Beyler ben ranked girmeye başladım ilk olarak çok iyidim.4 win 0 Lose oldu sonra biraz kazandım biraz kaybettim sonra direk Silver 2 ye geçtim.Sonra bizim takım çok kaliteliydi,karşı takımda öyle ama herkesin takımında olan ve şikayet edilen mal bendim bu sefer ben kötü oynamıyordum karşımdaki süper oynuyordu benim win 400 adamınki 1000.Eziyordu :( Bende 600 win olana kadar ranked girmeme kararı aldımBöylece kimsenin elosu benim yüzümden düşmicek
:D
Tebrıkler .
quote:
Orijinalden alıntı: Jenerik1
Beyler ben ranked girmeye başladım ilk olarak çok iyidim.4 win 0 Lose oldu sonra biraz kazandım biraz kaybettim sonra direk Silver 2 ye geçtim.Sonra bizim takım çok kaliteliydi,karşı takımda öyle ama herkesin takımında olan ve şikayet edilen mal bendim bu sefer ben kötü oynamıyordum karşımdaki süper oynuyordu benim win 400 adamınki 1000.Eziyordu :( Bende 600 win olana kadar ranked girmeme kararı aldımBöylece kimsenin elosu benim yüzümden düşmicek
Helal olsunk karşim gerçekten çok mantıklı keşke herkez ( biliyorum Z ) senin gibi düşünse.Gayet mantıklı Allah razı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: BattalDread
quote:
Helal olsunk karşim gerçekten çok mantıklı keşke herkez ( biliyorum Z ) senin gibi düşünse.Gayet mantıklı Allah razı olsun
Senin gibi zihniyetler birde türkiyeye gelse ne güzel olucak
quote:
Orijinalden alıntı: blu4yes
Senin gibi zihniyetler birde türkiyeye gelse ne güzel olucak
Alıntıları Göster
1 nisaaaaan
quote:
Orijinalden alıntı: ekalfwons
1 nisaaaaan
Alıntıları Göster
Çok iyi yapıyorsun helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ~Onur~
Çok iyi yapıyorsun helal olsun
Alıntıları Göster
Helal bıro bendensin
quote:
güzel mantık bu düşüncenin çoğalmasını umuyorum
Bravo iyi karar
Aynısı bana da oldu 30 olunca gaza geldim bi ranked gireyim falan ilk maçımda 0-16 soraka oynadım ona rağmen yendik. 10 maçın sonunda 6-4 skorla 1350 elo oldum. Bundan 2 gün sonra lig sistemi geldi ve gümüş III e yerleştirildim ancak topu topu 10 maç küsur dereceli tecrübem olduğundan her maç istisnasız feedledim. Şimdiyse lig düşmemek için anca ayda bir giriyorum bu da böyle bir anımdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Ullr
Aynısı bana da oldu 30 olunca gaza geldim bi ranked gireyim falan ilk maçımda 0-16 soraka oynadım ona rağmen yendik. 10 maçın sonunda 6-4 skorla 1350 elo oldum. Bundan 2 gün sonra lig sistemi geldi ve gümüş III e yerleştirildim ancak topu topu 10 maç küsur dereceli tecrübem olduğundan her maç istisnasız feedledim. Şimdiyse lig düşmemek için anca ayda bir giriyorum bu da böyle bir anımdır.
Tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: canberk88
1 nisaaaaan
Anaa unutmuşum 1 nisan olduğunu ama şaka değil neden karşıma benden daha iyilerin geleceğini bilerek takımı kaybetmeye sürükleyim ki? En iyisi iyi olup ben takımı kazanmaya götürmeliyim
Masallah yavrum bole kul hakki yeme namazlarinida kil belki allah sana goldun 1. Katina cikmayi nasipeyler
quote:
Orijinalden alıntı: Karthusnowulti
Masallah yavrum bole kul hakki yeme namazlarinida kil belki allah sana goldun 1. Katina cikmayi nasipeyler
İmana gelesim geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E3DD8841
İmana gelesim geldi.
Alıntıları Göster
çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: srknn
Alıntıları Göster
imana geldim bi aydınlandım sanki
quote:
Orijinalden alıntı: srknn
Alıntıları Göster
Ben de %80 takım yüzünden kaybediyorum. West'de olsam kesin benim yüzümden kaybederiz.
quote:
Orijinalden alıntı: bymyWILL
:D
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
Alıntıları Göster
Tr de ne zaman bu mantık yaygınlaşırsa ozmn meta yerine oturmuş demektir.