Şimdi Ara

ranked maçında 4 kişinin feedlemesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nooblarla oynamamak için tr yi bıraktım çok uzun süredir westte oynuyorum. Her ranked maçında en az 1-2 tane feeder oluyordu bu maçta tamı tamına 4 tane feeder vardı. Daha doğrusu şöyle söyliyim ben hariç bütün takım feedledi. Bu iktimin adminleri benimle dalga mı geçiyorlar özellikle mi seçip benim takımıma koyuyorlar bu salakları

• 4 kişinin içinde miydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kazanırsın bi kaybedersin takma
  • No ss no güven

• yapacak bir sey yok zevk almaya bakacaksin.
  • Bende bırakmaya yakınım.Plesteyşını kırdırıp tüm oyunları yüklettim.Eğer 1 ay içinde gold olamazsam bırakıcam ve plesteyşına başlıyacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

4 kişinin içinde miydin

"Daha doğrusu şöyle söyliyim ben hariç bütün takım feedledi." dikkatli okursan anlarsın !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

yapacak bir sey yok zevk almaya bakacaksin.

zevk mi bıraktılar... 4 ü afk kalsa 5v1 oynasaydım daha iyiydi !
  • forum da şu qq konuları ne zaman bitecek acaba. çok merak ediyorum
  • Cry me a river

• Senin de kötü oynadığın maçlar oluyordur illa ki hemen bir maç kaybediyorsunuz diye pire için yorgan yakmayın derim ben sabır sabır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus22

Senin de kötü oynadığın maçlar oluyordur illa ki hemen bir maç kaybediyorsunuz diye pire için yorgan yakmayın derim ben sabır sabır..

Kardeşim ben de sabır sabır diye diye bekledim de bitti sabır felan kalmadı 1 değil 2 değil... Hayır normal maç olsa yine neyse dicem de ranked sonuçta bu... Böyleler yüzünden bronzu gecemedim

• Gecen bozgunda ucte uc attim bu aksamda 2de1yaptik

• admin, aşırı sinirlenme, oyunu bırakmanı öneriyorum. Senin için normal bir oyundan daha fazla yeri var.

• Tr de de bronz dun west e geçince hop diye diamond mu olacaksin zannediyorsun.

• sezon 4 te bronza yerleştim komedi gibi ama ranked maçların neredeyse hepsinde sergileyebileceğim en iyi performansı sergiledim. Abartmıyorum her seferinde takımda adam gibi oynayan 1-2 kişiden biriydim. Yenilgi sebeplerimizin nerdeyse hepsi tamamen takımdaki dallamalar yüzünden oldu.
    Sezon 3 te silver dan çıkmaya çalışıyordum durum yine böyleydi çıkamıyordum...

Bataklık burası çırpındıkça çekiyor , ne kadar iyi oynarsan oyna takımına atıyor malları kazan kazanabilirsen...

4 top hero su 1 adc ile gelen karşı takıma yeniliyoruz ya . bozuk meta ile bizi yeniyorlar...

silver ı kendime layık görmüyordum , bronzdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 5 Mart 2014; 9:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Tr de de bronz dun west e geçince hop diye diamond mu olacaksin zannediyorsun.

Çok bilmiş nerden biliyorsun tr de bronz olduğumu

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

sezon 4 te bronza yerleştim komedi gibi ama ranked maçların neredeyse hepsinde sergileyebileceğim en iyi performansı sergiledim. Abartmıyorum her seferinde takımda adam gibi oynayan 1-2 kişiden biriydim. Yenilgi sebeplerimizin nerdeyse hepsi tamamen takımdaki dallamalar yüzünden oldu.
    Sezon 3 te silver dan çıkmaya çalışıyordum durum yine böyleydi çıkamıyordum...

Bataklık burası çırpındıkça çekiyor , ne kadar iyi oynarsan oyna takımına atıyor malları kazan kazanabilirsen...

4 top hero su 1 adc ile gelen karşı takıma yeniliyoruz ya . bozuk meta ile bizi yeniyorlar...

silver ı kendime layık görmüyordum , bronzdayım

Al benden de o kadar ne yapmak lazım bu gerzeklerden kurtulmak için ya..

• Bronze'dan çıkması bence o kadarda zor değil bi duo bul bot pre free win o eloda jinx threshle +20 kill her maç ve en barbat rol adc'dir bende

• Bak canım benim, adminler koymuyo o adamları sana. Senin ligine, elona, win lose ve rationa bağlı olarak eşleşiyorsun. her ligin troll ü feederı var ama seninkiler oynamayı bilmeyen cinsten sanırım. yükseldiğinde sayısı azalıyo onların dert etme tecrübe kazanmaya bak westte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.