Şimdi Ara

RAP SEVEN YOK MU YAW :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SMACK THAT TARZI GÜZEL Bİ ŞARKI BİLEN VAR MI ??

BENDE KULAKLIK VAR. MÜZİK ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL ŞARKI BANA GÖRE AMA SÖZLERİ SAÇMA EVET. SMACK THAT = EROİN AL DEMEK .

BİLEN VARSA YAZSIN BU ŞARKI GÜZEL AKON FEAT EMİNEMİN ŞARKISI BU . BUNUN GİBİ GÜZEL Bİ ŞARKI ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmmxd@@ls -- 22 Eylül 2007; 10:21:26 >

• uping
  • Olmaz mı diyeceğim ama senin gibi biri rap dinlediğin için kendini küçük düşmüş hissediyorum
  • yazık laaaan
    oda insaaan

valla rapçi olduu için ayrı biraz deişik olduu için ayrı yazık

ya bilader sen imha et acc ni walla buforu seni bozar ne tipler var ya

• Sen Yenisin galba
  • daha küçük abisi idare edin, kendisini kanıtlamaya çalışıyor işte, xmmxd@@ls inandım kardeş sen bir rapçisin hemde en hızlısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

daha küçük abisi idare edin, kendisini kanıtlamaya çalışıyor işte, xmmxd@@ls inandım kardeş sen bir rapçisin hemde en hızlısından.

varya küçük diyonuz. msn ye gelin diyorum sesinizi çıkarmıyonuz. kim küçük acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne karılar var be
    5 yıl önce açıldı
    Japon Kız ismi Bilen Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmmxd@@ls

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

daha küçük abisi idare edin, kendisini kanıtlamaya çalışıyor işte, xmmxd@@ls inandım kardeş sen bir rapçisin hemde en hızlısından.

varya küçük diyonuz. msn ye gelin diyorum sesinizi çıkarmıyonuz. kim küçük acaba

ben demiyorum sen diyorsun

quote:

sizde baro_55 in lafına takmışınız ha.benim yaş 16.siz farkında değilsiniz

neyse konuyu buraya saptırmayalım. dün konuya yolladıgım resim var isterseniz yollarım

msn kullanmıyorum, neyse fazla üzerine gitmeyelim küçük arkadaşımızın sinirlenmeye başladı.

• Senle aynı yaşta olduğum için ben utanıyorum be.
  • bu forum seni bozar
  • rap ne hiphop ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

Senle aynı yaşta olduğum için ben utanıyorum be.

• bikerede bi tartışma yaş yüzünden olmasın beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

Senle aynı yaşta olduğum için ben utanıyorum be.

• Yaştan dolayı Dh'den dışlanmaktan nefret ediyorum... 18+ yaş dhde varda ne oluyor. Çooğu yok kızı nasıl ayarlıyım vb. gibi dikkat çekmek için saçma sapan konular açıyorlar, herkez dhde kendi yaş grubu ile rahat rahat takılsa ne güzel olur hemen hemen her yaş grubundan bol bol üye var ben 13 yaşındayım ve bundan utanmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

Sen Yenisin galba

• quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Yaştan dolayı Dh'den dışlanmaktan nefret ediyorum... 18+ yaş dhde varda ne oluyor. Çooğu yok kızı nasıl ayarlıyım vb. gibi dikkat çekmek için saçma sapan konular açıyorlar, herkez dhde kendi yaş grubu ile rahat rahat takılsa ne güzel olur hemen hemen her yaş grubundan bol bol üye var ben 13 yaşındayım ve bundan utanmıyorum...

o konuları açan sizlersiniz okulda kız gördüm liseye nasıl başlıcam basketmi oynamalıyım cool mu olmalıyım bunların hepsini 13-14 arası yaş grubu açıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: QRHAN

quote:

Yaştan dolayı Dh'den dışlanmaktan nefret ediyorum... 18+ yaş dhde varda ne oluyor. Çooğu yok kızı nasıl ayarlıyım vb. gibi dikkat çekmek için saçma sapan konular açıyorlar, herkez dhde kendi yaş grubu ile rahat rahat takılsa ne güzel olur hemen hemen her yaş grubundan bol bol üye var ben 13 yaşındayım ve bundan utanmıyorum...

o konuları açan sizlersiniz okulda kız gördüm liseye nasıl başlıcam basketmi oynamalıyım cool mu olmalıyım bunların hepsini 13-14 arası yaş grubu açıyor

Benim sözüm açanlara zaten her forumda olduğu gibi atlayanlar çıkacak normal...

• quote:

Orjinalden alıntı: QRHAN

quote:

14 yaşındayım eğer öyle bir konu açtığımı düşünyorsan buyur ispatla.

• quote:

SMACK THAT TARZI GÜZEL Bİ ŞARKI BİLEN VAR MI ??

BENDE KULAKLIK VAR. MÜZİK ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL ŞARKI BANA GÖRE AMA SÖZLERİ SAÇMA EVET. SMACK THAT = EROİN AL DEMEK .

BİLEN VARSA YAZSIN BU ŞARKI GÜZEL AKON FEAT EMİNEMİN ŞARKISI BU . BUNUN GİBİ GÜZEL Bİ ŞARKI ?????

sende kulaklık mı war hadi be olamaz sen rap dinleme 4yüz dandini dandini dastana danalar girmiş foruma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.