Şimdi Ara

rap hiphop türü bişiyler aranıyor yardımcı olursanız..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bazı yabancı hip hop rap türü şarkılar var nasıl anlatayım şarkıyı söylerken adamların ağızları doluyo kelimeler kayıyıor ağızlarında her harfte vurgu var gibi umarım anlatabilmişimdir böyle şarkı bilen tavsiye edecek söyleyeni ve şarkının adını yazabilecek varmı acaba çok şey istedim biliyorum neyse saygılar.....

• üzgünüm bişi anlamadım daha açman gerekiyor mesela herhangi bir sanatçının tarzında falan diye
  • mesela yeni nesil ajan filminin sound tracki gibi hatta metroda da kliibi çıkıyordu. şöyle diyeyim kelimeleri ağızda yaya yaya söylenen rap hip hop türü parçalar elimden geldiğince anlatmaya çalıştım sağol ilgin için anlatamadıysamda kusura bakmayın..
  • bende amerikan filimlerinde zencilerin dinlediği müzikler var onları aryorum. 60 saniye filminde bi zenci vardı o dinliyordu mesela
  • şimdi aklıma bi şarkı geldi la tribu de dana diye bi sarkı vardı işte demek istediğim söyleyiş tarzı o varsa öyle bildiğiniz şarkılar isimlerini paylaşırsanız sevinirim....
  • Merhaba shadow kardeşim anladım ben seni endişelenme
    şimdi senin istediin tarzda isimler saymam gerekirse.
    90 ların ünlü latin grubu Cypress hill)
    Big punisher ı da dinle bu tarz adamları seversen.
    aklıma bunlar geldi
    2 side çok iyidir

bunun dışında aklıma gelenleri yazarım meksikalı başta olmak üzere latin rapperlarda göülür aradığın şarkılar
    hadi kolay gelsin aklıma geldikçe uğrarım tetikte ol

• İlgin için sağol 2pac4ever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygusal şarkı önerisi olan
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ludacris sarkıları da dedigin gibi olabilir.
  • www.sagopakajmerrap.org
    www.razielonline.com
    www.cezafan.com

• önemli değil shadow
    zeka özürlümüsün ssamm harbiden kendine hakaret edilmesi için konuyla alakasız mesaj yazmanı rap konusunda bilgisiz olmana bağlıyorum
    marifetmiş gibi yaptığın sonuna bunlardan benden ifadesi var yürü okuma yazma öğren sonra mesaj yolla
    turkmen ludacris de tarzda değil
    saydığım 2 isimi(biri grup biliyorsan söyleyiş olarak fark var aralarında
    Shadow kardeşim biz kaldığımız yerden devam edelim
    Twista adında şarkıları inanılmaz hızlı söyleyen piyasada halen iyi rap yapan sayılı isimden(ilk gördüğümde gülme krizie girmiştim)
    Bunun yanında
    Bone thugz and harmony yide incele
    Aklıma geldikçe yeni isimler bu konu aracılığıyla yazarım dostum

• ludacris - southern hospitally,stand up,get back dinle bunları kardeşim.arkadas daha cok southern rap tarzı seyler istemis 2pac4ever. daha hızlılardan bahsediyorsan busta rhymes,method man,twista,naughty by nature,talib kweli dinleyebilirsin shadow.
  • baba senin aradığın tarz west coast bu tarza yönel
  • Türkmen dostum ludacris southside orası kesin de konuyla ilgisi olmadığından önemide bulunmuyor.
    yazdıkların şarkılarda istenilenler değil

South side dan beğedinğiniz isimleride yazın diye geçen bir mesajda göremedim nedenseDoğrudan south side dan adam yazın yok kısaca kaldıki o adamların rappingleri(söyleyiş) değil çıktıkları yerler ve ele aldıkları konularla ayrılır
    Arkadaşın demek istediği ispanyolca gibi konuşan rapperlar

şimdi ona önerdiğin isimlerde hızlı söyleyenelre dikkat ediyorsan yanılıyorsun.
    Still not a player ı i dinle sende Big Punisher dan sende o zaman belki farkedersin aranılanı
    Ona kalırsa dünyada her abd li sokak argosu tarzı rap yapan herkez kelime sonlarına yutarak söyleme alışkanlığına sahip.
    Soruyu anlamak çözüme ulaşılan yolda büyük öneme sahiptir Türkmen kardeşim

Onun dışında twista doğru kardeşim.
    ludayla aynı söylüyolar dersen eğer hoparlörün yada kulaklığının düzgnü çalışıyormu diye kontrol et

get back inde zerre kadar alakası yok aranılan şarkı tipiyle ama

Vico C Da Klick dinlemeyi ihmal etme Shadow kardeşim ortalıktan kayboldun nerelerdesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac4ever -- 19 Mayıs 2006; 21:13:18 >

• 2pac4ever, sadece başlığa göre cevap verdim. Hakaretlerini görmezden geliyorum, senin gibi tiplerle uğraşmaktan bıktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2pac4ever

önemli değil shadow
    zeka özürlümüsün ssamm harbiden kendine hakaret edilmesi için konuyla alakasız mesaj yazmanı rap konusunda bilgisiz olmana bağlıyorum
    marifetmiş gibi yaptığın sonuna bunlardan benden ifadesi var yürü okuma yazma öğren sonra mesaj yolla

Kim zeka özürlü acaba?Ah,ah moderatör olacaktım ki.
  • 2pac - hail mary
  • 2pac4ever arkadasım,shadow vurgulu bicimde soyleyenler diye sorunca once luda geldi aklıma.cunku ludacris bicok sarkıyı hızlıda soylese,southern hospitally,get back gibi sarkıları vurgulu soyluyor.southern rap tarzını soyledim cunku genelde daha yavas ama vurgulu soyler southern rapcileri.
    hızlı soyleme konusunda bende busta rhymes-Break Ya necki dinle derim.ne kadar hızlı soyleyebilecegini anlarsın.
  • tüm cevap yazan arkadaşlar sağolsun 2pac4ever sende sağol gereksiz tartışmaya gerek yok boşu boşuna ceza almayın herkese çalışmalarında başarılar tekrar teşekkürler saygılar...
  • yok ya tartısma yok biz aramızda fikirleri konusuyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.