Şimdi Ara

Ranked Game Pick Ekranı - Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna giriyorum bazen ranked ekranında kitlenip kalıyorum, ne yazdıklarım karşı tarafa gidiyor ne de onların yazdıkları bana geliyor. Yapılan hiçbir eylemi göremiyorum. (Pick/ban vs)

Daha sonra hata raporu gönderme sayfası çıkıyor ve mecburen kapatmak zorunda kalıyorum oyunu. Kapatınca da pick yapılırken çıktığım için ceza alıyorum. 30 dk şimdi 60 dk olmuş. Bunun sınırı nedir bu ceza ne kadar daha artar ?
    Bu durumun bir çözümü var mıdır ?

Şimdiden teşekkürler.

• Yanlışım varsa düzeltin.

Hocam o büyük ihtimal ile "Connection Time Out" hatasıdır, internet bağlantın yavaş ise bazen oyun chat server'ından düşüyor böyle mal gibi kalıyor yani sadece ranked a özel bir durum değil bir aralar bana sürekli oluyordu fakat şu sıralar normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: wutcos

quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

Yanlışım varsa düzeltin.

Hocam o büyük ihtimal ile "Connection Time Out" hatasıdır, internet bağlantın yavaş ise bazen oyun chat server'ından düşüyor böyle mal gibi kalıyor yani sadece ranked a özel bir durum değil bir aralar bana sürekli oluyordu fakat şu sıralar normal

bende de var bu hata çok sinir bozucu ya ne pick yapabiliyorsun ne görebiliyorsun hadi bu hatayı vermedi diyelim oyuna girerken bir hata çıkıyor tam olarak hatırlamıyorum unable connect mi ne 3-4 defa yeniden dede diyorum sonra giriyor girdiğimde ise maç başlamış oluyor

internet hızın ile alakalı bir problem oyun oynarken interneti meşgul etmemeye çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.