Şimdi Ara

_ RANONLİNE_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    okul: sacredgate
    lvl : 96
    char :swordman
  • slm xEOLİAx :)
  • Arkadaşlar ran online beleş bir oyun item mall var ama bedava zaten yakında oynayalım diye bize para verecekler bu oyunu.Şimdi ne desem ki ben bu oyunu oynadım 3.4 yıl önce 4 saatte indirdim 6 saat pack doldu acc de aldım ve herşey hazırdı,uğraşıp zehmete girdim ve umarım ki değer dedim ve girdim oyuna bi fighter secip başladım oynamaya yaklaşık bir saat oynadım oyunu ve oyunda ses efecti görüntü efecti skil efecti hareketler hele mause ile kontrol yokmu kelimenin tam anlamı ile bir FACİA tabi bu benim düşüncem,zaten bu oyun 2d olması lasım yoksa 1d. miydi emin deilim.Açtığım fighter,le elinde mımçıka olan koca kafalı adamları kesmekten bıktım vede oyunu tamamiyle sildim.Size bir kacvideo da koyayım dedim.
    ilginc bir video
    video için tıkla
    video için tıkla

Videolarda sadece batlle,lar hareketli onun dışında ki videoların hepisi fotograf karesinden ibaret.

_ RANONLİNE_
     _ RANONLİNE_
     _ RANONLİNE_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 20 Aralık 2006; 8:23:03 >

• oyun arayıpta bulamadıysanız ve bu oyuna başlamak isterseniz hiç başlamayın.bana biraz saçma geldi.dilenci gibi adamları okulların içinde ve sokaklarda öldürüp lvl arttırıyorsun ve 20. yy da büyü apıyorsun
  • sadasd
  • oyunu oynaya bilen varmı? launcherı açamıyorum. Browserdan giremiyorum...
  • hayır nilyum suan acılmıyor

sebep : Tayvandda meydana gelen ve malezyayıda sarsan deprem

serverde bi sorun oluşmuş bu yüzden ama düzelmesi yakındır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.