Şimdi Ara

Range Rover Kaza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 işçi vardı ve ikiside kepcenin önündeydi onlara birsey olmadı. Kepçe de normal olarak yerinden oynamadı. Hızı iste tahminimce söyledim çünkü biz 110 km ile gidiyorduk. Ve range rover sol şeritten sağ emniyet seridine hemen geçti yol istemeden selektor yapmadan. Yani derdi makasa girmekti ve sonuç, gördüğünüz gibi fotoğraflarda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

acele işi olduğu için makas atan kişi zaten dörtlülerini yakıp gider, iyi adrenalin olmuştur onlara

Doğru söylüyorsun. Acele işi olan, hastası olan, yakar dörtlüleri ve zaman zaman sellektör ile ikaz ederek gider zaten. Ama böyle keyfen makas atanların asla ve asla savunulacak yeri yok.

RANGE ROVER'ın sağlamlığını bir kenara bırakın da olası bir makas da böyle bir durumla karşı karşıya olduğunuza bakın.

MAKAS YAPANLARA

Acelesi olan 10 dakika erken cikar, hastasi olan ambulans cagirir.
    Hizli gitmek icin kimse kimsenin canini tehlikeye atamaz.
    Ancak memlekette trafik kosullari malum, ambulansa bile yol vermeyen angutlar da var, orasi ayri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbay -- 23 Mayıs 2014; 18:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bugün aynı anlattığınız şekilde bi opel astra arkadan kamyona vuruyodu son anda kendini orta şerite atıp kurtardı.Nefret ediyorum trafikte makas atan ucubelerden,kendi hayatlarını geçtim efendi efendi giden insanların hayatlarını tehlikeye atıyorlar

bu tarz bi hareket yapan bir angut yüzünden kaza yaptım. herif bi de zeytinyağı gibi üste çıkıyordu. zor aldılar herifi elimden. levyeyi çektim. neymiş onun önüne tır çıkmışmış. o da çarpmamak için sola yani benim üzerime kırdı. bende duramadım vurdum. o tarz bi durumda duracaksın başka ne yapılabilir ki?
  • umarım akıllanmıştırda yolda adam gibi gider.
  • Kepcenin yatti parasi

• makas attıysa az bile olmuş..
  • Burda makas atanları savunmuyorum da,ama şu kazı cart curt çalışmasını trafiğin az olduğu,veya gece saatlerinde yapsanıza kardeşim.Saatli bomba gibisiniz yolda.

Araç sağlamak ne kadarda yanlış olsada,böyle sağlamalarda sürpriz gibi milletin karşısına çıkıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.