Şimdi Ara

Rank Sistemi geri gelirse? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enazından eski gearlar çok class duruyordu high warlord görünce kaçasın geliyodu şimdi adamda ne olursa olsun çekilmiyoruz pvp değilde player vs mob gibi oluyr artık zevk vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Ne çabuk unuttunuz eski güzel günleri :P

Rank Sistemi geri gelirse?

• Valla karazhan serverında bazen outdoor pvp çok popüler oluyor, bazen öle bir haftaya giriyosun ki hergün raid, genelde de imhontep nickli arkadaş organize ederdi, şimdi kayıplara karıştı, konuya dönmem gerekirse tatmin edici değil horde tarafı olarak rakip capital citylere raid, 40 adamı topla eğer lag yoksa, sw if bosslarını deeprun tram sayesinde rahat kesebiliyosun. Allianceler ise bazen komik derecede basit raidler yapıyolar undercitye, bütün o raidler de trade channeldan duyulduktan 1 dk sonra bertaraf ediliyor.

Demek istediğim outdoor pvp istediği kadar canlı olsun(karazhanda istisna haftalar dışında canlı değil), serverda ally-horde arasındaki fark katsayısı, 1,5dan fazlaysa o serverda outdoor pvp zevk vermez, tatmin duygusuna ulaşılamadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 25 Mart 2008; 22:01:01 >
  • outdoor pvp ye zevk verecek şey bulması lazım blizzardın
  • Valla ne zaman rank sistemi kalktı oyunun havası çook dü$tü denilebilir.Ne güzeldi o günler bir Grand Marshal,High Warlord gördüğünde herkes toplanırdı.Hatta elinde Grand Marshal Claymore olan bir oyuncunun ba$ında dikilip yarım saat izlerdim yinede sıkılmazdım...
    $imdi WoW oyuncuların çoğu o eski günleri aramakta itemların sepetten herkese bele$ dağıtılmadığı günleri...gerçi o zamanın tayfalarının çoğu oyunu bıraktı zamanın $imdi yanımdan full season 3 warrior geçse dönüp bakmaya bile bakmam...

Arena ticarete döndükten sonra WoW'da PvP benim için tamamen bitti.Bizim serverda Stormscale en çok arena ticareti yapılan serverlardan hatta EU'da belki merkezidir.Bu kadar iğrenç bir$ey olmaz yaw.Parayla millet bir yere gelmemeli,bileğinin hakkıyla gelmeli...2K rating'i geçenler bu i$i ticarete dökmeye ba$ladı...adam PvP'den bir haber her hafta bir arena takımında spot kapıp puanları alıyor sonra gidiyor bir güzel itemları diziyor...bu mudur yaw PvP...
    Class'ına hakim mükemmel bir oyuncu sırf iyi ress'li gear'ı olmadığı için ress'li adamı kesemiyor.Eskiden az mı çıplak rogue videoları izledik...Evt izliyorduk çünkü o zmn kabiliyet konu$uyordu.$imdi itemlar resilence konu$uyor...

Gidiyor oyuncu BT full farmlıyor en iyi itemları diziyor kar$ısına 400 res'li biri geliyor neye uğradığını $a$ırıyor...oyuncular oyundan neden uğra$ıp item dizdi bu güne kadar?PvP'de daha iyi olabilmek için...PvE'de daha iyi olabilmek için mi?heheheh gülerim sadece buna...

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

eski sistem aşırı berbatmış bence. O ne ya saatlerini günlerini bgde geçir warlord ol. Pvp bilgisiyle yetenekle alakası yok ki bunun.
    Asıl bglerde rateli olmalı.
    Personal rate kastettiğim. Yapılan damage done /kill/healing/killing blow arasında bi oran kurulup ona göre her bg sonunda rate almalı ya da düşmeli. Bg sonunda ise alacağın honor bu rate katsayısıyla çarpılmalı.Bunu blizzin forumlarına yazacaktım ama yazamıyorum hesap kapalı.
    Böyle bir sistemle slackerların rateleri 1klarda gezerken bgde kazanmak için çabalayan insanların rateleri 2k civarı olur.

En azından resilence yoktu rank 10-11 blue itemlerle gayet zevkli pvp yapılıyordu.

Evet ne güzeldi, naxx gear lı bi warrior, arkasında bi healer 8 kişiyi yatırırdı, aman ne zevkli.

Şimdi ne oldu s3 gearlı 2 healar yan yana gelsin 8 kişi yatıramıyo bglerde :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

eski sistem aşırı berbatmış bence. O ne ya saatlerini günlerini bgde geçir warlord ol. Pvp bilgisiyle yetenekle alakası yok ki bunun.
    Asıl bglerde rateli olmalı.
    Personal rate kastettiğim. Yapılan damage done /kill/healing/killing blow arasında bi oran kurulup ona göre her bg sonunda rate almalı ya da düşmeli. Bg sonunda ise alacağın honor bu rate katsayısıyla çarpılmalı.Bunu blizzin forumlarına yazacaktım ama yazamıyorum hesap kapalı.
    Böyle bir sistemle slackerların rateleri 1klarda gezerken bgde kazanmak için çabalayan insanların rateleri 2k civarı olur.

En azından resilence yoktu rank 10-11 blue itemlerle gayet zevkli pvp yapılıyordu.

Evet ne güzeldi, naxx gear lı bi warrior, arkasında bi healer 8 kişiyi yatırırdı, aman ne zevkli.

o zamanlarda naxx gearlı olmakda kolay degildi

• bence bu rank sistemini rvr ye koymalari gerekiyor hem rp side guzel olur

hemde baya zevkli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Valla ne zaman rank sistemi kalktı oyunun havası çook dü$tü denilebilir.Ne güzeldi o günler bir Grand Marshal,High Warlord gördüğünde herkes toplanırdı.Hatta elinde Grand Marshal Claymore olan bir oyuncunun ba$ında dikilip yarım saat izlerdim yinede sıkılmazdım...
    $imdi WoW oyuncuların çoğu o eski günleri aramakta itemların sepetten herkese bele$ dağıtılmadığı günleri...gerçi o zamanın tayfalarının çoğu oyunu bıraktı zamanın $imdi yanımdan full season 3 warrior geçse dönüp bakmaya bile bakmam...

Arena ticarete döndükten sonra WoW'da PvP benim için tamamen bitti.Bizim serverda Stormscale en çok arena ticareti yapılan serverlardan hatta EU'da belki merkezidir.Bu kadar iğrenç bir$ey olmaz yaw.Parayla millet bir yere gelmemeli,bileğinin hakkıyla gelmeli...2K rating'i geçenler bu i$i ticarete dökmeye ba$ladı...adam PvP'den bir haber her hafta bir arena takımında spot kapıp puanları alıyor sonra gidiyor bir güzel itemları diziyor...bu mudur yaw PvP...
    Class'ına hakim mükemmel bir oyuncu sırf iyi ress'li gear'ı olmadığı için ress'li adamı kesemiyor.Eskiden az mı çıplak rogue videoları izledik...Evt izliyorduk çünkü o zmn kabiliyet konu$uyordu.$imdi itemlar resilence konu$uyor...

Gidiyor oyuncu BT full farmlıyor en iyi itemları diziyor kar$ısına 400 res'li biri geliyor neye uğradığını $a$ırıyor...oyuncular oyundan neden uğra$ıp item dizdi bu güne kadar?PvP'de daha iyi olabilmek için...PvE'de daha iyi olabilmek için mi?heheheh gülerim sadece buna...

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

bence eski sistem daha güzeldi ztn warlord olmak için bol pvp yapmak gerekirdi sonuçta pvp taktiklerinde warlord olana kadar gelişir nekadar çok pvp ne kadar çok tecrübe anlayışı bence süperdi rank sistemi warlord olan bir warrior en iyi idi

Sabahtan akşama BG de balık tutarak rank 14 olan bir guild üyemiz vardı. Adamın killi 500 müydü öyle bişeydi.

Çok sallıyosunuzuz.

Rank atlamak öyle bg giriyim bg gen gelen honor yeter değildi.HAtırlamıyosunuz yada bilmiyosunuz.
    Her serverda pvp bg kasan adamlar vardı.Her haftanın sonunda bi değerlendirme(Standing) yapılıyordu ona göre rank atlıyanıyodu çok yüksek honor alıp ta rank atlayamadığımı bilirim ben.Rank14 olmak için standing de de 3 hafta üst üste 1.olmak gerekiyodu SERVERDA oda balık tutarak imkansız.

@Serserie.

Ben öyle rank 14 olup ta kabiliyetsiz veya pvp yapmayı bilmeyen adam ya charı satın almıştır yada başkasının charını oynuyordur.

Arena gibi rogue warlock druid FPS si gibi değildi Bg ler.
    3 ay aralıksız 5 saat uyuyarak pvp yapmıştım rank 5 ten 10 olabilmek için öyle bg girip balık tutarak ta olmadı.Premade bg lerle oldu o iş.

• Eskiden kasaba basmak kalimdor da gezinmek hatta horde-ally çetelerin gaspına uğramak heyacanın dorukta olduğu dönemler rütbe sistemi ve karimaztik itemleriyle o eski günleri oynayanlar bilir oynamayan ların eski pvp in tadını hiç bilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

paladin tabikide

wotlk ile yeni bir pvp sistemi gelebilir belkide resilence kalkar kim bilir

Resi kalkarsa 1shotkill çok görürüz millet ağlamaya zırlamaya başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daemon Wintermoon

Eskiden kasaba basmak kalimdor da gezinmek hatta horde-ally çetelerin gaspına uğramak heyacanın dorukta olduğu dönemler rütbe sistemi ve karimaztik itemleriyle o eski günleri oynayanlar bilir oynamayan ların eski pvp in tadını hiç bilemez.

+100000000000
  • Ben wotlk ile gelecek, sadece pvp yapılacak oyun map, yıkılabilir binalar ve sana ateş eden devasa silahlar ile battlegroundların ve arenaların, birbirlerine ihtiyaç duyacağı bi sistem istiyorum, örnek olarak, pvp gem ve enchantlarını, battlegroundda belli bi ranka ulaşınca, pvp armorlarını arena yaparak ve silahları da o devasa savaşların olacağı pvp zone ve world pvpden alınmasını isterim, bu dediğimden daha iyi fikirleri de olabilir blizzardın ama özetlemek gerekirse, oyundaki bütün pvp materyallerini pvp cilere kullandırtsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Ben wotlk ile gelecek, sadece pvp yapılacak oyun map, yıkılabilir binalar ve sana ateş eden devasa silahlar ile battlegroundların ve arenaların, birbirlerine ihtiyaç duyacağı bi sistem istiyorum, örnek olarak, pvp gem ve enchantlarını, battlegroundda belli bi ranka ulaşınca, pvp armorlarını arena yaparak ve silahları da o devasa savaşların olacağı pvp zone ve world pvpden alınmasını isterim, bu dediğimden daha iyi fikirleri de olabilir blizzardın ama özetlemek gerekirse, oyundaki bütün pvp materyallerini pvp cilere kullandırtsın.

Batu WOTLK da warlöckelre alan dot olayına nası bakıyorsun?
  • Alan dotu bilmem de, aoe drain süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Alan dotu bilmem de, aoe drain süper olur

euheuehueh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Yandığımızın resmi olurdu.

PvP kabiliyeti fazla olanın değilde zamanı çok olanın rank 14 olduğu o salak günlere dönmek mi? allah korusun.

bi takım satın alıp haftada 3 maçla itemleri almak daha zevkli dimi?

yada ben pvp yapcam diyip honordan itemleri toplayıp 1400 ratinglerde full s3 adamlarla karşılaşmak işte pvp bu
    :p
    şahsen eski sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum ben. yani her ne kadar zaman alsada en azından her class istediği specle amacına bi şekilde ulaşıyordu.
  • Şu season 4e 5000 puanla başlıyım, season 4 gearımı tamamladıktan sonra, ciddi ciddi bende işi ticarete dökmeyi düşünüyorum, deli para var bu işte, düşünsenize eğer bi kaç bracket da iyiseniz haftalık geliriniz en az 2000 gold.

Şaka bir yana, bencede arena point sellerlar işin içine ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.