Şimdi Ara

Rapi d share bozuk rar dosyalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda aradım benzer bir konu bulamadım rapi d share de indirdiğimiz sıkıştırılmış rar dosylarında genelde cilt bozuk yada şifre doğru olsa bile şifre hataları çıkıyor?son günlerde bu durum bende bi hayli arttı örneğin 8 part oluşan rar lı dosyayı indiriyorum cilt bozuk yada şifre hatalı msj alıyorum aynı dosyaları tekrar aynı şekilde download yapıyorum düzeliyor yada bozuk olan part ları indirirken flasget kullanıyorum merak ettiğim bu olayın nedeni ? aynı linkten aynen indirilen dosya neden bozuk yada şifre hatası veriyor sizlerin bu konuda uyguladığınız özel yöntemler varmı flashgette yada kullandığınız başka bir download porgramında (acaba sorun flashgette indirdiğimden dolayımı oluyor) bu gun indirdiğim iki 8 partlı dosyada aynı sorunu yaşadım birinde şifre hatalı diyordu aynı partları tekrar indirdim sorunsuz açtı diğerinde her partta cilt bozuk hatası verdi tekrar indirdim bazı partlarda hata verdi o partları bir daha indirdim düzeldi bunun bi çözümü yokmu?nedir buna sebep olan?yada düzeltme yöntemi bu olayı?? winrarda flashgette yada başka bir şekilde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 25 Kasım 2006; 22:35:04 >

• tam bende bu konuda yazacaktım..bende diyordum benim baglantımda mı bir sorun var diye.
    ben dosyayı indiriyorum tam %99 yada %100 oluyor dosya transferi duruyor eskiden beri vardı ama simdi daha cok arttı hatta rar hiç birsey indiremiyorum....
  • Bende de o sorun oluyordu part lı dosyaları açamıyordum. Bir program kullandım: Power Archiver diye, WinRAR benzeri bir program.... WinRAR ile açamadığım dosyaları Power Archiver ile açabiliyorum.
    http://www.powerarchiver.com/
  • yok dostum bir işe yaramıyor bozuk olan dosyalar onunlada bozuk.sanırım rapidde bir sorun var:-(
  • rar repair tool 4 ile onarmayı denedim fakat yine bi işe yaramadı :(
  • arkadaşlar bence sizin indirme yöneticinizde yada dosyaları çektiğiniz yerde bir sıkıntı var soyaların kendilerinin bozuk olma ihtimalinide unutmayın. Bende flasget kullanıyorum ama böyle bir sorun yok.
  • Bende rapid+flashget kullanıyorum son zamanlarda rar problemi arttı, rapidde sorun var kalite gittikçe düşüyor.
    --
    ama
    - dosyayı az parçaya bölüp (mesela 2) indirdiğiniz takdirde sorun olmuyor. 20taneden belki 1i bozuk çıkıyor. eskiden 10parça indirsemde çok nadir olurdu.

-bir başka tavsiyemde dosyayı arşivden çıkarırken keep broken files kutusunu işaretleyin türkçesinde ne yazıyor bilmiyorum, bu şekilde çıkardığınız takdirde, çok büyük bir crc problemi yoksa indirdiğiniz dosyada sorun olmuyor. Bu sölediğim video türü olanlar için programlarda sorun yaratabilir tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

Bende rapid+flashget kullanıyorum son zamanlarda rar problemi arttı, rapidde sorun var kalite gittikçe düşüyor.
    --
    ama
    - dosyayı az parçaya bölüp (mesela 2) indirdiğiniz takdirde sorun olmuyor. 20taneden belki 1i bozuk çıkıyor. eskiden 10parça indirsemde çok nadir olurdu.

-bir başka tavsiyemde dosyayı arşivden çıkarırken keep broken files kutusunu işaretleyin türkçesinde ne yazıyor bilmiyorum, bu şekilde çıkardığınız takdirde, çok büyük bir crc problemi yoksa indirdiğiniz dosyada sorun olmuyor. Bu sölediğim video türü olanlar için programlarda sorun yaratabilir tabi..

İyi de yıllardan beri var Flashget' de rar dosyaları bozma sorunu.. Free Download Manager kullanıyorum 1.5 yıldır daha tek dosyada problem yaşamadım. Rapid-share' de problem yok arkadaşlar.. Flashget gibi işe yaramaz bir program kullanmayınız yeter ki, sorun yaşamazsınız..

• Normalde rapidde sorun var denmiş ama rapid de sorun yok arkadaşlar.sorun sizin sistemizle alakalı.Özelliklede indirme yöneticinizden kaynaklanıyor.Bundan 1 ay kadar önce bende de aynı sorunlar vardı.flasget kullanıyordum ve rapidin bazı avantajları gözünde bulunduruyor ve bu avantajları kullanıyordum.Örnegin indirmeyi durdurup sonradan devam etmek gibi veya baglatım kesildiginde aynı linke sonra devam etmek gibi ben bu özellikleri sıkca kullanan biriydim ama şu an kullanmıyorum nedenide 1 ay önce şimdiki sizin sorunlarınızı yaşadıgım içindir.

Şimdi durum değişti verdigim linkler bitene kadar müdahele etmiyorum baglantı kesildiginde linke devam etmiyor tekrar indiriyorum.günlük ortalama 50 gb gibi data çekiyorum rapidden.Sizinde aklınızda olsun baglantı kesildiginde aynı linki tekrar indirin mümkünse duraklat başlat yapmayın.Diyeceksinizki rar dosyalarında bozukluk olamazmı?Bozukluk olabilir ama bu %1 olasılıktır.şifrelerde kopyala yapıştır yerine manuel olarak girmek,rar dosyalarının tam oldugundan emin olmak,kullandıgınız rar programının tam sürüm olması,mümkünse indirildigi sayfadaki yorumları okuyarak indirmek.ve en önemlisi indirme yöneticinize indirirken müdahale etmemek gibi unsurlar daha hatasız indirme için sizin yardımcınız olacaktır.Ve bu gibi hatalar minumuma inecektir.

• @ jxoch

O sorun yıllardır var. Flashget iyidir de, dezavantajı ''crc'' olayıdır. Sen parça sayısını '1' girsen bile, 3-5 part mutlaka sorun olur. Atıyorum 45 partlık film indirdiğini düşün; bağlantı durumuna göre değişecektir hata sayısı. Ha büyütülecek olay değil esasında. Zira 45 part söz konusu. Tabi gidip de 7 partlık film çektikten sonra, 3-5 hata alıyorsan, kazan kaldırmak hakkındır.

Her neyse, ''Keep Broken Files'' olayı bozuk, kırık dosyaları koru anlamına gelir. Ancak hata sayısı 20 - 25 lere ulaşan bir filmi, o kutuya tıklayarak rar'dan çıkarırsan, adama salto attırırlar film esnasında.
  • bende de aynı sorun var sinir oldum valla.daha yeni limitsize geçtim daha önce böyle bişey başıma gelmemişti.2 gb lık oyun partlarının inmesini bekledim sabırsızlıkla .flashget kullanıyorum.bi tanesi %94 te kaldı.ve devam etmiyor hiçbir şekilde.bi tanesi %70 de kaldı.iki gün boyunca devam et demeye devam ettim sonunda indi.ama %94 olanı baştan indiriyorum.
    bi de aynı şekilde firefox indirme yöneticisiyle küçük büyük farketmeden rapi d den dosya indirirken %99 oluyor.birkaç saniye kaldı diyip öyle kalıyor

quote:

Orjinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::
    Özelliklede indirme yöneticinizden kaynaklanıyor.

bu arada sizinde dediğiniz gibi indirme yöneticisinden kaynaklanıyor.çünkü ben şu an idm kullanıyorum.hiç sorun yaşamıyorum

• kullanmayın abi flash get... orbit downloder işinizi görmez mi rapitte? benim varsayılan indirme programım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.