Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
8.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gogogo. Şey sorcam sana dereceli maçlara girdiğin belli saatler var mı yoksa boş olduğun zaman giriyor musun direk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Gogogo. Şey sorcam sana dereceli maçlara girdiğin belli saatler var mı yoksa boş olduğun zaman giriyor musun direk?

Genelde 10:00 - 17:00 arası giriyorum.
  • Gold I :: 93 LP (+22) - geçen oyun 27ydi neden düştü birden anlamadım-

Ranked Günlüğüm
  • Maç sonu ekranını paylaşsan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Maç sonu ekranını paylaşsan daha iyi olur.

Neden hocam bu daha detaylı ve daha güzel değil mi? Tek eksiği LPyi göstermiyor onu da üste yazıyorum. Bazen maç sonu ss almayı unuttuğum da oluyor. Bir sonrakini 2 türlü koyabilirim istiyorsanız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

quote:

Neden hocam bu daha detaylı ve daha güzel değil mi? Tek eksiği LPyi göstermiyor onu da üste yazıyorum. Bazen maç sonu ss almayı unuttuğum da oluyor. Bir sonrakini 2 türlü koyabilirim istiyorsanız?

Göz yoruyor hocam bu. Emin ol kimse bakıpta incelemiyor altın oranlarını.
  • quote:

quote:

quote:

Göz yoruyor hocam bu. Emin ol kimse bakıpta incelemiyor altın oranlarını.

KATILIYORUM

• @TheLastSummoner @-zed-

Maç sonu ekranını koyarım o zaman bundan sonra bu karşılaşmalarımı ben niye resim olarak yüklüyorum ki salaklık ettim bundan sonra alta link olarak da karşılaşmanın linkini koyarım detaylı incelemek isteyenler için güzel olur.

• o may gat ne kadar çöp var forumda
  • Takip.

Bir an ilk sayfalarda sadece jinx ve dravenin var sanmıştım

• İnternet geldi

2 gün içinde başlarım ranked atmaya

@merict teşekkürler

petch atiyor

Ranked Günlüğüm

Ranked Günlüğüm

Ranked Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 1 Ağustos 2014; 20:37:10 >

• Favorilerime ekledim başarıların devam eder umarım

• Botu ezici üstünlükle aldık ama malphite top ile master yi topu feedleyen ve tüm killeri kendine alıp tank kasmayan tfde direkt ölen pantheon jungle olunca kaybettim.

Ranked Günlüğüm

Özet: Master yi op.

@yapraam heri teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 4 Ağustos 2014; 12:42:08 >
  • DAT THROW (altın farkını inceleyin-> buradan). Tristana 1-6ydı. Takımda herkes birbirine sövüyordu. Takım kompozisyonumuzla kazandık oyunu.

Ranked Günlüğüm

platine terfi serileri

edit: resim yanlış mactandı düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 4 Ağustos 2014; 13:36:51 >

• Sayfa başı değiştirilme kapatılmış.

x - - - -

Önce güvenlik duvarı hatası yedim sonra hemen lole tekrar girdim " güncelleme başarısız " hatasını aldım bilgisayarı yeniden başlattım, lole girdim. dk 4:30 falandı. 1 levelken leona adamlara daldı, bonzai içmiş sanırım. Kamp istedim skarner geldi ama rengar counter gank attı ve feedledik.

Ranked Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 5 Ağustos 2014; 15:24:15 >

• x x x - - ve seriden düştüm. 1 maç kazandım 70 lpdeyim. Günlüğü yapmaya devam edeceğim şu son maçlar hiç istediğim gibi oynayamadım çok berbat oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 11 Ağustos 2014; 11:45:28 >
  • quote:

x x x - - ve seriden düştüm. 1 maç kazandım 70 lpdeyim. Günlüğü yapmaya devam edeceğim şu son maçlar hiç istediğim gibi oynayamadım çok berbat oynadım.

Ekle istersen yardimci olurum

• Takip ...

• maçını izliyorum çok küfür ediyorsun kötü takımda gelse bu kadar rage yapıp küfür etmemen lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.