Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
8.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OwerKing

maçını izliyorum çok küfür ediyorsun kötü takımda gelse bu kadar rage yapıp küfür etmemen lazım

Evet bu maç feci rage yaptım. Plat serilerinde x x x - - çekip lose streak atıp üstüne böyle takım gelince dayanamıyorum.
  • swain support ,teemo solotop ct için alıp adamı ilah yaptı, çöp jungle, çöp adc. Ezreal adc salmadı.
     Ranked Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 11 Ağustos 2014; 13:57:20 >
  • duo aranıyor.
  • delay sagolsun kaybettik 3-0 draven oynuyordum. delaylı draven balta tutamıyor.
  •  Ranked Günlüğüm

Suppordle (Tena X Suppordle) ile duo girdik. Başta berbat oynadım fakat sonra ordan burdan killeri topladım ve kasıldım, tristanayı çalışmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 14 Eylül 2014; 17:59:05 >
  • Teşekkürler lanede tökezlesek de tf de tecrübe ve kalite kendini gösterdi.
  •  Ranked Günlüğüm

Dari abimle taşırkene. Suppordle (Tena X Suppordle) ile duo girdik. Tristana oyunumun telafisi olarak draven oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 14 Eylül 2014; 18:49:38 >
  • hll qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 626 lulu maç hala silver?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

626 lulu maç hala silver?

Hakediyoruz demek ki
  • hocam ben bronz 5ten başladım ilk sezonum şu an gümüş 1e yeni ulaştım burdan itibaren ne yapmalıyım genelde zac ile oyun kazanıyorum zacle devam etmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

hocam ben bronz 5ten başladım ilk sezonum şu an gümüş 1e yeni ulaştım burdan itibaren ne yapmalıyım genelde zac ile oyun kazanıyorum zacle devam etmeli miyim?

ADC main diğer rollerle pek aram yok ama Zac ile kazanma oranın yüksekse onunla devam edebilirsin. Arada bir yeni championları test et iyi performans alırsan şampiyon havuzuna ekle.
  • Başarılar . Eklemek istiyen nick imzamda yazıyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

hocam ben bronz 5ten başladım ilk sezonum şu an gümüş 1e yeni ulaştım burdan itibaren ne yapmalıyım genelde zac ile oyun kazanıyorum zacle devam etmeli miyim?

ADC main diğer rollerle pek aram yok ama Zac ile kazanma oranın yüksekse onunla devam edebilirsin. Arada bir yeni championları test et iyi performans alırsan şampiyon havuzuna ekle.

çok teşekkür ederim hocam çoğu şampiyonu denedim benim eloda kazandıracak junglerlar genelde tank oluyor herkesin kill peşinde olması benim oynamayı çok sevdiğim kha'zix gibi killle kasılabilen ad ağırlıklı şampiyonları oynayamama sebep oluyor adamlar oyunu satıyorum diyor bilerek ölmeye başlıyor nedeni ise benim q bekletmemmiş ki ben hiçbir zaman kill almak için bir şeyler bekletmem böyle ad ağırlıklı junglerlardan artık uzak durmak zorunda kaldım bu arkadaşlar yüzünden farklı şamplar denesem bile derecelide atmıyorum

• Son durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: I Can See

Son durum?

daha oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

quote:

Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

Takip.
    Bu arada g5 serideyim mainim supp duo arıyorum :D

Okuldan çıkınca 5:30 - 6:30 arasinda girebiliyorum.Günde 1 oyun atma sınırı koydum sınav yaklaştığından ötürü. 8.sınıfım. Bu arada foruma 9 yaşında üye oldum .
    Sende olan destek şampiyonlarını yazar mısın ve hangi hero ile daha iyi oynuyorsun? Uygunsa senin için hafta içi 5:30 - 6:30 arası beraber gireriz..

Sen mi koydun annen mi koydu

•  Ranked Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Eylül 2014; 22:47:59 >
  • bi ara duo gireriz. istersen tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

bi ara duo gireriz. istersen tabi.

Ekledim ama plat serilerinde giremeyiz hocam. Şu seri olayını atlatayım ondan sonra girebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.