adanalıda ceza'nın fark var gece gündüz dizisinde ise sagopa kajmerden sahibinin sesi bence iki diziyede müzikler mükemmel uymuş
RAP,ülkemizde hakettiği değeri görecek yakında.
Ortalık,kız tavlamak için o kılıklara giren çakma rockçılarla doldu.
Yeter artık
Türkçe rap te iş yok. Yabancı Underground dinleyin Akbar dinleyin, Akrobatik dinleyin, KRS One dinleyin, Das EFX dinleyin, MC Breed dinleyin, Wu Tang Clan dinleyin, Raekwon dinleyin, Black Moon dinleyin vs, vs...
Çünkü sanatçıları Rock ' cılar gibi gitar bateri vs. seslerinden çorba yapıp üç beş de kusarak kelime söyleyerek kafa s*kmiyolar.Çünkü sanatçıları Pop sanatçıları gibi köyden şehre inip kasetçiye arkalarını dönüp albüm yapmıyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
Türkçe rap te iş yok. Yabancı Underground dinleyin Akbar dinleyin, Akrobatik dinleyin, KRS One dinleyin, Das EFX dinleyin, MC Breed dinleyin, Wu Tang Clan dinleyin, Raekwon dinleyin, Black Moon dinleyin vs, vs...
T-RAp Forever
quote:
Orjinalden alıntı: GuF
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa666
hadi be ordan rapmiş özenti gençlik
Sen ne dinliyorsun? Arabeskmi? araplaramı özeniyorsun? sen ne dinliyorsun metalmi? metali türkler buldu kimseye özenmiyorsun dimi
benim dinledigim grupları belli bir kültüre ulaşınca dinliyebilirsin öyle direk dinlersen anlıyamazsın.7 8 10 11 yaşındaki çocuklar rap dinliyor.şu gruplara bir göz at pişman olmazsın exodus rotting chrss dream theater
quote:
quote:
quote:
Sen ne dinliyorsun? Arabeskmi? araplaramı özeniyorsun? sen ne dinliyorsun metalmi? metali türkler buldu kimseye özenmiyorsun dimi
benim dinledigim grupları belli bir kültüre ulaşınca dinliyebilirsin öyle direk dinlersen anlıyamazsın.7 8 10 11 yaşındaki çocuklar rap dinliyor.şu gruplara bir göz at pişman olmazsın exodus rotting chrss dream theater
Ne alaka 7 8 10 11 yaşındakiler ya.O yaştaki çocuklar Ceza dinleyip gaza geliyolar.Ceza zaten çocuk rapi yapıyo.1 Adam gibi şarkısı yok.Sagoya yaptığı disste de 0-6 bişeyler karalamış.Dinletsen 7 yaşındaki çocuğa adam gibi bi rap şarkısı anlar mı ? Senin dinlediğin grupta/kişide hangi şarkısında ne anlatıyo biliyo musun.Onun bi de backmask ile kapatıldığını ? Ve Backmaskın uydurma değil gerçek olduğunu ? Programı var istersen
quote:
Orjinalden alıntı: EMİN3M
quote:
quote:
quote:
Ne alaka 7 8 10 11 yaşındakiler ya.O yaştaki çocuklar Ceza dinleyip gaza geliyolar.Ceza zaten çocuk rapi yapıyo.1 Adam gibi şarkısı yok.Sagoya yaptığı disste de 0-6 bişeyler karalamış.Dinletsen 7 yaşındaki çocuğa adam gibi bi rap şarkısı anlar mı ? Senin dinlediğin grupta/kişide hangi şarkısında ne anlatıyo biliyo musun.Onun bi de backmask ile kapatıldığını ? Ve Backmaskın uydurma değil gerçek olduğunu ? Programı var istersen
anlamasam niye dinliym demi.benm lafım özellikle türkçe rape yabancı dinliyorsan sorun yok
Türkçe dinliyorum.Ve benim dinlediklerimi de 7 yaşındakiler anlamaz korkma.
bana göre Ceza sagopa vsvs. beş para etmez şarkıları. Şehinşah dinlerim sadece Türkçe Rap-Hiphop olarak.
quote:
Orjinalden alıntı: b1gRepublic
bana göre Ceza sagopa vsvs. beş para etmez şarkıları. Şehinşah dinlerim sadece Türkçe Rap-Hiphop olarak.
Şehinşah,Patron,Saian,İhtilal,Pit10,Logic,Yas İhtilal den Hayki süper
@mustafa666
Satanist misin ?
quote:
peki sen bilirsin devam et ozman ama bi metal müzigin tadına bak derim ama iyi grupların
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: b1gRepublic
Şehinşah,Patron,Saian,İhtilal,Pit10,Logic,Yas İhtilal den Hayki süper
@mustafa666
Satanist misin ?
ne alaka ismimden çıkardıysan 666 dan 666 nın anlamı eski mısır uygarlıgına dayanır sataniszimn sayısı ama ben mısır uygarlıgını sevdigim için kullanıyorum istersen araştır 666 nn anlamını sadece satanisstler kullanmıyor
quote:
quote:
peki sen bilirsin devam et ozman ama bi metal müzigin tadına bak derim ama iyi grupların
Zamanında dinledim korkma.Ama Allahtan bıraktım o saçma müziği geri döndüm Under Rap e
Ayrıca Satanist misin ? Merak ediyorum
bi yukarı bak verdim cevabı
quote:
O zaman yukarıda başkasına dediğin gibi sen de özentisin
quote:
quote:
O zaman yukarıda başkasına dediğin gibi sen de özentisin
mısır uygarlıgını sevmek tarih bilimiyle ugraşmak özentilik mi?
insanları dinlediği müzikle yargılamak nasıl bi olaydır anlamıyorum ister rap dinle ister arabesk ister metal o müziği dinlediniz diye toplumdaki yeriniz mi değişti çok yüksek bir kademeye mi geldiniz? yok. insan kaliteli müzik-söz dinlesin onu dinlemiş olmak için dinlemediği sürece her müziğin verebileceği şeyler vardır sonuçta.
Rock Dinleyenler Satanist Diyorsunuz Küfür Eden Rapperleri Kazandırıyorsunuz Baş Tacı Ediyorsunuz Kıraç & Ceza`nın Kavgasını Hatırlayan Vardır Sanırım ...!
4Ever
quote:
Orjinalden alıntı: nwr
Rock Dinleyenler Satanist Diyorsunuz Küfür Eden Rapperleri Kazandırıyorsunuz Baş Tacı Ediyorsunuz Kıraç & Ceza`nın Kavgasını Hatırlayan Vardır Sanırım ...!