Şimdi Ara

ranked oyunda afk kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani çok önemli bişey olur afk kalırsın da sıkıldım diye afk kalınır mı? nida uzaktan harras yap biraz dedik diye afk kalınır mı? jungler botlane'e gel artık dedik diye afk kalınır mı? bir skill kaçırdık diye afk kalınır mı? ward atarken bir kere öldük diye afk kalınır mı? bensiz hiçsiniz diyip afk kalınır mı ya? kassadin banla dedik diye oyun başlayınca afk kalınır mı? bu da böyle bir anımdır -.-

edit: 1.sezondan beri oynuyorum ne 3-4 ayı la? ve bu kadar sene içinde son 2 ayda gördüğümü görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnk. -- 22 Kasım 2013; 17:14:10 >

• oyun başladıktan sonra "kassadin banla dedik" dediysen adam çok iyi yapmış oh olsun inşallah her oyununda takımına feederlar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 22 Kasım 2013; 16:31:04 >
  • kassadin banla dedik diye, oyun başlayınca afk kalmak cümlesinden anladığın buysa ben sana anlatıyım. ban ekranında kassadin banla diyoruz banlamıyo oyun başlayınca afk kalıyo. ygs sınavında cümlede anlam çok önemli iyi çalış canım
  • Bu gozler kazaniyoz diye afk kalanlari gordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 3-5 ay oynamış olan herkesin yaşadığı şeyler bunlar arkadaşım. Oyununa afk geldi diye buraya konu açılır mı? O saydıkların hep vardı ve hep var olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oykki

Bu gozler kazaniyoz diye afk kalanlari gordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shnk.

kassadin banla dedik diye, oyun başlayınca afk kalmak cümlesinden anladığın buysa ben sana anlatıyım. ban ekranında kassadin banla diyoruz banlamıyo oyun başlayınca afk kalıyo. ygs sınavında cümlede anlam çok önemli iyi çalış canım

Oy oy oy bu çok kalın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euran Bvrek

oyun başladıktan sonra "kassadin banla dedik" dediysen adam çok iyi yapmış oh olsun inşallah her oyununda takımına feederlar gelir

Üstüne toprak atın beyler sevaptır.
  • quote:

kassadin banla dedik diye, oyun başlayınca afk kalmak cümlesinden anladığın buysa ben sana anlatıyım. ban ekranında kassadin banla diyoruz banlamıyo oyun başlayınca afk kalıyo. ygs sınavında cümlede anlam çok önemli iyi çalış canım

çok büyük laf
  • beyler ben afk dönmez zaten 20de sur verirsiniz
  • quote:

hani çok önemli bişey olur afk kalırsın da sıkıldım diye afk kalınır mı? nida uzaktan harras yap biraz dedik diye afk kalınır mı? jungler botlane'e gel artık dedik diye afk kalınır mı? bir skill kaçırdık diye afk kalınır mı? ward atarken bir kere öldük diye afk kalınır mı? bensiz hiçsiniz diyip afk kalınır mı ya? kassadin banla dedik diye oyun başlayınca afk kalınır mı? bu da böyle bir anımdır -.-

oyun başında 2 afk olur mu? ;)

valla tek afk ye zaten alıştık ama 2 afk de yemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAT-X105_STRIKE -- 22 Kasım 2013; 17:14:22 >
  • mallar adam anlatım bozukluğu yapmış -kassadin banla dedik oyun başladıktan sonra afk kaldı- burda virgül eksik 2 anlam var gerizekalısınız anlayamadınız tabi farkettiysen ilk mesajımda "dediysen" yazdım neyse allah akıl fikir versin iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.