ders almadım. Dershaneye de kısa süre gittim bıraktım (gittiğim zamanlarda çoğu dersten kaçıyordum.) Konu anlatımlarını youtube üzerinden ilerlettim.

TYT HAKKINDA:

11.sınıfta tyt adına 345 tyt mat sb ve saçma bir yayının paragraf kitabını bitirdim. Düzgün tyt kasmaya 11 yazı başladım. Yazın tyt fen konularını bitirdim. TYT matta 3d çözdüm, Tr adına 2 paragraf kitabı bitirdim. Sosyal adına herhangi bir çalışmam olmadı. Kaynakları alt tarafta inceleyeceğiz zaten. TYT fizik kimya konuları bittikten sonra dershanede ilk TYT denemem:

TUR D:23 Y:13 TAR D:4 Y:1 COG D:1 Y: 3 FEL D:4 Y:1 DIN D:5 Y:0 T.MAT D:25 Y:1 GEO D:4 Y: 1 FIZ D:4 Y: 2 KIM D:4 Y:2 BIY D:1 Y:4 TYT: 326,775

Ağustosta tyt fende konular bitmişti ve birer sb çözmüştüm. Netlerim 80 üstüne çıktı ben de denemelere yoğunlaştım. Eylülde 90 civarı takılmaya başladım. Okulda ve evde çözdüğüm denemelerle 100 net civarına ulaştım ama ilerisi gelmedi. 110 görebiliyordum ama çok nadirdi

Ben çok hızlı çözdüğüm için 135dk benim için mükemmeldi. Sürekli ilk 10 daydım denemelerde. Herkes yetiştiremezken ben 15dk erken bitirip kontrol ediyordum. Ama sınava 30dk eklenince çöktüm... Avantajımı kaybettim, herkes 110+ yaparken benim netlerim düştü. Forumda deneme günlüğü açacaktım ama sırf bu yüzden vazgeçtim. Bi denemede 108 yaptıysam diğerinden 90 yapabiliyordum. Bu beni ciddi anlamda üzdü ve yordu. Ama msü sonucu sonrası biraz rahatladım.

Sınava gelirsek Türkçe de 37 soruyu 40dk de çözdüm. Boşlarla bitirdiğimde 25dk falan kaldı sanırım. Tr ve Mattaki boşlarımı işaretledim. Sonra Tr ve Sostaki sıkıntılı diye işaretlediğim sorularla cebelleştim. Sosyalimin fenden iyi gelmesini asla beklemiyordum. Fen güvendiğim kalemdi ama sosyal benim için kabustu.

TYT Türkçe:

Sb çözmedim. Bence siz de çözmeyin. 2 paragraf ve 1 dil bilgisi çözmenizi tavsiye ederim. Deneme çözmek aşırı önemli en az 3 deneme bitirin derim. Bazen çok iyi bazen kötü gelir takmayın. Türkçe kaşardır, bi gün 30 bi gün 38 yapıyordum. Sınavda 3-4 soruda ciddi sıkıntı yaşadım. En son döndüm 2-3 ünü kurtardım. Hiçbir kanal hoşuma gitmedi. Rüştü fln çok kaypak, benim hocamdaki adam bi nebze izlenebilir. Çıkmışları çıkarın çözün. Aleslere gerek yok bence. Ben avantaj-sarmal çözdükten sonra denemelere geçtim. Dil bilgisini önce Rüştü sonra kadirden ilerleteyim dedim ama sıkıldım devam edemedim. Denemedeki yanlışlarımın fotosunu çektim ve limit el kitabından arada bi okudum. Özellikle denemeler dil bilgisi adına bana çok şey kattı.
    Kaynaklar:

Limit tr el kitabı: Tavsiyemdir. Dil bilginizi geliştirir.
    Avantaj paragraf: Testleri çerez olsa da sondaki jet denemeleri bana çok şey kattı
    Sarmal paragraf: Kaliteli cidden. Ama çıkmış sorular varmış sanırım klasik sarmal :D
    Limit paragraf: Berbat iğrenç rezil. Allah belanı versin
    Sarmal dil bilgisi: Zor bi kitap yarısını çözebildim alınabilir

Toprak tr deneme: Kolay, ilk deneme olarak alabilirsiniz. Hızlanmamı sağladı.
    Yayın denizi pro tr deneme: Garip bi deneme almayın
    345 Tr deneme: Paragrafları çok güzel olsa da bazı dil bilgisi soruları zırva. Alın
    Sarmal tr deneme: Çözmedim ama toprağın 1 tık üstü. Alınabilir
    Apot tr deneme: Bazı denemeler hoş bazıları saçmalık. Son 5 denemesini çözemedim
    345 paragraf deneme: Çözmeye vaktim olmadı ama çözen arkadaşlarım tarafından öneriliyor
    Toprak-Sarmal-345 kombinini öneririm. Seviyeniz iyiyse sarmal-apot-345 yapılabilir.

TYT SOSYAL:

Benim korkulu rüyamdı orda burada ağladığımı görmüş olabilirsiniz bknz: https://forum.donanimhaber.com/345-tyt-genel-denemenin-sosyali--152693908

9-10 da coğrafyada ve tarihte pubg oynadığım için hiçbir bilgim yoktu. Felsefeciyi sevmediğimden derslerinden kaçıyordum. Ama denemeler ve yanlışlarımın üstüne düşerek sınavda sürpriz bi şekilde 19-1 yaptım. Öznel cevaplar içerdiği için biraz şans işi ama branş denemeleriyle şansınızı arttırabilirsiniz. Sayısalların üstünde çok zaman kaybetmesini tavsiye etmem.

KAYNAKLAR VE KANALLAR:

Sarmal sos deneme: Kesinlikle çözün, yapamadığınız soruları işaretleyin ve geri dönün.
    3D sos deneme: Biraz garipti. Tarihinde 0 net yapmıştım, yorumlarda da bulabilirsiniz ama yine de fena değil. Alınabilir
    Endemik sos deneme: Bu da biraz garip ama alınabilir. Çok ucuz diye almıştım
    Apot sos özet: Yetersiz ama iş görüyor. Okumaya çok zamanım olmadı ama fena değil

Coğrafyanın kodları: Saçma kodlamalar olsa da hoş bi kanal. Son 2 hafta tekrarlarını izledim soru tutturdu sanırım. Önceden keşfetsem izlerdim kesinlikle
    Coğrafya fatihi: Sarmadı ama bilgili bi adam.
    Sosyal hocam: Denemelerini izledim hoş gibi

TYT MAT:

Matematik temelim iyiydi. Olimpiyatçı değilim. Olabildiğince fazla soru görerek çözerek kendinizi geliştirmelisiniz. Ben çoğu soruyu anlamadan düşünmeden çözüyordum. Çoğu sorunun iskeleti aynı çünkü soru çöze çöze anlıyorsunuz. Verilenleri işleme konusunda ustalaşmalısınız. Yoksa süre yetiremezsiniz. Yeterince deneme çözemedim. Turlama taktiği denilen zırvayı kesinlikle bu branşta uygulayın. 30+ net üstünde sizi geometri taşır. Bazı denemeleri yazarlar eliyle yazmıyor düşük gelirse üzülmeyin.

KAYNAKLAR VE KANALLAR:

345 mat sb: 11 2.dönem bitirdim. İlk kitap olarak çözmek Allahın emri zaten.
    3D tyt mat sb : Bazı sorularda ne demeye çalıştığı anlaşılmasa da güzel kitap. Orta zor seviye için öneririm
    Sarmal problemler: Hayatımda gördüğüm en overrated kitaplardan. Ortanın bi tık altı. Alınabilir
    Apotemi prob: Bitirecem diye ebem ağladı. Bazı sorular zırva. Çözmeseniz de olur

Sarmal tyt mat deneme: Kolay ortaydı şimdi zorlaşmış snrm. Hızlanmamı sağladı tavsiye ederim
    3d tyt mat deneme: Ben de 20 basımı vardı nasıl bulduysam. Boyama kitabıydı ama yeni basımı sağlam diye biliyorum bence çözün
    345 tyt mat: Msü ve Tyt matın aynısı. Zor değil ama tam ösym tadında.Çözün
    Metin tyt mat deneme: Orta zor bi deneme. Alacaktım ama vaktim kalmadığı için vazgeçtim. Hoş bi alternatif

Eyüp boncuk: Çok kaliteli sorular çözüyor bildiğiniz üzere. Anlatımından haz etmeme ve kendisiyle çok tartışmama rağmen öneriyorum kendisini. Bütün playlistleri bitirecem diye kasmayın. Adamın zibilyon soru çözümü var. İzleyebildiğiniz kadar izleyin faydalı
    Rehber mat :Mezuna kalmak istiyorsanız özellikle tavsiye ederim.
    Barıştıran mat, mat fatihi, bilgi mat, vayni: Vayni favorim. Soru çözümlerini izleyin.

TYT FEN:

Çok çalıştığım genelde yüksek yaptığım bir branştı. Yks de beni üzse de çok iyi olduğumu düşünüyorum bu konuda.11 in yazında bitirdim. Sistemim şuydu: palmeden 1 kere okuyup sonra yutuptan dinliyordum. Sonra palmeden önemli yerlerin altını çiziyordum. Herhangi bi konu anlatımlı kitapla tavsiye ederim.Sonra orta düzey bir sb yeterlidir(fizik 2 olabilir) Bol deneme çözün.

KAYNAKLAR VE KANALLAR:
    345 tyt fizik sb: Dümenden bi kitap ama ilk kitap olarak çözülür.
    3d tyt fizik sb: Orta-Zor. Yarısını çözebildim zaman bulabilirseniz çözün.
    Aydın kimya sb: Saçmasın. Yerine orbital çözülebilir
    Palme tyt biyo sb: Bi tık zor ama çözülür

345 tyt fen deneme: Mükemmel efsane. Almayan pişman. 345 yayınları bunu okuyorsa bana para versin her yerde övdüm bu kitabı komisyon isterim.
    Sarmal tyt fen deneme: P*f ten çözdüm tabletimden. Kaliteli
    3D tyt fen deneme: En overrated olabilir. Bazı sorular ayt, saçmalık almayın
    yutuptan da deneme çözümleri izledim.
    ESŞ tyt deneme: Güzel çözülebilir
    Aydın tyt kimya deneme: Gerek yok

Vipfizik: Tyt mantığıyla anlatmayan biri. Tipi megazeka ya benziyor sevmiyorum kendisini. İzlemeyin
    Özcan Aykın: Meb kitabından anlatıyor. Bu adam efsane
    Fizikle barış: İzlenir
    KİMYA ADASI: Çöp
    Görkem Şahin: Efso
    Selin hoca ve Fundamentals: Kaliteli izlenir ama ben çok sıkıldım. Palmeden okudum geçtim
    Biyorum: Abone olun
    Kimyabilen: Çok takip etmedim ama soru çözümlerini ve tekrarları izlemişim

TYT GENEL DENEME:

345 TYT 6LI: Kaliteli bi deneme. Sosyali çok özneldi ama.
    3D TYT Deneme: Çözemedim malesef :(. Zaman bulursanız çözün. Zor
    Sarmal pusula ve kontrol TYT deneme: Kontrol çok basit, pusula ortanın bi tık altıydı. Ama şu an zorlaşmış sanırım. İlk başlarda çözülebilir,
    Toprak TYT deneme: 2018 de kalmış bi deneme almayın.
    Apotemi 3 lü deneme: Allah belanı versin. Zor bi deneme değil hatta basit sayılır ama Trsi saçma, Matı çerez. Sınava 8 gün kala çözmüştüm Tr 29 olmak üzere 92 net gelmişti sanırım. Baya moralim bozulmuştu. Kitapçığı ve optiği parçalamıştım.
    Rasyonel Navigasyon tyt:
    Karma deneme de yapabilirsiniz. Ben 345 tr mat fen, sarmal sos branşları birleştirmiştim. Hayatımda çözdüğüm en iyi tyt idi.

AYT HAKKINDA:.

Tyt 165dk olunca ayt ye verdiğim önem arttı. Tyt düşük geldiğinde yüksek ayt netlerime sarılıyordum. Herkesin bildiği üzere çalışana hakkını direkt veriyor. Benim konular nisan başında bitmişti snrm ama tavsiyem mayıs başında bitmiş olması. Okulda ve yutupta martta bitirip şov yapan gerizekalılar yüzünden kendimi kötü hissetmiştim. Erken bitirdiğim için biyoyu çok tekrar etmem gerekti. 11.sınıfı kötü geçirmesem de tekrar etmediğim için unuttum. Ama hatırlaması zor olmadı.
    Sınavda ayt yi 12.00 de bitirdim. Kalan bütün süre soruları baştan çözdüm. Bakın burası çokomelli.3 ü matematikten 1 i fizikten olmak üzere tam 4 sorumu düzelttim. Çok basit sorulardı hem de. 75-5 yapıp bunları yazamazdım belki. Bazıları erken çıktı siz asla çıkmayın.1 soru az yapsam ne gelecekti Allah bilir. Çişim gelmesine rağmen son saniyeye kadar optiği ve soruları kontrol ettim.

AYT MAT:

Herkesin 21 ayt de yıkılmasından sonra çok önem verdim. Ağustosta 345 ayt matın 12 harici bölümlerini bitirdim size de tavsiye ederim. 12 de neredeyse her gün programınıza atın. Erkenden deneme çözmeye kalkmayın.

KAYNAKLAR VE KANALLAR:

tavsiyem: 345-karekök-orijinal(acil)
    Çap ayt mat fasikülleri: LTİ sini alın bence sağlam temel olur. 12 konularını içeren fasiküllerini çözdüm
    345 ayt mat sb: İlk kitap olarak çözülebilir. Gayet kaliteli(integral son testler hariç)
    3d ayt mat sb : Kötü, amele işlemli ve boyama kitabı. Almayın
    Karekök ayt mat sb: Çok güzel
    Orijinal: Mavilerinde çok hoş sorular var ama az. Söylendiği kadar güzel bi kitap değil. Yılın en Overrated ı olarak seçiyorum 2022 nin en büyük Balonu
    Sarmal ayt mat deneme: İlk kaynak olarak alın ama ilk 2 sini sonradan çözün. Çok güzel analitik soruları var. Analitiği bundan hallettim vayni hocamın çözümleriyle. Bi zaman sonra tekrar ediyor son denemeleri çözmeyebilirsiniz
    345 ayt mat deneme: Öneriliyor çözebilirsiniz. Benim zamanın olmadı
    3D ayt mat deneme: Bazı soruları sakat olsa da herkesin bildiği gibi çözmek farz. Yapamama hissiyatını yaşatıyor. Sınavdan bir hafta önce 1 denemesini yarıda bırakmak zorunda kalmıştım :(
    Apot fasikülleri: Çözün ama gereksiz vakit vermeyin. Hepsini çözemesem de birçoğunu çözdüm. Limit ve trigo fasikülü efso

Eyüpb: Konu anlatımını dinlemedim beğenmiyorum çünkü. Pdfler mağaradan kalma. Soru çözümlerini mutlaka izleyin.
    Mert hoca: Genel olarak sevilmese de LTİ yi buradan öğrendim. 21 videolarından arada boş yapıyor fln da temeli iyi atıyor
    Laptü: İzledim beğendim.
    Bıyıklı: Hoşuma gitmedi

AYT FEN:

Bu sene çoğu kişinin elendiği nokta. Sene boyu kimya ve biyolojiden yanlış yapmamak için kendime söz verdim. Fizik harici sıkıntı yaşamadım pek. Çalıştığınızda biyoloji ve kimyada sorun olacağınızı sanmıyorum. Ayt de tek yanlışım higgs bozonu sorusu. O kadar konu varken nerden buldular böyle bi soru enteresan, saçmalık.

KAYNAKLAR VE KANALLAR

345 ayt fizik sb: Fena değil, ilk kitap olarak çözülebilir.
    Sarmal ayt fizik sb: Orta. Çözün mutlaka
    3D ayt fizik sb: Ortanın 2 tık üstü Çözün
    Yayın denizi ayt fizik sb: %25 ini çözdüm ama güzeldi
    Orbital kimya sb: Birkaç soru harici çok güzel kitap.
    Aydın kimya sb: Fazla amele işlemli sorular harici bitirin.
    Biyotik: Eh işte çözülür
    Palme biyo sb: Bazı soruları gereksiz ama çözülmeli.
    345 biyo: Orijinal testleri saçma onun harici güzel.

345 ayt fen deneme: Fiziği kolay Kimyası sınav tarzı Biyosu biraz saçma
    3d ayt fen deneme: Video çözümünden çözdüm güzeldi
    Sarmal ayt fkb deneme: tavsiye ederim
    Aydın ayt kimya deneme: Çözün
    ESŞ ayt fizik deneme: Bazı soruları çok enteresan ve soruların çözümleri tek tek açılıyor maalesef. Çok hoş sorular var ama abartıldığı kadar güzel değil.
    Nihat bilgin ayt fizik deneme: Gerek yok

Tolga Bilgin : Tam bir fizikçi. Kesinlikle öneririm. Bazen fazla detay veriyor kendisi de söylüyor bunu. Son 2 ay yoğun şekilde izledim. Tekrar soruları falan çok iyiydi.
    Vip fizik: Mekanik kısmı izlenir. Manyetizmada berbat anlatmış. Bence izlemeyin. Bu adamla derdim var
    Özcan Aykın : Virtüöz orkestra şefi. Manyetizma kısmı mükemmel.
    Altuğ Güneş: Çok az baktım anlatımı güzel.
    Kimya Adası: İzleme
    Görkem şahin: Hızlandırarak izleyin organiği çok iyi
    Bizim hocalar kimya: Güzel, izledim
    Barış hoca biyo: Gereksiz detaylar veriyor iyi anlayalım diye ama gerek yok. Tavsiye etmem(tıp sevdalısı iseniz olabilir)
    Senin biyo: İzledim tavsiye ederim.
    Biyorum: Yararlı
    Cici biyo: Hoş

AYT GENEL DENEME:

Genelde branşları birleştirdim. Sadece 3d ayt genel almıştım bi. Onu da pek beğenmedim ama idare ederdi.

TYT-AYT GEO:

Çok kötü olduğum bir noktaydı. 10 da 3-4 soru falan yapabiliyordum ama soru çözerek kendimi ciddi geliştirdim. Hala ortalama altı geometrim var ama soru tarzlarına alıştım ve çoğu soruyu cos sin teoremleriyle çözdüğüm için yırttım. Ayt geoda trigo kullanmaktan korkmayın. Analitiğe ciddi önem verin. Mat deneme sonrası geo sorularına bi bakın.

Acil geo: Bitirdiğim tek geo kitabı. Beklentimi kesinlikle karşılamadı. Eski basımını alın
    Sarmal geo: Son testlerini mat fatihi çözümlerde benim yerime çözse de bana çok şey kattığını düşünüyorum. Sağlam kitap yarısını çözebildim.
    Full geo: Eh işte...

Kenan kara: Konuşma tarzı iğrenç kendisini övüp duruyor. Kardeşim dediğinde ağzına yapıştırasım geliyor. Anlatımını da beğenmiyorum ama çoğu kişi seviyor. Belki size uyar eski videolarını izleyebilirsiniz.
    Metin Hocam: Bilinmeyen efsane, temeliniz yoksa kesinlikle izleyin.

YKS ADINA GENEL ÖNERİLERİM VE DÜŞÜNCELERİM:

-İnsanları ve onların düşüncelerini ve netlerini pek önemsemeyin. Anne babanız da dahil. Söyleneni değil doğru olanı yapın. İnternetteki yalancıların moralinizi bozmasına izin vermeyin.
    - Dershaneye gitmeyin. O paraya ne kitaplar alınır. Zaman kaybetme lüksünüz yok.(çok iyi öğretmenler içeren esnek ve kaliteli dershaneler hariç)
    - Programlı ve düzenli olun. Plan programlar oluşturun. Ben sürekli a4 e 3-4 günlük planlar yazardım. Yarın ne yapacağınızı bilmeniz gerekiyor. Planınızı tamamen uygulamak zorunda değilsiniz ama çoğunu yapsanız yeter.
    - Gerçekçi bir hedef oluşturun, b ve c planını hazırda tutun. Ben 10k ya kadar sınav sonucuna hazırdım.
    - Ders çalışmanın şeyini çıkartmayın. Günde 14 saat çalışıp 4 saat uyumak size zarar verir ve sınavı kaybettirir.
    - Süre tutun ama 12 saat olacak diye şartlandırmayın. Ben ortalama 8 saat çalışıyordum 12 de.
    -Herhangi bir moral bozulmasında başaramayacağım diye üzülmeyin. Bu durumu 100. sünden 10.000. sine herkes yaşıyor. Ne kadar kötü hissederseniz edin çalışmaya devam edin.
    -Insta, twitter, ekşi ve televizyon zırvalarından uzak durun
    -Toxic arkadaşlarınızdan kurtulun. Kimseyle saatlerce mesajlaşmayın asla değmiyor.
    -Yks süreciniz boyunca mesajlaşacağınız arkadaşlar edinin. Karşılıklı bilgi alışverişi ve dertleşme kesinlikle gerekli
    -Son 2 ay arkadaşlarınızla biraz fazla konuşmanızı tavsiye ederim. Çünkü yavaş yavaş psikolojilerinizin çöktüğü bi durumda yardıma ihtiyacınız oluyor.

Soru ve düşüncelerinizi altta belirtebilirsiniz

@vamosnikko @The Killing Road @YaralıPanda @bekareeksidörtace @aceleetmepapazefendi ve ismini yazmadığım, bana herhangi yardımı dokunan herkese teşekkürler

Sene boyunca biriken sorularım:

Ders çalışırken dinlediğim müzikler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 13 Ocak 2023; 1:32:49 >

• Konuyu gücelledim. Eksik olan kısımları belirtebilirsiniz.

EA BROLARIM İÇİN TYT FEN( Sayısallar içinde faydalı tavsiyeler içerir)

Tyt feni yapamayıyor olabilirsiniz ama biyo ve kimyayı çalışırsanız emin olun yaparsınız. Sayısallar aytdeki birkaç konu sayesinde avantajlı ama kimya ve biyo beleş nettir. Hızlı bir şekilde konuları halledin ve basit sb çözebilirsiniz. Yutupta deneme çözümleri var branşların, bunları izleyerek biyo ve kimyada soru tiplerinin neredeyse hepsini görebilirsiniz. Ben kimyada izlemiştim. Fizik içinse işiniz zor :( konu çalışsanız da zorlanacaksınız. Herkes zorlanıyor. En çok çıkan konulara çalışarak birkaç net koparabilirsiniz. Yine deneme çözümleri izleyerek soru tiplerine alışabilirsiniz. Alta denemelerin linkini attım. Başka bulursanız onları da izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLyiXTl2rW_wqFWuH2Iv9gip6DZu3YZQtc
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLh_CYjYOJk6qv-_eC-ZItTGsfN4NUdPE4

https://www.youtube.com/playlist?list=PL04do5gGIjvcOrXvPpVCJyNRurkw1VzyM

https://www.youtube.com/playlist?list=PLYjm5nttJ9Fdww0r3ZVQDIC5PgHAtRoTT

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjMK0Mww73CeAhAmJLTQpbyLIvBCIhecL
  • Tebrikler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler,Tebrikler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. @bentıpokuyacağım

• mükemmel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 20 Temmuz 2022; 20:16:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cok uzundu okumaya durumum yetmedi ama sonucuna afro attigin icin ben de afro atma ihtiyaci hissettim

Tebrikler btw

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt
    Uzun gözükmesin diye kaynak ve kitaplar konusunu yorumlara yazacaktım ama bütünlük bozulmasın dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 20 Temmuz 2022; 20:24:21 >
  • Öne çıkardım.
    Bu arada higgs bozonu sorusu biraz sıkıntılı soru belki görmüşsünüzdür. Ama ÖSYM işte akademik kısmına çok önem vermiyor.

• orientis O kullanıcısına yanıt
    Evet,evet maalesef

• up faydalı konu RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) 

ellerine sağlık.

• +rep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traumatized -- 20 Temmuz 2022; 21:7:27 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam cok ayrıntılı acıklamıssınız soracak bir sey bulamadım tebrikler

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Ne demek

• Yarin guzelce okuyup ovucem simdilik sadece uplayalim

• tebrikler hocam RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) RamseyBolton Tavsiye Konusu (say yer 869) 

• Sonuç için ayrı, konu için ayrı teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.