Şimdi Ara

Ranked talon ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mid'e eskiden Kassadin'in karşısına falan alınıyordu.Artık mid APClerin mekanı olmadığı için ve nerf yediği için pek tercih edilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baronaigniteatanadam

Daha yeni başladım ranked oynamaya . Asıl herom talon ama yeni başladığım için ya tank ya support kalıyo bana ben de tank kasmayı falan bilmiyorum . Ne yapmalıyım . Talonda yararm ama

Bence talonla başlama olafla başla ben 1 haftadır olaf oynuorum ranked 1 kere kaybettim sadece
  • ranked talon :) SENİ SEÇTİM NOOBZAHAR!
  • Girme. Her rolde bir kaç şampiyon öğrenmeden girmeyin şu ranked maçalara işte ranked girince bir şey olduğu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

topta harcarlar mide gidebilirsen sen harcarsın ama bota gidiyim sup talon xd falan dersen yersin küfür. Jungle talon denk geldim bir kaç kere gankları güzel ama lanede de burst vuran lazım. Jungle hızını bilemiyorum. Yani topa gidersen bir garen olaf irelia jax darius gelir sen adamlara zıpladığında(e skili) bayram ederler bedava ekmek diye.
    not: mid lanede karşısı kha pant falan seçerse onlarada kaybedersin

Jungle çok zor dönüyor, inanilmaz yavaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra siz oynayin elo hell e biz girelim

• hocam ben çok kişiyi ağlattım ama önemli olan iyi adamlarla oynayıp öğrenmek birşeyler öğretebilirsen eyv...
  • mid git. ama ranked girme
  • Talon oynamada iddialıyim herkesi yenerim

• Sadece counter pick için tut bir kenarda mid gidersin. Topta kırılgan olur gang dive yaparlarsa işin zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.