Şimdi Ara

Ranker Orion (matx kasa) Fan önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa kasa bu, gtx 1650 s ile 82 dereceleri görüyorum, yardımlarınızı bekliyorum neresine kaç fan takarsam başarılı bir hava akışı saglamış olurum? Fan modelleri de atarsanız çok sevinirim

• upupupup
  • hocam asıl meselemiz şu pubg oynarkenmi görüyosun mu degerleri ekran kartı için hangi oyunda görüyosun olursa düşük ihtimalle masa üstünde diye cevaplarsan kasaya klima baglasan fayda etmez kartın sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

hocam asıl meselemiz şu pubg oynarkenmi görüyosun mu degerleri ekran kartı için hangi oyunda görüyosun olursa düşük ihtimalle masa üstünde diye cevaplarsan kasaya klima baglasan fayda etmez kartın sorun vardır.
    ac odyssey ultra ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliii1905

ac odyssey ultra ayarlar

Alıntıları Göster
    normaldir hocam ozaman ben pubg oynarken 3 tane fan var içeri ufleyen 71 73 derecelere cıkıyor kasanın on tarafına 1 adet 120 lik fan arka egsoz ve üst 1 adet 120lık fan baglarsan en kotu derecelerin 70 lere inecektir.
  • quote:

normaldir hocam ozaman ben pubg oynarken 3 tane fan var içeri ufleyen 71 73 derecelere cıkıyor kasanın on tarafına 1 adet 120 lik fan arka egsoz ve üst 1 adet 120lık fan baglarsan en kotu derecelerin 70 lere inecektir.

Alıntıları Göster
    Egzos fanı var zaten, üste ve öne yeterli olacak mıdır sence? Ayrıca anakartta sanırım sadece 1 çıkış var. Nereye baglanacak?
  • quote:

Egzos fanı var zaten, üste ve öne yeterli olacak mıdır sence? Ayrıca anakartta sanırım sadece 1 çıkış var. Nereye baglanacak?

Alıntıları Göster

bundan alıcaksın hocam system fan 2 takıcaksın 3 fanıda buna baglıcaksın sesini seni rahatsız etmicek şekilde pwm degerini ayarlıcaksın temiz temiz içeriye hava vericek sistemin serin tutucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

https://www.hepsiburada.com/alfais-4303-fan-coklayici-y-pwm-kablosu-4-pin-switch-3-pin-3-port-p-HBV00000N8NL9?magaza=Evaletim&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMIs-_Do5Wf6QIVnMmyCh0zLAjtEAQYASABEgIWOPD_BwE

bundan alıcaksın hocam system fan 2 takıcaksın 3 fanıda buna baglıcaksın sesini seni rahatsız etmicek şekilde pwm degerini ayarlıcaksın temiz temiz içeriye hava vericek sistemin serin tutucak

Alıntıları Göster
    Hocam peki fan önerin var mı? Bir kasa önüne havayı içeri alması için bir de üstüne dışarı vermesi için almak istiyorum. Hatta önü ikileyebilirim

• quote:

Hocam peki fan önerin var mı? Bir kasa önüne havayı içeri alması için bir de üstüne dışarı vermesi için almak istiyorum. Hatta önü ikileyebilirim

Alıntıları Göster
    https://www.itopya.com/cooler-master-masterfan-sf240r-argb-240mm-fan/ bundan alıyosun cerceve stili dir bu direk on tarafa 2sini takıyosun tek fan girişine baglıyosun anakartında rgb girişi varsa onuda oraya basglıyosun derdin tasan kalmıyor haberin olsun

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    Egzos fanı var zaten kasada, o anakarttakini doldurmuyor mudur? Renk falan önemli degil kasayı sogutsun da. Bu ilk attıgın çoklayıcıyı da alacagım dimi her türlü? Ayrıca bu ikisi öne takınca üste takmam da gerekir mi kesin?
  • quote:

Egzos fanı var zaten kasada, o anakarttakini doldurmuyor mudur? Renk falan önemli degil kasayı sogutsun da. Bu ilk attıgın çoklayıcıyı da alacagım dimi her türlü? Ayrıca bu ikisi öne takınca üste takmam da gerekir mi kesin?
    bu attıgımın kablosu tek giriş 2 li değil ama emın ol ayrı ayrı almaktan kat kat iyidir hava akımı yüzünden üst ilerlyeen zamanda 1 adet daha egzoz alırsın durmun iyi olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 6 Mayıs 2020; 15:29:33 >
  • Üste egzos için de tavsiye verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üste egzos için de tavsiye verebilir misin?
    ucuz 1 adet nzxt 120 lık fan bul forumda 2.elde ar 25 40 arası satılıyo tak geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.