Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Orijinalden alıntı: X Ray SF

Belki bronzdan rahatlıkla cikabilirsin fakat ilerisi için çok yol katetmen gerek.

Zaten şap diye gümüş olucam sap diye altına cikicam demiyorum. Hakikaten uzun bir yolum var. Saol yorumun için.

Bu arada ben bu MMR olayini anlamadım bu sitede yuksek felan diyor da neye gore nasıl yuksek? Açıklayan varsa sevinirim. Ve yuksek olunca ne işimize yarıyor ve benimki yuksek mi

http://hizliresim.com/AZE16v

şuan da yüksek yani yendiğinde seni yüksek liğe atmak için sana fazla puan verecek yenilirsen az puan düşecek. ama sen yenmeye bak direk gümüş 2 filan bile atabilir ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi.

• Bir sure SS koymada sıkıntı yasadim, sonra da şehir dışına tatile çıktım falan derken buraya hic ilgilenemedim.
    Yarından itibaren maçları atmaya devam ediyorum. Bu arada şuan bronz 3 serilerindeyim ilk maçımi kazandım yarin bakicaz artık.

• Bir süredir ranked oynamamak vs. vs. burayı salladım bir aradan sonra... :D corki ile oynadım pek hakim deilim ama başlarda botu ezdik tf lerde fio hard focus yaptı bana çok öldüm dk 25 sur OP :D
     Ranked Günlüğüm.
  • Ben çok iyi oynamadım lanede amumunun yardımı ile de ezemedik ct yedim zaten. ama tf lerde annie ve ben çok fazla hasar verdik iyi bir takım kompozisyonu ile maçı aldık.
     Ranked Günlüğüm.
  • ilk 10 maça erken girmişsin kendini biraz daha geliştirip girsen rahat silver başlardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

ilk 10 maça erken girmişsin kendini biraz daha geliştirip girsen rahat silver başlardın

Doğru diyorsun hata yaptım. Şuan cok fazla dereceli macim yok ama daha şimdiden yeni 30 level halim ile dağlar kadar fark var diyebilirim. Bu arada B1 oldum ama buraya yazamadim PC geçince SS aticam

• yehuu
     Ranked Günlüğüm.
  • dk 20 sur verdiler gg wp iyzi :)
     Ranked Günlüğüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Suan kotu gidiyor acilman lazim k.g

Bronz 5 arkadaşım pre girelim diyor haliyle takima da bronz 5 geliyor. kotu oyuncu olsa da ben tek gircem diyemiyorum yakin arkadaşım ama onun girmediği saatte girmeye felan calisicam artik napayim

la dur bronzla premi gidilir. kelin ilacı olsa başına sürer çok istiyorsan üst liğ ben sana yardım ederim mıd bot jung.

Supp oluyorsan neden olmasın ama dediğim gibi iste kıramiyorum yakin arkadaşım
    Not: Bende bronza düştüm

benimde silver yakın arkadaşlarım rica ediyor ama girmiyorum hata :D ranked değilde normal at arkadaşınla ranked girmek istemiyorum falan de

• Bu arada SS yok ama silver oldum ben.

• bugun mu ? tuh kardes 3 gun once olsaydın ya! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summers

bugun mu ? tuh kardes 3 gun once olsaydın ya! :D

Aslında 2 hafta önce. Ama bu konuyu unuttuğum için yazmamistim az önce favorilerden gezerken buldum da o yüzden upladım.

• quote:

quote:

Aslında 2 hafta önce. Ama bu konuyu unuttuğum için yazmamistim az önce favorilerden gezerken buldum da o yüzden upladım.

hayırlı olsun silver kaçsın şuan
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun silver kaçsın şuan

5 yapıp bıraktım daha fazla ugrasmadim belki 4 ü falan zorlardım da şuan PC tamirde zaten bende vakit yok diye zorlamadim dereceliyi.

• hadi bakalım bekliyoruz.
  • Mmr yüksekti S5 ten S3 e attı beyler çok mutluyum.

• S2 Oldum knks.

• quote:

S2 Oldum knks.

kaç oyun attın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

S2 Oldum knks.

kaç oyun attın

190 ranked maçı var ama 140 tanesi felan bronzda cebellesirken geçti. Zaten kotu oynuyordum.
    Edit: Su anda da çok iyi sayilmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 18 Ocak 2015; 17:56:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.