Şimdi Ara

Ranger(Ping)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pingim 100-200 arası ranger kullanabilir miyim?

• 100ün üzerinde ping ile pvplerde dezavantajlı olursun.100 ile 200 arasında demişsin.Stabil değilse pingin yanı bazen 110 tekrar sorguladığında 150+ çıkabiliyorsa oyunu oynarsın sorun olmaz fakat dps Pvplerde yenilmen muhtemel
  • battleping kullanmani tavsiye ederim.180 pingim 70 e dustu.ranger oyniyorum ve cok rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sbx

battleping kullanmani tavsiye ederim.180 pingim 70 e dustu.ranger oyniyorum ve cok rahat.

ücretli midir? ve bir link alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 11 Temmuz 2012; 17:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttunaa

quote:

battleping kullanmani tavsiye ederim.180 pingim 70 e dustu.ranger oyniyorum ve cok rahat.

http://www.battleping.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

quote:

yükledim ama hiçbir değişiklik yok pingde server olarak ne seçeceğim ve yanlış birşey mi yapıyorum acaba ayrıca yapacağım birşey var mı?

• aylik 10tl civari. deneme olarak 20dk izin veriyor.once serverden germany1-2sec.sonra game connection diyeceksin sonra oyuna girip pingini kontrol et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yükledim ama hiçbir değişiklik yok pingde server olarak ne seçeceğim ve yanlış birşey mi yapıyorum acaba ayrıca yapacağım birşey var mı?

Almanya serverı bende her zaman en iyi değeri veriyordu, ayrıca BP üzerinden server seçince ping değerine bak eğer 80'in üstü ise modemi aç-kapa yap.

Vallahi ben geçen gün GameForge serverına girdim, BP'siz benim ping 60-70 idi acaba BP kullansam kaç olur.

• aylik 10tl civari. deneme olarak 20dk izin veriyor.once serverden germany1-2sec.sonra game connection diyeceksin sonra oyuna girip pingini kontrol et.

• quote:

aylik 10tl civari. deneme olarak 20dk izin veriyor.once serverden germany1-2sec.sonra game connection diyeceksin sonra oyuna girip pingini kontrol et.

değişiklik yok 156 ping.s
  • turkiyedesin dimi?

• quote:

turkiyedesin dimi?

evet
  • Oyuna girmeden önce BP senin pingi kaç gösteriyor ? BP'deki bütün Avrupa serverlarını denedin mi ping değerleri kaç gösteriyor diye ?
  • quote:

Oyuna girmeden önce BP senin pingi kaç gösteriyor ? BP'deki bütün Avrupa serverlarını denedin mi ping değerleri kaç gösteriyor diye ?

denedim hepsini allmanya en iyisi ama benim oyundaki pingimde değişiklik olmuyor ayrıca dc yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 11 Temmuz 2012; 19:33:28 >
  • quote:

quote:

Oyuna girmeden önce BP senin pingi kaç gösteriyor ? BP'deki bütün Avrupa serverlarını denedin mi ping değerleri kaç gösteriyor diye ?

denedim hepsini allmanya en iyisi ama benim oyundaki pingimde değişiklik olmuyor ayrıca dc yiyorum

http://pingtest.net/

Almanya'ya ping testi yaptırabilir misin ? Bakalım kaç çıkacak, ayrıca BP üzerinde ping değerin kaç çıkıyor ki oyunda 180 ping alıyorsun ?

Mesela şimdi benim pingtest üzerinden Almanya'da pingim 50 çıktı ve oyunda da BP'siz 60-70 arası oluyor.

Ben eskiden BP kullandığım zamanlar eğer BP pingimi 80+ gösterir ise modemi aç-kapa yapıyordum pingim daha aşağıya düşene kadar ve bir kaç aç-kapa sonunda düzeliyordu.

• bp almanya 1 107 ping gösteriyor oyunda 150 160 değişiyor herzaman olan pinglerim yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.