Şimdi Ara

RAPİD-LİNEA-ACCENT BLUE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
4
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

quote:

quote:

Bu paraya bu aracı hayatta almam. Ederi 33-38 bin. 48 bin liraya Linea'dan kat kat kalite araçlar tercih edilebilir. Kararınıza saygı duymakla beraber yanlış olduğunu söylemek boynumun borcu. Yazık o paraya.

1.6 120 hp dizel düz 6 vites accent blue ler nasıl ?

ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE Galiba bahsettiğiniz model. 128 Hp 260 Tork. Bu araç Lineaya göre daha iyi. Bütçeni biraz daha zorlaman mümkün mü?

accent blue mode plus modeli var peşin 50 bin yazıyor ama sıkı pazarlıkta 2 bin lira inerler diye düşünüyorum fakat 50 bin liralık linea da 6 hava yastığı var 50 bin liralık accentte ise 2 tane
    accent blue 120 beygir linea 105 beygir gibi farklılıklar var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-satilik-yeni-c4-e-hdi-comfort-plus-144228337/detay Linea'ya göre 2-3 gömlek üstünde bir araç... Plus olduğu için Lineadan fazlası vardır donanım olarak.

2.el araç il 0 km araç kıyas hmmm

0km galeriden araç ile kıyaslasanız yine bir nebze,

bence senin önerdiğin c4 yerine bu Fluence daha iyi tercih,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-fluence1.5-dci-touch-90bg-c.jantli-mustafa-konu-dan-141876225/detay

Bu ilandaki Fluence .çok iyiymiş fiyat olarak Fluence burda zikredilen rapid,toledo linea gibi araçlardan çok üstün bir araç gerek genişlik gerek diz mesafesi gereksede konfor olarak çok iyi tam bir C sınıfı hatta boyut olarak D sınıfına yakın bir araç üstelik baz donanımlısı bile donanım olarak fena değildir tatmin eder.Ben olsam rapid, linea ,toledo gibi araçları hiç düşünmezdim ilnadaki gibi bir fluence düşünürdüm.

acaba bu araç metalik boyamı alarm var mıdır ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

51.180 liraya titanyum focus varken
    50.200 lira ya confortline golf ve jetta varken 1.2 tsi

Bu arabalara sirf dizel diye bu paralari vermek valla yazik gunah hocam. Bir depoda 200 km eksik gez ama git focusa bin hemide titanyum yani. Taş gibi koç gibi tank gibi araba c segmentinin ağa babasi.

Yukarda arkadaşlar yazmiş zaten guvenlik airbag den degil yol tutuştan başlar diye. Bu modelin zaten nami belli. Ama yinede siz bilceniz tabi

1 depo ile 200 km 2 depo ile 400 km
    10 depo ile 20.000 km gerçekten iyi bir rakam

hocam anladığım kadarıyla babanın istediği tamamen ekonomi,

bu yüzden iki seçeneğin var bence,

yukarıda da verdiğim Fluence ilanı veya Linea, Blue ve rapid gerek yakıt gerek parça gerek 2.el olsun ekonomik olarak üzer.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-fluence1.5-dci-touch-90bg-c.jantli-mustafa-konu-dan-141876225/detay

• Fluence yerinde bir tercih olur sizi üzmez babanız fluencei görse diğerlerine bir daha bakacağını sanmıyorum şu araç fyat olarak daha da uygun:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-1.5-dci-touch-fluence-beyaz-sadece-20-kmde-posetleri-144407923/detay
  • 1 depo 200km farkettiriyorsa

10 depoda 2000km yapmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fluence yerinde bir tercih olur sizi üzmez babanız fluencei görse diğerlerine bir daha bakacağını sanmıyorum şu araç fyat olarak daha da uygun:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-1.5-dci-touch-fluence-beyaz-sadece-20-kmde-posetleri-144407923/detay

neden 2.el acaba ? 20 km nede olsa
    Kullananların %70 i içeriye traktör gibi ses geliyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 22 Kasım 2013; 15:51:33 >

• Ses olayı dizel arabaların hepsinde var buna takılmamak gerek zaten kullanmadığı araba hakkında yorum yapanlara kıl oluyorum sorsan bi kere bile kullanmışmı sağdan solan kulaktan dolma bilgilerle burada yorum yapan çok insan var ben araba alacak olsam gidip denerim hangisi içime sinerse hangisini beğenirsem onu alırım gerside hiç umrumda olmaz .
  • quote:

Ses olayı dizel arabaların hepsinde var buna takılmamak gerek zaten kullanmadığı araba hakkında yorum yapanlara kıl oluyorum sorsan bi kere bile kullanmışmı sağdan solan kulaktan dolma bilgilerle burada yorum yapan çok insan var ben araba alacak olsam gidip denerim hangisi içime sinerse hangisini beğenirsem onu alırım gerside hiç umrumda olmaz .

biz(şahsen ben) araba alma olayını çok mu abartıyoruz .Yoksa sıkı araçtırıp almak en doğrusu mudur ?
    Böyle soru sormakta saçma gibi
    şimdi baktım symbol felan 20 .000 adet satılmış bu sene heralde .Rapid ise 1600 adet satılmış
    satış rakamlarına bakmakta fayda var mıdır ?

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    ilandaki araç gerçekden müthişmiş beğendim fluence ı aklanın ucundan bile geçirme neden diye sorarsan amcamın oglunda şirkete arabası olarak fluence var arada rahat rahat seyehat edemessin rüzgar sesinden adam delilir bence bu focusu ve rapidi iyi bir denetimden geçirin tabi focus daha iyidir de sonuçta 2.el 0 almak varken niye 2.el ama focusda iyi yani maşallağı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

hocam cihanhavayolları ve şenersonfiyatıgörür'ün sözlerine bakma.. :D
    arabanı güle güle kullan.. önerdikleri araba sanki çok matahmış gibi.. gidin siz alın o zaman..
    1.6 105 hp, 290 nm seni yolda asla üzmez..

Aynen hocam sen dinleme bu arkadaşlar i tas gibi arabadir linea. Vagcilar kafayı yemiş bu forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

arabanı güle güle kullan.. önerdikleri araba sanki çok matahmış gibi.. gidin siz alın o zaman..

Aynen hocam sen dinleme bu arkadaşlar i tas gibi arabadir linea. Vagcilar kafayı yemiş bu forumda.

linea fiyatında başka araçlara da bakıyorum.İyi araştırıp en iyisini almaya çalışacagız

• ulan araba almakda ne zor işya aynı şeyi bende yaşıyorum 2 3 haftadan beri bi araba alamadım para var araba yok tabi benim miktar makul sizinki gibi 50 bin olsa rapide koşarımda 22 bin maks fiyat :)
  • quote:

quote:

Adama iyilik yapiyoruz guvenli araba al diyoruz kotumu yapiyoruz ?

3 yildiz alir bu linea tas catlasa firma bunu bildigi icin teste girmiyor

Symboll neyse linea'da aynisi iste bir farki yok

C sinifi araba falanda degil linea

En mantikli olani rapid

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

En mantikli olani rapid

2.el temizde bakmaya başladık şu sıralar
    2013 focus trend xler 49-52 bin tl hoş arabalar

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    o geçen paylaştığınız focus iyidi 2.elden alırkende galeriden falanda almayın aslında en iyisi sıfırda
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

o geçen paylaştığınız focus iyidi 2.elden alırkende galeriden falanda almayın aslında en iyisi sıfırda

sıfırda 58-60 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

En mantikli olani rapid

Rapidi gittim gordum fiyatini bence haketmiyor.

Dipnot: bu elaman araba falan alamaz.

• quote:

ulan araba almakda ne zor işya aynı şeyi bende yaşıyorum 2 3 haftadan beri bi araba alamadım para var araba yok tabi benim miktar makul sizinki gibi 50 bin olsa rapide koşarımda 22 bin maks fiyat :)

Rapide koşmak nedir ya 50 bine ne arabalar var ikinci elde.

• quote:

quote:

ulan araba almakda ne zor işya aynı şeyi bende yaşıyorum 2 3 haftadan beri bi araba alamadım para var araba yok tabi benim miktar makul sizinki gibi 50 bin olsa rapide koşarımda 22 bin maks fiyat :)

Rapide koşmak nedir ya 50 bine ne arabalar var ikinci elde.

o yönden katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.