Şimdi Ara

Rap Sarkı:S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nwr

Rock Dinleyenler Satanist Diyorsunuz Küfür Eden Rapperleri Kazandırıyorsunuz Baş Tacı Ediyorsunuz
    Kıraç & Ceza`nın Kavgasını Hatırlayan Vardır Sanırım ...!

4Ever

Rock fazla dinlemem 6-7 şarkı vardır dinleğim harika slow eng parça
    Rock cılara satanist diyenler satanistin anlamını bilmiyor

quote:

mustafa666

İsteyen istediğini dinleyebilir bu dünyada herşey özentilikle başlar

• Rock - Metal dinleyenler şarkıda ne dediğini bile bilmiyo ki.Bana dinlediğin şarkılarda küfür var diye laf atan Bück Dich in anlamını bilmiyo.O kadar saçmalık.Ayrıca Rap dinlemenin ne alakası var özentilikle.Büyüseniz biraz da karalamayı bıraksanız.
  • Şahsen ben kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum...Sadece Sagopa Kajmer'in durduk yere ''5 para etmez..vb.''gibi tabirlere maruz kalmasına sinir oluyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Şahsen ben kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum...Sadece Sagopa Kajmer'in durduk yere ''5 para etmez..vb.''gibi tabirlere maruz kalmasına sinir oluyorum...

Aykut sana katılıyorum.Bende Aykut gibi Yunus Özyavuz dinliyorum.Bence herkes herkesin tarzına saygı duymalı.Diziler Rap çalar bilmem ne çalar bize ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: IR0N

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Türkçe rap te iş yok.
    Yabancı Underground dinleyin Akbar dinleyin, Akrobatik dinleyin, KRS One dinleyin, Das EFX dinleyin, MC Breed dinleyin, Wu Tang Clan dinleyin, Raekwon dinleyin, Black Moon dinleyin vs, vs...

T-RAp Forever

Yabancı Underground Forever...

Bu arada Türkçe Rap dinleyen arkadaşlara Rakçılara karşı sonsuz destek veriyorum anti-rock/metal

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.