Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç güne bu konu altında ranked maclarimi gosterecegim. İlk 10 macimi daha atmadim hedef 10 da 7 yapmak bakacağız artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden 10da 10 değil komşunun oğlu 10da 10 yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: HR Mystogan

neden 10da 10 değil komşunun oğlu 10da 10 yapmış

10 da 10 olsun seni mi kırcam

• Up ya konu üstte durmazsa yeni konu açarım

• Takip

• Takipteyim.

• İlk maçım zafer. Yanımdaki annie nin iyi oynaması ve Mf yi counter lamam ile lane i domine ettik. herkez iyi oynadı ve derecelide ilk zaferimi almış oldum
     Ranked Günlüğüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    High elo maçları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip kolay gelsin
  • İyi oynayamadım ve 2. maçımda bozgun aldım :S lane i almamıza rağmen malphite-yasuo kombosu çok can yaktı :S

Ranked Günlüğüm.
  • zor bela kazandık. Tflerde ultim çok iş gördü ancak yorick bana lane i dar etti :S master a ulti attıım ve master da toplayarak tf leri kazandık. Durum 2 zafer 1 bozgun ( sicra q ile baron caldim :D )
     Ranked Günlüğüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 13 Temmuz 2014; 17:46:21 >
  • http://tr.op.gg/summoner/userName=bahad%C4%B1r123

Mobildeyim böyle attım ama anlatacak birşey yok zaten yanımda supp yoktu KENDİ PRE GİRDİGİM ADAM mid kavgası yaptı 2 mid ve solobot ile maçı agir ezilmesekde verdik durum 2 G 2 B

• Suan kotu gidiyor acilman lazim k.g

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Suan kotu gidiyor acilman lazim k.g

Bronz 5 arkadaşım pre girelim diyor haliyle takima da bronz 5 geliyor. kotu oyuncu olsa da ben tek gircem diyemiyorum yakin arkadaşım ama onun girmediği saatte girmeye felan calisicam artik napayim

• Tüm maçları koyamadim çünkü SS atmada bir sıkıntı çıktı ama yakin zamanda atmaya baslicam onun dışında iğrenç oynayarak B2 yerleştim ama mmr olarak şuan iyiyim ve mac kazandigimda 24-28 arası LP geliyor hayirlisiyla çıkmaya caliscam bronzdan. Problem duzeldigi anda SS atmaya başlıyorum bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Tüm maçları koyamadim çünkü SS atmada bir sıkıntı çıktı ama yakin zamanda atmaya baslicam onun dışında iğrenç oynayarak B2 yerleştim ama mmr olarak şuan iyiyim ve mac kazandigimda 24-28 arası LP geliyor hayirlisiyla çıkmaya caliscam bronzdan. Problem duzeldigi anda SS atmaya başlıyorum bilginize.

Kaç maç kazandın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Tüm maçları koyamadim çünkü SS atmada bir sıkıntı çıktı ama yakin zamanda atmaya baslicam onun dışında iğrenç oynayarak B2 yerleştim ama mmr olarak şuan iyiyim ve mac kazandigimda 24-28 arası LP geliyor hayirlisiyla çıkmaya caliscam bronzdan. Problem duzeldigi anda SS atmaya başlıyorum bilginize.

Kaç maç kazandın ?

3 maç 2 mac dışında kalan 5 maci hakkimla kaybettim diyebilirim. Ama dediğim gibi şuan kazandigim mac başına çok fazla LP geliyor bakicaz artik

• Belki bronzdan rahatlıkla cikabilirsin fakat ilerisi için çok yol katetmen gerek.

• quote:

quote:

Bronz 5 arkadaşım pre girelim diyor haliyle takima da bronz 5 geliyor. kotu oyuncu olsa da ben tek gircem diyemiyorum yakin arkadaşım ama onun girmediği saatte girmeye felan calisicam artik napayim

la dur bronzla premi gidilir. kelin ilacı olsa başına sürer çok istiyorsan üst liğ ben sana yardım ederim mıd bot jung.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

quote:

quote:

la dur bronzla premi gidilir. kelin ilacı olsa başına sürer çok istiyorsan üst liğ ben sana yardım ederim mıd bot jung.

Supp oluyorsan neden olmasın ama dediğim gibi iste kıramiyorum yakin arkadaşım
    Not: Bende bronza düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: X Ray SF

Belki bronzdan rahatlıkla cikabilirsin fakat ilerisi için çok yol katetmen gerek.

Zaten şap diye gümüş olucam sap diye altına cikicam demiyorum. Hakikaten uzun bir yolum var. Saol yorumun için.

Bu arada ben bu MMR olayini anlamadım bu sitede yuksek felan diyor da neye gore nasıl yuksek? Açıklayan varsa sevinirim. Ve yuksek olunca ne işimize yarıyor ve benimki yuksek mi

http://hizliresim.com/AZE16v

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.