Bildirim
Rap Müzik İçin Tavsiyeleriniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
rap çöp -
https://www.youtube.com/watch?v=5k2tikMtm4g
önyargını koymadan önce bu şarkıyı dinlemeni tavsiye ederim, tak kulaklığı ve dinle. -
her müzik türünün kendi içinde farklı mekanizmaları vardır, rock müzikte gitar ön plandayken, popta ritim mesela. rap müzikte de sözlerin anlamı ve rhyme dediğimiz uyum önemlidir. hangi kriterlere göre 'leş' dediğini bilmiyorum fakat şunu söyleyim bu adamların arkasında müzik şirketleri yok, dev sponsorlar yok. en kralının bile toplam 10 bin lira edecek ekipmanlı bir stüdyoları var. tamamen amatör ruhla yapılıyor. bandrollü albüm çıkartanların sayısı baya az, o adamların da kazancı gerçekten zannettiğimiz gibi değil.
yani türkiyede 3-5 kişi dışında kimse geçim kaynağı olarak rap müzik yapamıyor, herkesin içindeki tutkusu ve istedikleri gibi özgür ruhla ritimli şiirlerini yazıyorlar, sahnede tek başına şova filan gerek kalmadan çiviliyorlar.
yine de beğenmiyorsan tamamen senin zevkin, ama bazı şeyleri gözden geçirmen gerekiyor.
-
Hadi canım senin yabancı rapten ne haberin var ki ben 13 yıldan beri dinliyorum Videoyu da sana özel olarak attım konuyla alakası yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıradan rap dinleyicisi profilini kafanda belirleyip insanları ve müzik icra edenleri o şekilde yargılaman tamamen emeğe saygısızlık, biz rap dinleyicilerine de saygısızlık. rap dinleyicilerine seviyesiz demen de aslına bakarsan senin nasıl önyargılı biri olduğunu ortaya koyuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KABIZATÖR
sıradan rap dinleyicisi profilini kafanda belirleyip insanları ve müzik icra edenleri o şekilde yargılaman tamamen emeğe saygısızlık, biz rap dinleyicilerine de saygısızlık. rap dinleyicilerine seviyesiz demen de aslına bakarsan senin nasıl önyargılı biri olduğunu ortaya koyuyor.
evet ön yargılı olabilirim. bunun sebebi yine rap dinleyenler. sen iyi bir insan olabilirsin, yorum atan diğer arkadaş da iyi bir insan olabilir bunu bilemem ki bana kaba bir söylemde bulunulmadan ben sizlere asla laf söylemedim. gözlemlediğim, tanıdığım rap dinleyicilerin neredeyse tamamı asi olduğunu düşünen, her şeyi yapabileceğini sanan fırlatma insanlardır. kendilerini diğer türlerin dinleyicilerinden, hatta diğer insanlardan açıkça üstün görürler. benim şahsi gözlemlerim bu şekildedir. ağzım yandıktan sonra hepinize karşı bir ön yargı beslemem oldukça doğal. bu açıklayıcı tavrından dolayı da sana saygı duyduğumu da bilmeni isterim.
-
diğer müzik türlerinden kendini açıkça üstün görenler rap müziği gerçekten sevmeyen insanlar zaten. rap hiçbir zaman popüler olamaz, olmamalı da. popüler olmasını savunan insanlar da bu işin ruhunu kavrayamamış demektir. kısacası müziğime 'leş' deme, ben sana saygı duyayım sen de bana. -
Bana karşı ön yargılı davranmana gerek yok bir çok müzik türünü dinliyorum çünkü Sen hangi türden hoşlanıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Temmuz 2016; 19:18:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: kdr-2015
Bana karşı ön yargılı davranmana gerek yok bir çok müzik türünü dinliyorum çünküSen hangi türden hoşlanıyorsun
endüstriyel, rock, metal ve bazen folk-pop -
Ben bir kaç yerel sanatçı dışında tamamen rap müzik dinliyorum. -
Ministry grubu tanıdık geliyor mu
tarz olarak ağır gelebilir mi bilmiyorum. çok sevdiğim eski bir albüm. benim elime ilk kez 2002'de geçmişti.
Dose One - Hemispheres (1998)
https://en.wikipedia.org/wiki/Hemispheres_(Doseone_album)
-
tavsiyeniz için sağolun bu akşam dinleyeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X