Şimdi Ara

RAP-ROCK SAVAŞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kim ne diniyorsa dinlesin ama MAHZUN KIRMZGL dinlemesinnnn....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zed2005

quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

RAP MÜZİK YANLIZCA ÖZENTİLİK... MİLLET GÖRÜYO BU AMERİKAN GRUPLARINI HER KLİPLERİNDE KARI KIZ GÖSTERİYOLAR ÇIPLAK ÇIPLAK HOŞLARINA GİDİYO TABİİ ... HALBUKİ MÜZİKLE ALAKALARI YOK...

ne demek alakaları yok ya saf mısın şarkıların sözlerine hiç mi bakmıyosun,saçma saçma konuşma ben rapi de rock ı da severim

sözlerlere hiç mi bakmıyorsun diyorsun iki laftan biri "mada f*ka ye yo ye yo haga haga gamon"

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Zed2005

quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

RAP MÜZİK YANLIZCA ÖZENTİLİK... MİLLET GÖRÜYO BU AMERİKAN GRUPLARINI HER KLİPLERİNDE KARI KIZ GÖSTERİYOLAR ÇIPLAK ÇIPLAK HOŞLARINA GİDİYO TABİİ ... HALBUKİ MÜZİKLE ALAKALARI YOK...

ne demek alakaları yok ya saf mısın şarkıların sözlerine hiç mi bakmıyosun,saçma saçma konuşma ben rapi de rock ı da severim

sözlerlere hiç mi bakmıyorsun diyorsun iki laftan biri "mada f*ka ye yo ye yo haga haga gamon"

İnsan Zaafı :)))))

her neyse Sen hyatında RAp dinLemeişsin ozaman...

Twista - Sunshine

Luniz - I got 5 on it

DinLemi Tavsitye ederim bELki biraz muzik orenirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

quote:

Orjinalden alıntı: angelus_OnAir

BEN ROCK MÜZİK DİNLEYEN BİRİSİ OLARAK BU SAVAŞIN NEDENİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM.
    İKİ MÜZİK TÜRÜDE GÜNCEL OLAYLARA ÇOK YATKIN VE GENELDE SÖZLERDE BUNLARA DEĞİNMEYE ÖZEN GÖSTERİRLER (adam gibi müzik yapanları kasdediyorum).
    AMA NEDENSE ARALARINDA BÖYLE ANLAMSIZ Bİ GERGİNLİK WAR.
    BUNUN NEDENİNİ BİLEN WARMI?

RAP - ROCK arasında anlamsız bi gerginlik olduğu kadar bu topic de çok anlamsız bence. İsteyen istediğini dinler ne ki yani bu? Sidik mi yarıştıracağız

ben milleti sidik yarışına sokmaya çalışmıyorum
    sadece böyle anlamsızca ortaya çıkmıŞ bi gerginliğin nedenleri hakkında yorumları görmek istedim.
    gördüğün gibi forumda dahi bu gerginlik war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelus_OnAir -- 26 Şubat 2005, 16:09:20 >

• yaw niye hep rock-rap savaşı çıkar başka müzik türü mu yok dünyada sadece rock rap mi var. Mesela trance,jazz,klasik,r&b,soul,pop bunlar niye hiç birbirleriyle karşılaştırılmaz. Niye hiç trance-jazz savaşı çıkmıyo
  • biz birbirimizi çekemiyoruz onlarsız hayat daha güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

biz birbirimizi çekemiyoruz onlarsız hayat daha güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLaye®

quote:

bencede

Rock ve MetaL kavramı oLmasaudo ne guseL oLurdu :P

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

Orjinalden alıntı: sLaye®

quote:

bencede

Rock ve MetaL kavramı oLmasaudo ne guseL oLurdu :P

aynen

• abicim hertarzdan müzik dinlerim ama şöyyle söliim bende rapciyim ve rap bir kültürdür rock bir kültürdür kültürler çakışmaz çakışanda geri zihniyettir bukadar basit

ve rapte estruman yok diosanız eric-b my melody yi tavsiye ederim yada curtis blow the breakers bunlar en iyi örnekleri unutulmasınki rap müzik funk temellidir

• quote:

Orjinalden alıntı: ryobean

abicim hertarzdan müzik dinlerim ama şöyyle söliim bende rapciyim ve rap bir kültürdür rock bir kültürdür kültürler çakışmaz çakışanda geri zihniyettir bukadar basit

ve rapte estruman yok diosanız eric-b my melody yi tavsiye ederim yada curtis blow the breakers bunlar en iyi örnekleri unutulmasınki rap müzik funk temellidir

KArdeşimin szöLErine katıLıorum ...

katıLamdıgım tek nokta Rock küLtürü Rockın küLtürü oLdugunu sanmıorum...

• asikan kusura bakma ama hakkaten cahilsin.rock kültürü yok demek cahillikten başka bi şey değildir.siz(rap-hip hop) daha ortalarda yokken rock müzik vardı.bugünde var.
    nedense hip hop ı genelde 15-18 yaş arası dinliyo daha sonra doğru yolu bulup bize geliyolar.gençken hip hop dinlemeyen var mı? ama biraz büyüyünce bi numarası olmadığını anlıyo insanlar bırakıyo sonra sen türkiye de 30 yaşında hip hop cı gördün mü gördüysen kaç tane var ama rockcılara bak her yaştan var aramızda ki fark bu kadar basit, bunu anlayamıyosanız bu sizin sorununuz.
  • quote:

asikan kusura bakma ama hakkaten cahilsin.rock kültürü yok demek cahillikten başka bi şey değildir.siz(rap-hip hop) daha ortalarda yokken rock müzik vardı.bugünde var.

Ee bunun neresinde küLtür.....
  • ßende ßu Savaşta RaPCılar Galip GeLeCeK
  • @Cynsure

Ülkeden ülkeye desiyor bi kere.
    Gir bak almanyada kac kisi rock dinliyor,cok az kisi bulursun.
    Herked rap ve rnb dinliyor.Dedigin olay sacma bence.
    Nerden biliyorsun bikere.Ben okadar insan biliyorum,hepsi rap dinliyor.
  • arkadaşım hiç roc'n roll kültürü veya heavy metal kültürü diye bişey duymadınız galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

@Cynsure

Ülkeden ülkeye desiyor bi kere.
    Gir bak almanyada kac kisi rock dinliyor,cok az kisi bulursun.
    Herked rap ve rnb dinliyor.Dedigin olay sacma bence.
    Nerden biliyorsun bikere.Ben okadar insan biliyorum,hepsi rap dinliyor.

senin arkadaş çevren öleyse rap dinler tabi benimde arkadaşlarım rock dinliyo.almanya da nasıl rock dinleyen yok adamlarım rammtein diye çok baba bi grupları var sırf onları hayranları almanya da milyonları buluyo bunu da ben biliyorum.ayrıca ülkeden ülkeye değişiyosa ingiltere de hip hop dinleyen yok diyebiliriz.tabi vardır ama %5 en fazla.
    asikan rock kültürünü nasıl anlatıyım sana bilemiyorum valla ne diyim rock anlatılmaz yaşanır...ayrıca rockta bi kültürdür hip hop ta pop ta bi kültürdür arabeskte.bi şeyini kültür olması için çok ahım şahım olmasına gerek yok hip hop gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

arkadaşım hiç roc'n roll kültürü veya heavy metal kültürü diye bişey duymadınız galiba.

evet Duymadık :)
  • arkadaşlar karıştırıyonuz siz rap ve rock aynı gibi ler ikiside pop karşıtı ama metalle rap yan yana olmaz..

BKZ>Rock İstanbul da cezada sahne aldı ve oraya giden herkes çok beğendiğini açıklamıştı çoğu kişi cezayı ilk orda gördüler yani şuanda Türkiye nin en büyük rap çilerinden biri CeZa bir rock konserinde yer aldı ve cezaya yöneltilen bir "türkyede herhangi bir sanatçının kasetini aldın mı sorusuna ceza Sadece Mor Ve Ötesi yanıtını verdi..

yine cezanın bir şarkı sözünde "Anırmakla rAp yada rock olmaz sözleri geçiyo"
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeZa fatalrhymer

arkadaşlar karıştırıyonuz siz rap ve rock aynı gibi ler ikiside pop karşıtı ama metalle rap yan yana olmaz..

BKZ>Rock İstanbul da cezada sahne aldı ve oraya giden herkes çok beğendiğini açıklamıştı çoğu kişi cezayı ilk orda gördüler yani şuanda Türkiye nin en büyük rap çilerinden biri CeZa bir rock konserinde yer aldı ve cezaya yöneltilen bir "türkyede herhangi bir sanatçının kasetini aldın mı sorusuna ceza Sadece Mor Ve Ötesi yanıtını verdi..

yine cezanın bir şarkı sözünde "Anırmakla rAp yada rock olmaz sözleri geçiyo"

mor ve ötesi de rock grubuyum diye dolaşıyo ortalarda onlar ilk çıktıklarında iyi gruptu lakin sonradan popüler kültürün esiri oldu onlarda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.