Bildirim
Rapator Tank Müzesi !!! (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Baya güncel geniş bir garaj başarılarınızın devamını dilerim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme (07.09.2017): 60G FT açıldı, Ikv 65 II açıldı ve alındı... -
yanarim yanarim seninle beraber Tier 10 Plat yapamadigimiza yanarim :( Sizin gibi gencleri buyuk savas meydanlarinda gormek isteriz biz :) -
Hala kendimi tier 10 için hazır hissetmiyorum başkan... -
Güncelleme (18.11.2017): VK 100.01 P, Jagdtiger, Leopard PT A, Skoda T50, Chariotter ve T71 CMCD açıldı, 60G FT ve T28 HTC alındı... -
Severek takip ediyoruz seni :) Bende yilbasini bekliyorum garaji guncellemek icin ... -
Bilmukabele başkan... -
Güncelleme (08.12.2017): E50 açıldı...SU-76G FT, Ikv 103, Skoda T24, O-I Experimental, T1 Heavy satıldı... -
baya güzel hocam beğendim -
Güncelleme (11.12.2017): Type 64, Strv M/42-57 ve Skoda T40 alındı...M41 HMC, Vk 30.01 H, Crusader, Chi-Nu ve Lago satıldı... -
Hocam Strv42 57 pek tavsiye etmezdim ama neyse. Isvecin ust tierlerinin tamaminin personeli farkli. 7 tiere kadar oynayacaksaniz is gorur sadece. Diger 2 si cok keyifli heleki Skoda kendi tierinin E50 si diyebilirim ramlemek ve gelip sana carpmak isteyenlere supriz yasatir. -
Başkan farkındayım, 4 yetenekli İsveç kadın mürettebatı var...Daha Leoyu oynamadım, onu geçtikten sonra Emile eğitirim...Sonrası keyif...Düşük tier oynamak zevkli oluyor...
Bu yeni aldığın tankta ilk maçlar top tier çıkılmıyor muydu?...İsveç tankıyla oynadım 8 e attı... -
-
Pay to winnnn !!!!! -
Defender satışa çıksın senide görecem... -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X