Şimdi Ara

Rap Nick Bulma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
16.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugünlerde rap konusuna ağırlık verdim önceden de veriyordum ancak bu sefer kendim rap yapmaya karar verdim ve beat bulup rap yazdım her şey tamam ama tek sorun nick.. Nick konusunda yaratıcı olan arkadaşları yoruma bekliyorum..

• Siyabya nasıl hocam? Şimdi buldum
    siyah-beyaz karışımı birşey
  • Merle Dixon kullanıcısına yanıt
    Aslında yaratıcı bi nick bir kenarda dursun yorumlardan sonra bakıcaz ama beğendim bu nicki . Sağolasın hocam..
  • Mc yaralı darbuka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu baska yaraticu arkadasimiz ? Hadi beyler nick arabesk rap nicki olmasin da . Yorum yapalim lütfen beyler.. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y*S kullanıcısına yanıt
    Abi cok iyi ya :D aga ciddi havali bisey olmali :D derin anlamlar icermeli ya da ismimle ilgilu bi nick olabilir eminem gibi..saygilar yorum icin tesekkurler aga..

• Hadi beyler bu konuya bi agirlik verelim..

• Mahlas*

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc Liseli

• Bu da guzelmis hocam su an siyabya ve bu en iyisi cok tesekjurler yorum icin.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    MC Liseli biraz bilindik ve basit bi nick kardesim ama yorumun icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYUlusoy -- 15 Eylül 2014; 19:59:38 >
  • Rapdiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RYUlusoy

Beyler bugünlerde rap konusuna ağırlık verdim önceden de veriyordum ancak bu sefer kendim rap yapmaya karar verdim ve beat bulup rap yazdım her şey tamam ama tek sorun nick.. Nick konusunda yaratıcı olan arkadaşları yoruma bekliyorum..

'' Senkronize ''
    '' Telkin '' (Kullanıldı)
  • Evet bu da begendiklerim arasinda yerini aldi gercekten ilginc süper bi nick .Begendigim 5 nickten sonra en iyi nicki belirleyecegim.

• quote:

Evet bu da begendiklerim arasinda yerini aldi gercekten ilginc süper bi nick .Begendigim 5 nickten sonra en iyi nicki belirleyecegim.

Haydi bakalım. :)
  • Hocam telkin iyimiş de anladigim kadariyla o kullaniliyor. Senkronizasyon da anlam olarak pek iyi degil sadece okunuş olarak iyi yani eger telkin kullanilmiyor olsaydi o nu da iyi nicklrr arasina koyardim.Yorumun icin tesekkurler

• Raptallica :D
  • quote:

Hocam telkin iyimiş de anladigim kadariyla o kullaniliyor. Senkronizasyon da anlam olarak pek iyi degil sadece okunuş olarak iyi yani eger telkin kullanilmiyor olsaydi o nu da iyi nicklrr arasina koyardim.Yorumun icin tesekkurler

telkini bi tanıdıgım kullandı 5-6 yıl oluyor :D kullan bence güzel bıraktı rapi
  • quote:

Bu da guzelmis hocam su an siyabya ve bu en iyisi cok tesekjurler yorum icin.

Sen sanırım özenti ya da ortam için başladın bu işlere terimleri bilmiyosun ki o istediğin şey nick değil mahlas deniyor bence başlamadan bırak rapi sen yoksa alay konusu olursun.
  • Oyle bi niyetim yok kardeşim 2010 dan beri rap yaziyorum ve bana mahlas ve nick konusundan bahsediyorsun. Rap icin terimler degil duygular yeterlidir. Ancak bizde biliyoruz mahlasin ne oldugunu ve bundan dolayi mahlas yorumunu begendim. Mahlas-i mahlas hicte fena olmaz . Ayrica bu yorumlar beni guclendirir sagol kardesim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.