Şimdi Ara

Rapellz Epic 4 (patch sorunu ve diğer launcher sorunları) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet bn rappelz i yeni yukledim.. we ''TİMED OUT'' çıkıp duruo. ilk D. ye yuklemistim sora C ye attım.. we patch yukledi.DOWNLOAD caccsesfuled mi ne yazdı... START GAME ye bastm please restart launcher yazısı çıktı. bastan açtm gne TİMED OUT çıkıooo..naapmam lazm.. Sitesindeki PATCH ları tek tek indirsem 400 MB. tutuo gene..onları indirirsem kesin girermi .

HELLPPP PLZZZZZZ.!!!!!!!!!!!!
  • ahanda walla yukluo PATCH. gircem galiba... çk sewindi ULEEEN.. :D:D MİLLET. Hangi serveri onerirsiniz?hangi adam? assasins. MP basio dmi.. MP PHP olayı aynımı bu oyunda?
  • Şu anda ki oyunun epic 4 sanırım sürümü nedir?
  • YA BEN OyunU İNDİRDİM BUGÜN PATCLER DOLDU GAME START DİOM EKRAN SİYAH OLUO ARDINDAN Bİ YAZI GERLİO AYNEN SÖYLE BU ARADA EPİC4 YAZI SÖYLE
    THE GAME CLİENT ENCOUNTERED AN ERROR UNEXPECTEDLY SEND ERROR İNFORMATİON'' SON RADA EWET HAYIR SAECENEKLERİ CIKIO HERHANGİ BİRİSİNE TIKLAYINCA GİRMİO OYUNA NE OLUR YARDIM EDİN
  • Yardımın için çok teşekkürler, oyunu dün indirdim ID-Şifre hatası aldım, araştırdım US clientini indirdiğimin için böyle olmuş.Sinir sinire bi de TR versiyonunu indirdim bu seferde belirli bi yerde update takılıyodu şimdi onu da hallettim.Teşekkürler tekrar.
  • Konuyu hortlatacağım ama kusuruma bakmayın,
    Patch işleminin durmasını bende yaşıyorum biraz indiriyor ondan sonra %0'da duruyor. Modemi kapatıp biraz bekleyip açıyorum yine aynı devam etmyor...Manual patch için verdiğin link de ölmüş ne yapacağımı bilemedim
  • Beyler Benim Sorunum şu %65 oluyo oyun takılıyo güncelleme packı eksik galiba link verirmisinz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.