Şu season 4e 5000 puanla başlıyım, season 4 gearımı tamamladıktan sonra, ciddi ciddi bende işi ticarete dökmeyi düşünüyorum, deli para var bu işte, düşünsenize eğer bi kaç bracket da iyiseniz haftalık geliriniz en az 2000 gold.
Şaka bir yana, bencede arena point sellerlar işin içine ediyorlar.
Valla ediyoruz ama yapacak birşey yok. Herkes neden zevk alıyorsa onu yapar satar :) Biz 7 maç yapıp 2k rating'li takımı 450-650 arası (Alanın zenginliğine göre değişir :) ) satıyoruz. Baydım zaten şu S4 çıksa da staff alsam :P
quote:
Orjinalden alıntı: mabi
quote:
Orjinalden alıntı: Saphrenia
Rank Sistemi geri gelirse?
Yandığımızın resmi olurdu.
PvP kabiliyeti fazla olanın değilde zamanı çok olanın rank 14 olduğu o salak günlere dönmek mi? allah korusun.
bi takım satın alıp haftada 3 maçla itemleri almak daha zevkli dimi?
yada ben pvp yapcam diyip honordan itemleri toplayıp 1400 ratinglerde full s3 adamlarla karşılaşmak işte pvp bu :p şahsen eski sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum ben. yani her ne kadar zaman alsada en azından her class istediği specle amacına bi şekilde ulaşıyordu.
İnsanların üstündeki item hiç umrumda değil. İsterse cümle alem T8 le ve sezon 64 le gezebilir ama ben armorysini açtığım adamın 500 maç yapıp 2500 ratingte olduğunu gördüğümde "acaba PvP yapmayı biliyormudur" diye düşünmeme gerekmiyorsa bu sistem iyidir.
Rank 14 olup mavi itemli tiplerle pvp yapmaya korkan, yanında dolaşırken saldıran bir aly-horde adam karşısında arkasına bakmadan kaçıp seni tek başına bırakan adamları çok gördük. Ben hiç 300-500 maç yapıpda 2200 ratingi geçmiş bir adamın kötü pvp'ci olduğunu görmedim. Ama rank 14 sistemi varken sabahtan akşama BG'lerde takılıpta daha talent nasıl yapılır bilmeyen, clasının skillerini tanımayan, hele diğer classlar hakkında 0 bilgi ile oynayan baya bir adam tanıdım. Sonra gelip yok ben rank 12'yim yok 13'üm yok cart yok curt diye hava atmalarındanda bunalmıştım.
Bilmiyorum dikkat ettiizmi ama o eskinin kendini çok über sanan sürekli video çeken güya PvP'ci rank 14 tipleri bu yeni sisteme geçildiğinden beri kayboldu gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: halobaba
bence eski sistem daha güzeldi ztn warlord olmak için bol pvp yapmak gerekirdi sonuçta pvp taktiklerinde warlord olana kadar gelişir nekadar çok pvp ne kadar çok tecrübe anlayışı bence süperdi rank sistemi warlord olan bir warrior en iyi idi
Sabahtan akşama BG de balık tutarak rank 14 olan bir guild üyemiz vardı. Adamın killi 500 müydü öyle bişeydi.
Çok sallıyosunuzuz.
Rank atlamak öyle bg giriyim bg gen gelen honor yeter değildi.HAtırlamıyosunuz yada bilmiyosunuz. Her serverda pvp bg kasan adamlar vardı.Her haftanın sonunda bi değerlendirme(Standing) yapılıyordu ona göre rank atlıyanıyodu çok yüksek honor alıp ta rank atlayamadığımı bilirim ben.Rank14 olmak için standing de de 3 hafta üst üste 1.olmak gerekiyodu SERVERDA oda balık tutarak imkansız.
@Serserie.
Ben öyle rank 14 olup ta kabiliyetsiz veya pvp yapmayı bilmeyen adam ya charı satın almıştır yada başkasının charını oynuyordur.
Arena gibi rogue warlock druid FPS si gibi değildi Bg ler. 3 ay aralıksız 5 saat uyuyarak pvp yapmıştım rank 5 ten 10 olabilmek için öyle bg girip balık tutarak ta olmadı.Premade bg lerle oldu o iş.
peki o zaman şöyle söyleyeyim bi adam sınıfını iyi oynuyor rank 14 olan adamdan daha iyi oynuyor. Gearları eşitleyince hep o rank 14lü adamı kesiyor. Ama bu adam fazla vakit ayıramadığı için oyuna ya da ayırmak istemediği için rank 14 olamıyor. Bu yeterince adil mi? Bence bu saçmalık. Bırakın eski sistemi o aşırı dandikti ama rütbe gelebilir üstteki mesajımda dediğim gibi. Bglerde ki performansa göre rütbe alınır. Örneğin 2000 rateli biri rank 10. 2500 rateli biri 14 olur 1500 private 1000lerde ise kötü bir ünvan verilebilir. Bu dediğimi beğenmeyebilirsiniz ama akıl var mantık var sırf en iyi item alıcam diye aylarca bg yapılmaz sağlığa yazık. Kaldı ki bu bir oyun zevk için oynanıyor. Bir çok insan rank 14e kasarken bunalıp sıkılıyodur. Nasıl bir his bilemem açıkcası çünkü hiç bir zaman bglere canım istemediğinde girmedim ya da arenaya. Yaz sonundan beri arena yapmıyorum hesabım açık olduğu zamanlarda bile. Çünkü 1500 ms ile arena yapmak bana çekilmez geliyor haftalık puan için 10 maç olsa bile bu işkence.(6x4.5x400-600 puan en kötü ihtimalle)
Şimdiki PVP sistemi tek kelimeyle REZALET
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mabi
quote:
Rank Sistemi geri gelirse?
Yandığımızın resmi olurdu.
PvP kabiliyeti fazla olanın değilde zamanı çok olanın rank 14 olduğu o salak günlere dönmek mi? allah korusun.
bi takım satın alıp haftada 3 maçla itemleri almak daha zevkli dimi?
yada ben pvp yapcam diyip honordan itemleri toplayıp 1400 ratinglerde full s3 adamlarla karşılaşmak işte pvp bu :p şahsen eski sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum ben. yani her ne kadar zaman alsada en azından her class istediği specle amacına bi şekilde ulaşıyordu.
İnsanların üstündeki item hiç umrumda değil. İsterse cümle alem T8 le ve sezon 64 le gezebilir ama ben armorysini açtığım adamın 500 maç yapıp 2500 ratingte olduğunu gördüğümde "acaba PvP yapmayı biliyormudur" diye düşünmeme gerekmiyorsa bu sistem iyidir.
Rank 14 olup mavi itemli tiplerle pvp yapmaya korkan, yanında dolaşırken saldıran bir aly-horde adam karşısında arkasına bakmadan kaçıp seni tek başına bırakan adamları çok gördük. Ben hiç 300-500 maç yapıpda 2200 ratingi geçmiş bir adamın kötü pvp'ci olduğunu görmedim. Ama rank 14 sistemi varken sabahtan akşama BG'lerde takılıpta daha talent nasıl yapılır bilmeyen, clasının skillerini tanımayan, hele diğer classlar hakkında 0 bilgi ile oynayan baya bir adam tanıdım. Sonra gelip yok ben rank 12'yim yok 13'üm yok cart yok curt diye hava atmalarındanda bunalmıştım.
Bilmiyorum dikkat ettiizmi ama o eskinin kendini çok über sanan sürekli video çeken güya PvP'ci rank 14 tipleri bu yeni sisteme geçildiğinden beri kayboldu gitti.
warlock ve druid dışında 0 dan bir char açıp pvp yapmaya başladığınızda insanların üzerindeki item istesende istemesende umrunda oluyo, o zaman sıkıyosa 500 maçla 2500 rating yap bakalım. Tamam adam iyi oynamış yapmış full setini çekmiş eywallahta kardeşim 1400 ratingte full s3 takımın benim karşımda ne işi war ve benim bu takıma karşı ne gibi şansım war? bana sorarsan bg stratejileri ve bgde kazanma ihtimali gear / skill bazında arenadan kat be kat daha iyidir arena sistemiyle oyunu bilmeyen adamın en iyi tanıyacağı şey pilların etrafında nasıl kitelanır, bide druid ve warlock karakterlerini yakından tanırsın arenanın seni zorlamış olduğu specte işin bir başka boyutu. eski sistemin tek dez avantajı dediğiniz gibi çok oynama gereksinimidir bu yüzden bende highwarlord olamadan okul nedeniyle warlordta bırakmak zorunda kalmıştım fakat highwarlord olupta hala klasını tanıyamamış tipler konusuna ben katılmıyorum yukarda bi arkadaşın belirttiği gibi ya satın almıştır yada powerlvlle yaptırmıştır. Yoksa o kadar süre boyunca çok farklı gearlarda çok farklı oyuncularla karşılaşıyosunuz stratejiniz RPM gelirse şu DWR gelirse şu şeklinde olmuyo. Premade yaparken grubunuzdaki insanlara göre strateji geliştirirsiniz ama arena yaparken kalıplaşmış set up lara kalıplaşmış stratejiler dışında başarılı olabilmeniz çok az bunu başarabilenler ztn benim gözümde ibma oyuncudur. Bahsettiğin diğer şeye gelicek olursak bende high warlord olmuş arenada 2500 rating görmüş hala video serilerine devam eden insanlar tanıdığım gibi bu adamlar arasında specini arena için değiştirmiş hatta reroll yaparak bu ratingleri elde etmiş insanlarda biliyorum. En sinir olduğum şeyde zaten arenanın playerları bi kalıba yerleştirmesi. Özetleyecek olursak bana göre arena sisteminin eksileri rank sisteminin eksiklerinden daha çoktur.
quote:
Orjinalden alıntı: serserie
quote:
Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: halobaba
bence eski sistem daha güzeldi ztn warlord olmak için bol pvp yapmak gerekirdi sonuçta pvp taktiklerinde warlord olana kadar gelişir nekadar çok pvp ne kadar çok tecrübe anlayışı bence süperdi rank sistemi warlord olan bir warrior en iyi idi
Sabahtan akşama BG de balık tutarak rank 14 olan bir guild üyemiz vardı. Adamın killi 500 müydü öyle bişeydi.
Çok sallıyosunuzuz.
Rank atlamak öyle bg giriyim bg gen gelen honor yeter değildi.HAtırlamıyosunuz yada bilmiyosunuz. Her serverda pvp bg kasan adamlar vardı.Her haftanın sonunda bi değerlendirme(Standing) yapılıyordu ona göre rank atlıyanıyodu çok yüksek honor alıp ta rank atlayamadığımı bilirim ben.Rank14 olmak için standing de de 3 hafta üst üste 1.olmak gerekiyodu SERVERDA oda balık tutarak imkansız.
@Serserie.
Ben öyle rank 14 olup ta kabiliyetsiz veya pvp yapmayı bilmeyen adam ya charı satın almıştır yada başkasının charını oynuyordur.
Arena gibi rogue warlock druid FPS si gibi değildi Bg ler. 3 ay aralıksız 5 saat uyuyarak pvp yapmıştım rank 5 ten 10 olabilmek için öyle bg girip balık tutarak ta olmadı.Premade bg lerle oldu o iş.
peki o zaman şöyle söyleyeyim bi adam sınıfını iyi oynuyor rank 14 olan adamdan daha iyi oynuyor. Gearları eşitleyince hep o rank 14lü adamı kesiyor. Ama bu adam fazla vakit ayıramadığı için oyuna ya da ayırmak istemediği için rank 14 olamıyor. Bu yeterince adil mi? Bence bu saçmalık. Bırakın eski sistemi o aşırı dandikti ama rütbe gelebilir üstteki mesajımda dediğim gibi. Bglerde ki performansa göre rütbe alınır. Örneğin 2000 rateli biri rank 10. 2500 rateli biri 14 olur 1500 private 1000lerde ise kötü bir ünvan verilebilir. Bu dediğimi beğenmeyebilirsiniz ama akıl var mantık var sırf en iyi item alıcam diye aylarca bg yapılmaz sağlığa yazık. Kaldı ki bu bir oyun zevk için oynanıyor. Bir çok insan rank 14e kasarken bunalıp sıkılıyodur. Nasıl bir his bilemem açıkcası çünkü hiç bir zaman bglere canım istemediğinde girmedim ya da arenaya. Yaz sonundan beri arena yapmıyorum hesabım açık olduğu zamanlarda bile. Çünkü 1500 ms ile arena yapmak bana çekilmez geliyor haftalık puan için 10 maç olsa bile bu işkence.(6x4.5x400-600 puan en kötü ihtimalle)
Eski sistemde rank 14olabilmek için serverin iyi pvp cilerinden kurulu 10 kişilik pvp takımı gerekiyordu çunki en az wsg için.Şimdiki sistemde ise drud warlock rogue olmak ve yanına uygun bi class almak yeterli bu sizce adilmi ?
Eski sistemde daha çok grup oyunu idi şimdiki sitemde ise skilled class. Bazı konularda size hak vermiyor değilim ama şimdiki pvp sistemi gerçekten rezalet.
Daha önceki msg ım dada yazdım eski rank 14 sisteminde 14 olabilmek için daha çok kişisel çaba sarfetmek gerekiyordu hatırlamıyorsunuz yada bilmiyorsunuz çunki rank 14 olabilmek için 3 hafta üst üste server standing de 1. olmak gerekiyodu.
Eu serverların ilk rank 14 adamı boş vakitlerinde kişisel pvp yapıyordu anakalelerin önünde tek başına çok iyi hatırlıyorum özel bi tabard ile ödüllendirilmişti aynı zamanda.Ozamanlar bg sıraları böyle 5dk da felan gelmiyordu 1 saat qeue bekliyorduk.BattleGruplar felanda yoktu.
bl serverında 2-3 saat bg ye giremedigimi bilirim high warlord kötü oynayan bir adamla karşılaşmadım hele bu warriorsa iş daha çok değişiyordu...
Ben şöyle birşey daha düşünüyorum.Eski sistemde pvp yapılması gerektiği gibi ayrıca pve de yapılması gerekiyordu.Pvp alınan itemler arasında neck-trinket-finger gibi itemler yeterli değildi.Bu yüzden kişinin pve de yapması gerekiyordu ayrıca A.Q 20 den düşen skill kitapları.Bu durumda oyuncunun classına hakim olması gerekiyordu zira bwl-a.q40 gibi yerlere giden guildlerde işi olmaz.Fakat şu an ben bir zorunluluk görmüyorum.
Şimdiki PVP sistemi tek kelimeyle REZALET
palaaddinin sihirli lambası. tabikide paladin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme