Oyun Hakkında Bilgi Oyundaki Amaç Lvl Kasarak ( Canawar kesip ) Okullar Arasında kavga zamanında hünerlerini gösterebilmek. Oyun 3 Okuldan mevcuttur . Secıcegınız karakterler su sekıldır
1-) Yumrukcu ( boks stili ) Erkek 2-) Bladeci ( Ağır Kılıclar ) Erkek 3-) Okçu ( Okçu ) Kız 4-) Oquiex ( Healer , savaşcı vs...) Kız
4 karakterden mevcuttur isiminizi koyup okulunuzu sectıkden sonra oyuna girebilirsiniz. Oyun Gercekden Gzl Dir Oynadıkça Zevk Alcaksınız...
Simdi Nasıl Download Edicez VE uyelık Alcaz Anlatıma Baslıyorum.
Üyelik Alma
Sadece yanında bu işaret olanları doldurmanız yeterli --> *
1. aşama bitti. Sırada 2. aşama.
2. aşama bitti. Sırada 3.aşama
*-*ALINTI*-*
Bu eski sitesi yenisini yazmıştım
ben demın bı arkadasımız yazmıstı onu gordum netten baktım ve bunu buldum gercı yenısıylede bı fark yok ben sımdı uye oluyorum hatta yukluyorum fark yok
dogru tek fark var oyunun boyutu benım koydugum resımde 89mb cıvarı ama yenısı 500mb cıvarında
Fark var eski oyuna girersin bu şekilde yeni patch daha farklı
Bakın bu oyunu 2 yıldır oynuyorum yeni site açıldı ve patch değişti yeni özellikler geldi ve yeni skiller de gelecek ama diğerini yuklerseniz ordan karakterinizi tekrar yeni siteye transfer etmeniz gerekiyor ve aynı patch kullanılmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme