BENDE KULAKLIK VAR. MÜZİK ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL ŞARKI BANA GÖRE AMA SÖZLERİ SAÇMA EVET. SMACK THAT = EROİN AL DEMEK .
BİLEN VARSA YAZSIN BU ŞARKI GÜZEL AKON FEAT EMİNEMİN ŞARKISI BU . BUNUN GİBİ GÜZEL Bİ ŞARKI ?????
sende kulaklık mı war hadi be olamaz sen rap dinleme 4yüz dandini dandini dastana danalar girmiş foruma
Birisi susturunca başkasına sataş... BöyLeLerini başka forumlardan mı gönderiyorlar acaba
allaha şükür koydular tekmeyi...
quote:
Orjinalden alıntı: ChaKaL_
quote:
Orjinalden alıntı: QRHAN
quote:
Orjinalden alıntı: xmmxd@@ls
SMACK THAT TARZI GÜZEL Bİ ŞARKI BİLEN VAR MI ??
BENDE KULAKLIK VAR. MÜZİK ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL ŞARKI BANA GÖRE AMA SÖZLERİ SAÇMA EVET. SMACK THAT = EROİN AL DEMEK .
BİLEN VARSA YAZSIN BU ŞARKI GÜZEL AKON FEAT EMİNEMİN ŞARKISI BU . BUNUN GİBİ GÜZEL Bİ ŞARKI ?????
sende kulaklık mı war hadi be olamaz sen rap dinleme 4yüz dandini dandini dastana danalar girmiş foruma
Birisi susturunca başkasına sataş... BöyLeLerini başka forumlardan mı gönderiyorlar acaba
daha senin ne dediğin anlaşılmıyo ki sana bişiy söliyim yazdığın cumle
quote:
benim sözüm açanlara zaten her forumda olduğu gibi atlayanlar çıkacak normal.
bu cümleyi açıklarmısın dewam edelim ayrıca kanuya sana cewap wermeye değil açna cewap wermeye gelmiştim ama önce sen çıktın sana cewap werdim sonrada konuyu açan arkadaşa
quote:
Orjinalden alıntı: QRHAN
quote:
Orjinalden alıntı: xmmxd@@ls
SMACK THAT TARZI GÜZEL Bİ ŞARKI BİLEN VAR MI ??
o değilde geçen öküz girmişti
10 yaşında girmeye başlıyorlar buraya herhalde bide fan club kurmuşlar 14 yaşındayım ama her şeyin farkındayım die.hiç bir şeyin farkında değilsin kardeşim.mahallede top oynama vaktin daha.buralarada gelirsin daha yolun başındasın
quote:
Orjinalden alıntı: modban
10 yaşında girmeye başlıyorlar buraya herhalde bide fan club kurmuşlar 14 yaşındayım ama her şeyin farkındayım die.hiç bir şeyin farkında değilsin kardeşim.mahallede top oynama vaktin daha.buralarada gelirsin daha yolun başındasın
15-'nin forumda daha çok olması birilerine neden batıyor anlamıyorum... Ayrıca 14 yaşında olup herşeyin farkında olmak zor bir iş değiL!.. Siyasetten de, MiLLiyetçiLikten de, LaikLikten çoğu 20 yaş üstünden fazLa anLıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme