Bildirim
Rank 5 (Deckler ve Stratejiler) (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Ben de zoolock ile rank 4'üm şu an otk lock ve şanslı bir big priest sorun olabiliyor ama genel olarak güçlü deck. -
ben wild oynuyorum ama genel olarak aynı deste sadece 3-4 kart falan değişik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Destelerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Bende kafadan bir cubelock yaptım 15e kadar rahattı ama nedense artık hep kafamı kiriyorlar
-
-
-
-
Arcane giant koyabilirsin yerine.
craftla bence bazen warlock vs warlockta naga sea witch olmadan clockwork giant attığım oluyor karşının da eli dolu olunca
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson
craftla bence bazen warlock vs warlockta naga sea witch olmadan clockwork giant attığım oluyor karşının da eli dolu olunca
5 olmam zor o deste ile early sorun yaşıyorum şimdilik cube ile 12 oldum sonlarda 5i zorlarım belki ama paladinler ve mageler zorluyor baya call in arms ı neye çıkarmışlar adam elini kullanmadan 3 münion summonluyor aeo atsan bu sefer yeri silver hand doşduruyor aeoyu saklasan oda elini saklıyor ☺
-
Hocam deste paylaşabilir misin ?
Oynaması zor bir deck ama çok güçlü.
AAEBAZICBrQDkwTsFeC7ApnTAqPmAgxAX9MDxAbkCIoO6BWgzQKHzgKU0gKe0gKE5gIA
Bir sürü legend eksiğim varmış ya 7-8 aydır oynamıyordum üzdü biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X