ya ben oyunu indirdim patchleri indirdim ama ilk patchi yüklerken hata raporu verio bilgisayar kilitlenio res atıom nasıl halletcez
arkadaşlar ben bıraktım bu oyunu çünkü büyük bir grafik problemi var bu oyunun şehir içinde kalabalık olan yerlerde deli gibi kasıyor makinayı ve bu lag deyil buna eminim
benim pc nin özelikleri ati 9550 (256) 1gb ram p4 3.2 vee diractx 9.c son versiyon bu makinayı kasıyorsa neyle oynuyacaz yahu biz bu oyunu valaha bıraktım tekrardan arayıştayım :((
köy meydanında kastığınını bildikleri için option bölümüne secenek koymuşlar karakterleri sehirde gösterilsin mi göstrilmesin mi diye göstermeyince hic kasma olmuyor sadece bisi aradığının zaman göstert yine oyununu bırakıp bırakmamak senin elinde sen bilirsin
saol smurf55 tekrar deniyeceğim bakayim tekrardan ayarlara ancak o secenek hangisi ise yazarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: electronic.blue
arkadaşlar ben bıraktım bu oyunu çünkü büyük bir grafik problemi var bu oyunun şehir içinde kalabalık olan yerlerde deli gibi kasıyor makinayı ve bu lag deyil buna eminim
benim pc nin özelikleri ati 9550 (256) 1gb ram p4 3.2 vee diractx 9.c son versiyon bu makinayı kasıyorsa neyle oynuyacaz yahu biz bu oyunu valaha bıraktım tekrardan arayıştayım :((
Valla bende p4 3.00 l2/2gb rem/512 mb ekran karti var hic takilma olmuyor.(Telekomun yavaşlatmalari hariç)
quote:
saol smurf55 tekrar deniyeceğim bakayim tekrardan ayarlara ancak o secenek hangisi ise yazarsan sevinirim
trees ile shadow olayını kaldır gene baya etki edicektir boş arazi görünecek heryer ama takılmadan oynarsın gene bi nebze...
su anda bulundugum makinada rappelz yok ama il sayfada minimize creature in village diye bi secenek vardı herhalde onun altindaki secenekinglizcesi aklıma gelmiyo
saolun arkadaşlar denedim baya bir düzelme var amam beni oyundan soğutabn bazı şeyler var
mesela aslında baya ii bir grafiğe sahip full detayla kendi karekterinize bakarsanız gerçektende güzel yapılmış ama grafiğe etken bir sürü şey var ne yazıki boş bir arzide oynamak zorundayım
diyer olay ise 2 saat oynuyorsun adamın başı ağrımaya başlıyor sebebide ekranda görmeni engeliyen bir sürü absürüt şey var sol tarafta carekterini gösteren bir ufak görüntü ve pet sağ tarafta hiç bir şekilde detayıyla oynanamayan bir mini map alt taraf zaten malum
sonra farketinizmi skillerin kulandıktan sonraki refreslemesi çok uzun sürüyor yani skill kulanmıyorum resmen
mopların ismleri çok kötü oysa topu topu 8 10 çeşit mop var ama adları farklı
diyer bir olay pet nedir abiler hayvan anlamına gelir öyle demi adamın tekini gördüm pet diye bitane ufak prenses cocuk dolaştırıyordu yanında senin kareklterinden onu ayıran nee acaba ork filan kulanıyorsun yaa yanındaa komik yaa bumudur rpg yazık yani
güzel olan yanı nee ii bir grafik sahip kocamn bir haritaya pet sistemi olmasına ama saçmalamadan bence denguan sistemi olması henüz girmek kısmet olmadı tabi
neyse ben bu şekilde 10 tane en az online oy8un oynadım hepsindede ayrı bir umutla heycanla artık bırakıyorum çünkü free hiç bir oyundan umudum kalmadı param olmasını bekliyecem galiba tekrardan wow geri dönücem o son deneyimim benim son bir char daha ondan sonrada bırakıyorum oyun hayatımı....
beğenmiosan oynamazsın kimse zorlamıyorki seni sonuçta hepsi bi oyun çok yüksek bi beklentin olmamalı zaman geçirmek için var bunlar amaç edinmek için değil...
peki agni_tr senın amacın ne bunu yazmakta?
quote:
Orjinalden alıntı: agni_tr
beğenmiosan oynamazsın kimse zorlamıyorki seni sonuçta hepsi bi oyun çok yüksek bi beklentin olmamalı zaman geçirmek için var bunlar amaç edinmek için değil...
sanane dostum sanamıo kaldı şimdi abuk subuk birşeyler yazmak bana ben sanan kişisel olarak birşey söylemişmiyim hayır burası bir paylaşım mekanı ve bende düşüncelerimi paylaştım açık olarak kişisel olarak deyil oyunları ben senin gibi amatör bir şekilde oynamıyorum oyunlar benim için zaman geçirmekten çok bir zevk ve bu seni hiç ilgilendirmez sen gitte post kass
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: agni_tr
sanane dostum sanamıo kaldı şimdi abuk subuk birşeyler yazmak bana ben sanan kişisel olarak birşey söylemişmiyim hayır burası bir paylaşım mekanı ve bende düşüncelerimi paylaştım açık olarak kişisel olarak deyil oyunları ben senin gibi amatör bir şekilde oynamıyorum oyunlar benim için zaman geçirmekten çok bir zevk ve bu seni hiç ilgilendirmez sen gitte post kass
bi prof oyuncu olman güzel ama prof bi oyuncunun böyle bi oyunu makinasının kaldırmaması ilginç tabi neyse ben post kasmya devam edim sende takıl kafana göre ...
ne oluyor beyler ne bu hiddet bu celal electronic blue senin sorunlar için çözüm var oyunun çözünürlüğünü yükselt herşey ufalır geniş bir görme alanı elde edersin ben 1024x768 çözünürlüğünde oynuyorum alıştım artık hiç bi zorluk olmuyo şu anda bütün oyunlarda artıları eksileri var ben bundan önce silkroad oynuyordum o oyunun grafikleride güzel oynanış biçimide kolay rappelz kadar karışık değil ama onda sorun çok lag olması gündüz vakti oyuna girmemesi oyunda çok fazla küfür eden sebepsiz yere rappelz de bu tur sorunlar yok oyuna girmeme lag var ama o kadar çok değil 15 20 sn beklemiyo en azından biyerden alıntı yapim rappelz fransizca bi sözcük manası çağırmak anlmına geliyo yanlış hatırlamıyorsam bu oyunda petler ön planda en buyuk yardımcımız bu evcil hayvanlar herksesin zevki kendine oyundsa yaratık ismi arama yaratığın bulundugu mekana git önüne geleni kes yinede sen bilirsin agni tr kardes ne bu sinir yaw biraz sakin ol sabırlı ol ne zaman baksam birisini tersliyorsun herkes senin kadar bilgisayar kullanmayı bilmeyebilir sorduklarında baştan söyle ve ya cevap vermeelbet biri cevap verir. birazdaha birbirimize saygılı olalım...
ya noldu bu oyuna sımdı daha dun gırdım bugun gırıyorum patchlerı yuklemedı sımdı de kac saatdır patch yukluo daha %3 delı olcam noldu sımdı buna
Gene rappelz.potato dan 150 mb lık 4. patch i manuel yükleyip öyle oyuna giriniz.
tskler kardesım bıde oyle denım saolll
YA arkadaşlar launcheri açıyorum biraz bekledikten sonra launcherkararıp'' can't connect to update server '' yazısı çıkıyo ne yapmam gerekiyor lutfen yardım edin
quote:
diyer bir olay pet nedir abiler hayvan anlamına gelir öyle demi adamın tekini gördüm pet diye bitane ufak prenses cocuk dolaştırıyordu yanında senin kareklterinden onu ayıran nee acaba ork filan kulanıyorsun yaa yanındaa komik yaa bumudur rpg yazık yani
sana zahmet RPG yi bi tanımlarmısın yada hiç fantastik kurgu kitabı okumadın mı, pet dediin sey sadece evcil hayvan demek mi bi de onu arastırsana derim , petin 5 den fazla anlamı vardır ingizcede bu arada bence launcher gelio ama cannot connected to uptade server yazıo bu neden olabilir?