Şimdi Ara

Range rover sport HSE ile SE arasında ne fark var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
36.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el range rover sport almak istiyorum.bir tane buldum ama araba SE genellikle herkez hse alıyo.arasında ne fark var?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Range Rover Sport HSE ve SE Arasındaki Farklar

Land Rover'ın lüks SUV modeli Range Rover Sport içerisinde çeşitli donanım seviyeleri bulunur ve HSE ile SE, bunlardan ikisidir. İşte bu iki donanım seviyesi arasındaki temel farklar:

Range Rover HSE Ne Demek?

HSE, "High Specification Equipment"ın kısaltmasıdır ve Range Rover Sport'un orta seviye donanım paketidir.

Range Rover Paket Sıralaması

Range Rover Sport için donanım paketleri şu şekilde sıralanır: SE, HSE, HSE Dynamic ve Autobiography.

HSE ve SE Arasındaki Özellik Farkları

• Dış Tasarım: HSE, LED ön farlar, panoramik tavan ve 21 inç alaşım jantlar gibi daha gelişmiş dış tasarım özelliklerine sahiptir.
    • İç Tasarım: HSE, deri döşeme, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar ve Meridian ses sistemi gibi ek iç özellikler sunar.
    • Teknoloji: HSE, navigasyon sistemi, park sensörleri ve kör nokta izleme gibi daha gelişmiş teknoloji özelliklerine sahiptir.
    • Performans: HSE, daha yüksek beygir gücü ve tork çıkışına sahip daha güçlü bir motora sahip olabilir.

Sonuç

Range Rover Sport HSE ve SE donanım paketleri, donanım seviyeleri ve buna bağlı olarak fiyat aralıkları açısından farklılık gösterir. HSE paketi, daha gelişmiş özellikler, daha lüks bir iç mekan ve daha güçlü bir motor ile daha fazla değer sunar. Hangi donanım paketinin sizin için doğru olduğuna karar vermek, bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • SE orta donanım HSE en yüksek donanım HSE almanızı öneririm
  • tank gibi araba geçen hafta memlekete gittim dönüşte yeni bir ford focus
    anadolu gişeleri istanbul girişinde arkadan sertçe çarptı tam inip ağazını
    burnunu kıracaktım ki bir de baktım hani sineğe vurursunuz da cama yapışır
    aynen arabanın arkasına yapışmış ne motor kalmış ne kaporta

ama fiyatı da iyi arabanın !!!
  • biraz küçük at birader,range'in mi var?
  • amcamın benim değil ben sadece kulanıyorum ara sıra
    amcam armatördür hem sen kimsin de sana atıcam herkesi kendin
    gibi sağa sola atıyor zannediyorsun herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

biraz küçük at birader,range'in mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

amcamın benim değil ben sadece kulanıyorum ara sıra
    amcam armatördür hem sen kimsin de sana atıcam herkesi kendin
    gibi sağa sola atıyor zannediyorsun herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

biraz küçük at birader,range'in mi var?

hıhı tamam oldu
  • Yol kenarlarında tost olmuş range lere ne çarpmış olabilir acaba, şilep falan mı yoksa. sinek gibi yapışmış range de arkadan çarpsın bakalım ne gibi yapışıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kişisel tercihe bağlı. Son modelleri bilmiyorum, fakat bizim aldığımız zaman göre şunları sıralayabilirim. Araç SE.

Navigasyon yok,
    Sadece kısa farlar xenon,
    Dış aynalar kapanmıyor yani bildiğiniz plastik. (aslında kapanıyor olması gerekirdi fakat kapanmayan geldiği için aldığımız fiyattan düştüler.)
    Jantlarda fark olabilir.
    Birde süspansiyon sisteminde fark vardı. Bu opsiyoneldi HSE'de de. Mesela viraj dönerken araba dışa doğru yatar ya hafif, süspansiyon bunu ayarlayıp kasanın sürekli düz durmasını sağlıyordu.

Öyle ahım şahım farkları yoktu eskiden HSE almaya değmez. 7-8 bin euro dan bahsediyoruz. Ha diyorsanız 100 bin eu verecem 7-8 umrumda değil. Ama şu açıdan bakmak lazım çok gerekli olmayan özellikler için neden fazladan para vereyim.

Bayiye gidin, HSE mi SE mi karar veremedim diyin orda sizin önünüze bir opsiyon listesi versinler hepsini tek tek açıklattırın ayrıntıyla ona göre satın alın. Mümkünse listeleri elinize alın. 2 el alırkende aşşağı yukarı ne var ne yok göreceğiniz için nelerden mahrum kalacağınızı bilmiş olursunuz.

• verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.