eğer bu link çalışmiyorsa :http://www.e-games.com.my/ buraya gidin ve sol tarafta Join Now! yazan yere tıklayın register sayfasında en alta bir yerlerde IC No * diye bişey isteyecek sizden oraya razgele rakamlar sallayın. önemli deil.
eğer bu link çalışmiyorsa :http://www.e-games.com.my/ buraya gidin ve sol tarafta Join Now! yazan yere tıklayın register sayfasında en alta bir yerlerde IC No * diye bişey isteyecek sizden oraya razgele rakamlar sallayın. önemli deil.
oyunu kurduktan sonra Launcher 'i çalıştırın ve daha önce e-games 'te kayıt olduğunuz login name ve pasword 'dunuzu girdiktensonra oyuna başlatyın
resimler siteden alıntıdır.
Alıntıları Göster
bu oyun okul lar arası savası anlatıo oyun merak ediom ama indirmek nasip olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Dracaka
bu oyun okul lar arası savası anlatıo oyun merak ediom ama indirmek nasip olmadı
Alıntıları Göster
level sistemi nasıl kolaymi kactan sora zorlasio
dedim ya oynamak nasip olmadı cok ovduler
quote:
Orijinalden alıntı: Dracaka
dedim ya oynamak nasip olmadı cok ovduler
ewet okullar arası ama karakterler orta çağ tipi kullanıo hade kılıç we sanatlarını anlarımda yay we büyücülük bence hiç gitmemiş direk yakın silahlar kullanılıp okullar arası olsa daha çok saracaktı çok oynamadım şimdi hero ya takılıorum gayette güzel
ran online oynuyorum uzun bir süredir .bence eğlenceli bir oyun ve lvl im şu an 110
quote:
Orijinalden alıntı: nilyum
ran online oynuyorum uzun bir süredir .bence eğlenceli bir oyun ve lvl im şu an 110
kardes ben oyunu indirdim ama oyunu acınca start yazısı gelmiooo
quote:
Orijinalden alıntı: emre36
kardes ben oyunu indirdim ama oyunu acınca start yazısı gelmiooo
Alıntıları Göster
lvl kolaymı atlanıo
quote:
Orijinalden alıntı: LORDFURKAN
lvl kolaymı atlanıo
Alıntıları Göster
selam start yazısı gelmesi için patch tam yukleme yapması lazım .lvl başlarda kolay atlanıyor ama sonra biraz zorlaşıyor oyuna girdiysen nickini yaz benim xEOLİAx
quote:
selam start yazısı gelmesi için patch tam yukleme yapması lazım .lvl başlarda kolay atlanıyor ama sonra biraz zorlaşıyor oyuna girdiysen nickini yaz benim xEOLİAx
Alıntıları Göster
yokmu bu oyunu oynayan bu sitede yahuu
quote:
yokmu bu oyunu oynayan bu sitede yahuu
Alıntıları Göster
oynamayın su paralı oyunu ya
quote:
Orijinalden alıntı: man
oynamayın su paralı oyunu ya
Alıntıları Göster
paralı oyunmu neresi paralı anlamadım..
FIRE FONTS SERVERMI EGAMES SERVERMI???
quote:
Orijinalden alıntı: ONLINE HERO
FIRE FONTS SERVERMI EGAMES SERVERMI???
Egames server.oynayan ve uzun zamandan bu yana girmeyen arkadaşlara duyrulur:double exp veriyor oyun 15.09.2006-18.09.2006 tarihine kadar lvl atlamak istiyen hemen girsin..hehehe