Şimdi Ara

Range Rover Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110 km ile gidiyorduk ve normal bir trafik vardı sol şeritten sağ şeride çok hızlı bir şekilde Makasa gireyim derken emniyet şeridine girdi, yolda çalışma vardı ve Emniyet Şeridinde duran kepçeye tahminimce 100 - 120 Km arası bir hızla çarptı. Bunu paylaşmamın sebebi ise hız yaparken, makas atarken daha dikkatli olmanız için. Tam önümüzde olan bu kaza birdaha bu kadar hızlı makasa girmemeyi ve Range Roverların da ne kadar sağlam olduğunu öğretti tabi :)
     Range Rover Kaza Range Rover Kaza Range Rover Kaza

• İcindekiler saglamsa sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden dedim ya hocam Range Roverin ne kadar sağlam olduğunu da öğrendim diye, içindekileri hiçbirşey olmadı
  • çıtır hasarlı range
  • Kabın sağlam duruyor ama

• final otomotive düşer yakında...
  • Akan trafik bir anda durduğunda Range Rover ın orta şeride doğru dönerek sürüklendiğini gördüğümde zaten ıcındekılere bısey olmustur dıyordum, ama adamlar dırek ındıler arabadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    RANGE ROVER EVOQUE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eee, 200.000€ veriyorsun, bi zahmet

• final oto da 1-2 haftaya görürüz satışını.
  • Bugün aynı anlattığınız şekilde bi opel astra arkadan kamyona vuruyodu son anda kendini orta şerite atıp kurtardı.Nefret ediyorum trafikte makas atan ucubelerden,kendi hayatlarını geçtim efendi efendi giden insanların hayatlarını tehlikeye atıyorlar

• Bir isvec celigini biliriz,bide ingiliz tanki

• Bu kaza keske hiç makasa girmemeniz gerektiğini öğretseydi, basınıza gelmeden öğrenmek bu kadar zor mu arkadaslar,yapmayın su makas denen seyi. Hayırlı gunler.

• Makas atayım derken ölüme gidiyordu adam neyseki bişey olmadı, Arabaya yazık
  • Herkes içindekileri düşünmüşte ! acaba içindekiler hiççççççç trafikteki diğer insanları düşündü mü ?
  • Yapılmaması gereken hareketler Şimdilik şanslıymış suçsuz insanlarında canı yanabilirdi..
  • Adamın acelesi vardı galba ki Makas atmak yerine gideceği yere 1 - 2 Dakika sonra gitse de bişey olmayacağını düşünemedi heralde
  • Trafikte makas atan sinir oluyorum...Sevindiğim nokta o trafikte masum birilerine bir şey olmamasıdır.
  • Şöyle bir tezim var: Kolay kazanılan para kolay harcanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Herkes içindekileri düşünmüşte ! acaba içindekiler hiççççççç trafikteki diğer insanları düşündü mü ?

Makas atıp kaza yapan oldukça bu konular sürekli konuşuluyor ve yakın zamanda Audi - Symbol videosu vardı. O videoda görüldüğü kadarıyla, bir şekilde yolunda sakin gitmeye çalışan birini, sırf makas atmaya çalışıcam diye çarpıp kaza yaptıran ve sonra kaçan araç sürücüsünü hatırlayın... Kaza yapmış ve sağ çıkmış olsa yine aynı şeyleri konuşuyor olurduk. Allahtan Symbol sahibine de bir şey olmamış yoksa zevk ya da acele işi için yaptığı bir manevra için katil olacaktı ...
  • Range roverdakiler önemli değil, iş makinasını kullanana ya da başkalarına bir şey olmamıştır inş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.