Şimdi Ara

RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinden birisini alacak olsanız hangisini alırdınız?

• Range Rover tabiki Range porcheyi ağzında sakız niyetine çiğner.
  • O kategoride nedense Range Rover hep diğer markaların önünde gelmiştir bana
  • Yaşın 14 mü ?
  • Mantıksız bir karşılaştırma olmuş.
  • Bir arabaya bu ikisinin değeri kadar ödeyecek param olsaydı başka araba alırdım.
  • Lada niva
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Kaza
    11 yıl önce açıldı
    RANGE ROVER EVOQUE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Range Rover ın hangi modeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Range Rover tabiki Range porcheyi ağzında sakız niyetine çiğner.

Şöyle cümleler aşırı basit, kalite gerçekten bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nancy Ajram -- 15 Mart 2017; 2:51:1 >
  • Range Rover 2016 model sport modelini kullandım. Ben mi arabadan anlamıyorum bilemedim. Sürüş zevki bir binek araç gibi değil. Bandırma Çanakkale arası yolda Passat İle gittiğim kadar rahat gidemedim. Ses fazla alıyor yerden yüksek olması nedeni İle sürati çok belli ediyor. Virajlarda tedirgin oldum. Trim sesleri var. Porsche kullanmadım. daha uzun süreli kullanan arkadaşlar daha aydınlatıcı bilgiler verebilir.
  • Porsche alırdım

İçi çok güzel

Performansı iyi

Yol tutuşu iyi
  • Range rover yeni kasa ise range eski kasa ise porsche cayenne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Range Rover tabiki Range porcheyi ağzında sakız niyetine çiğner.

Şöyle cümleler aşırı basit, kalite gerçekten bozuldu

Sen Renault Megané önermediğine dua et, yine ciddiye alıp karşılaştırma yapmış

• Şahin1.6 ie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheset

Range Rover 2016 model sport modelini kullandım. Ben mi arabadan anlamıyorum bilemedim. Sürüş zevki bir binek araç gibi değil. Bandırma Çanakkale arası yolda Passat İle gittiğim kadar rahat gidemedim. Ses fazla alıyor yerden yüksek olması nedeni İle sürati çok belli ediyor. Virajlarda tedirgin oldum. Trim sesleri var. Porsche kullanmadım. daha uzun süreli kullanan arkadaşlar daha aydınlatıcı bilgiler verebilir.

Bursa mkpaşa yolunda yalnızca yandan gelen rüzgarlarda rahatsızlık duydum onun dışında rüzgar pek rahatsız etmiyor

havalı süspansiyon olduğundan virajda esneme yapıyor fakat aracın limitleri korkutma limitinden yüksek kopacağını düşündüğüm zamanda bile virajda kopma yaşamadım lastikler 255 taban lastiklerkullanılırsa ne olur bilmiyorum 275 taban kullanıyorum 140km den sonra büyüklükten dolayı rüzgar sesi alıyor ilk zamanlar yükseklikten dolayı 120de bile korkuyor insan, 220km de kilitli araç

Yüksek ağırlık merkezime rağmen otoyol girişinde w222 s class arkama yapıştı viraja içerden girdim sol şeridi ona bıraktım gelemedi, otoyolda geldi yanıma yavaşladı sonra tekrar bastı ben de peşine takıldım 160 tan sonra bıraktı

Range Rover ve Range Rover sport segmentinde her zaman rakipsizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

Orijinalden alıntı: Cheset

Range Rover 2016 model sport modelini kullandım. Ben mi arabadan anlamıyorum bilemedim. Sürüş zevki bir binek araç gibi değil. Bandırma Çanakkale arası yolda Passat İle gittiğim kadar rahat gidemedim. Ses fazla alıyor yerden yüksek olması nedeni İle sürati çok belli ediyor. Virajlarda tedirgin oldum. Trim sesleri var. Porsche kullanmadım. daha uzun süreli kullanan arkadaşlar daha aydınlatıcı bilgiler verebilir.

Bursa mkpaşa yolunda yalnızca yandan gelen rüzgarlarda rahatsızlık duydum onun dışında rüzgar pek rahatsız etmiyor

havalı süspansiyon olduğundan virajda esneme yapıyor fakat aracın limitleri korkutma limitinden yüksek kopacağını düşündüğüm zamanda bile virajda kopma yaşamadım lastikler 255 taban lastiklerkullanılırsa ne olur bilmiyorum 275 taban kullanıyorum 140km den sonra büyüklükten dolayı rüzgar sesi alıyor ilk zamanlar yükseklikten dolayı 120de bile korkuyor insan, 220km de kilitli araç

Yüksek ağırlık merkezime rağmen otoyol girişinde w222 s class arkama yapıştı viraja içerden girdim sol şeridi ona bıraktım gelemedi, otoyolda geldi yanıma yavaşladı sonra tekrar bastı ben de peşine takıldım 160 tan sonra bıraktı

Range Rover ve Range Rover sport segmentinde her zaman rakipsizdir

Anlattığınız olaya bakınca, Mercedes'te ya da sürücüsünde bir sorun olduğunu düşünüyorum. RR'nin kötü bir araba olduğunu iddia etmiyorum fakat viraja girerken ki rakip S Klasse Mercedes olunca, ortada bir sorun olmadığı sürece bu iki aracın rekabetinin sonucu ortadadır diye düşünüyorum.

Baştan da belirttiğim gibi, RR kendi sınıfının önder araçlarındandır ve rakip S Klasse, 7 serisi ya da A8 gibi araçlar olmadığı sürece, rakiplerini virajda zorlama ihtimali olabilir.

• İngilizler araba yapamaz sadece gösteriş yapar ..Araba istiyorsanız alman alın .
  • NE amaçla alınacak. Çekiş arazi performansı su geçme kapasitesi gibi disiplinlerde landrover her segmentte en iyidir. dinamizm sportif sürüşte ise porsche her modelinde iddaalıdır. Lüks ve konfor olarak ikiside birbirine yakın araçlar bence. Ben bulaşık makinası sadece bulaşık yıkasın, ütü yapmasın kafasındayım. SUV araçların önceliği arazi olmalı. Bu nedenle range rover derim. Böyle bir araç alacaksam ya yat çekeceğim, ya karavan yada çok kötü yol ve arazi koşullarında kullanacağım. Hoş insan range o koşullarda kullanmak istemez ama parası olan kişide gidip duster almıyor kötü koşullar için. Geçen bir video gördüm, adam otoparkın önündeki kar birikintisini range ile kürüyor. performans ve dinamizm önceliğin varsa suv bakmak anlamsız. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın porsche'de gayet iyi ama BENCE sınıfın en iyisi o sınıfın gerçek ihtiyacını karşılayan land rover modelleridir her zaman.

• Benim tercihim Range Rover olurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.