Şimdi Ara

RAPİD-LİNEA-ACCENT BLUE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
4
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0,1&D1=55000&R2=0,1&R3=1&R4=9999&D5=1&D4=and%20article_tl%20%3E%200%20ORDER%20by%20article_tl%20DESC&sayfa=1 bakın burdan dizel sedan 55 bin tl seçtim linea rapid toledo aveo accent blue c elysee 301 vs vs gibi arabalar var sıfır olarak bunları istemessen 2.ele bakacan mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

rapidi beğenmedinizmi
    fluencea bulaşma derim arabanın içinde rüzgar sesinden rahat edemessin focusa laf yok :)

Fluence sessiz bir araçtır.

Asıl Focusun içinde lastik ve yol sesinden duramazsın.

Rapidi söylemiyorum dahi.

Bunların yanında sönük kalır.
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    hahah fluenceya sessiz dedi tabi ben yeni kasasını demiyorum ama ona hiç binmedim 2011 model yolda gidiyon sanki tarıyolar arabayı mübarek öyle bi ses geliyoki tabi abartmamak lazım aşırıda değil
  • RAPİD B segmentinde.

LİNEA C segmentinde

ACCENT BLUE C segmentinde

Seçiminizde sınıf önemliyse Rapid baştan eleniyor. Çünkü aşağı-yukarı aynı paraya C sınıf araç daha iyi olur düşüncesindeyim.
    hah accent blue c sementimi iyi araştırın isterseniz sonra gelinde konuşalım
  • quote:

Evet C sınıfında. Sayısız kaynak var bu konuda.

Ayrıca kaynak göstermeye de gerek yok. Rapid nasıl B sınıfındaysa Blue de C sınıfında konumlandırılıyor.

http://www.tuludarican.com/
    benim bildiğim kadarıyla accent blue b segmenti
  • hocam gidin hondaya 50000 tl fabrika çıkışı lpg li honda civic i alın,sonra bana teşekkür edin. hadi iyi geceler.
  • bakın rapidi ben sıfır olduğu için tavsiye ettim arkadaşda sıfıra daha yatkın o fiyata sıfır dizel araba ancak bu var 2.el isterse ohoo astralar focuslar köpeğin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Evet C sınıfında. Sayısız kaynak var bu konuda.

Ayrıca kaynak göstermeye de gerek yok. Rapid nasıl B sınıfındaysa Blue de C sınıfında konumlandırılıyor.

http://www.tuludarican.com/

Evet hyundainin boyle bir konumlandirmasi var. Accent blue yu c sinifi olarak kabul ediyor.

Accent blue ya c diyorsa elentra d olmasi gerekiyor. Malumunuz Elentranin d siniflik bir tarafi yok.

Muhtemelen fiatin lineayi c sinifi olarak lanse etmesinden dolayi hyundai boyle yapiyor.

Markalar istedigi gibi sallayabilirler. Ama kullanicinin gozunde accent blue, rapid, linea, toledo, 301 gibi araclar B sinifi sedandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• accent blue yu iyi düşünmek lazım 2010 model accent era sahibiyim arka amartisör ve helozonlarda sıkıntı vardı değişdirttim.ne tesadüf ki blue dada bu amortisör sorunu devam ediyor, ancak servisi iyidir accent in yokuş yapmaz değiştiriler
    donanım olarak güzel ama bu fiayatta böyle bir araba yapıyorsun hız sabitleyici koymuyorsun anlamak güç . bir de yakıt tüketimi soru işareti güzel paylaşımlar var ancak akıl bulandıran da çok...
    diğer yönden araç gayet iyi alt vitesler pek randımanlı değil diyorlar ama ben test aracını kullandım fena değildi. dizayn olarak söylenecek laf yok zaten rapid den daha çok beğeniyorum.
    ama yinede bnm seçimim toledo yada rapid olacak bu gidişle...
  • Rapid yerine Toledo alın. Seat marka olarak Skoda'dan daha kaliteli ve çok satılıyor. Rapid alınacak araba değil.
  • rapid ve toledodan vazgeçtik
    focus ,accent blue 'lara bakacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Rapid yerine Toledo alın. Seat marka olarak Skoda'dan daha kaliteli ve çok satılıyor. Rapid alınacak araba değil.

Sendeki bu skoda hazimsizligi niye abi

Rapid'i inceledinmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Rapid yerine Toledo alın. Seat marka olarak Skoda'dan daha kaliteli ve çok satılıyor. Rapid alınacak araba değil.

Rapid'i inceledinmi ?

Skoda'yı sevmiyorum ve antipatik fiyatlandırmaları yüzünden kendilerini baltalamalarını anlamıyorum.

Mesela Octavia.

İngiltere gibi ülkelerde Golf'den ucuz başlangıç fiyatı var. Ama bizde Skoda gidip baz paketi Golf'den pahalı yapıyor.

Mantıklı olarak Octavia 1.2 TSI 36000-38000 TL civarı edecek bir araç. Cruze gibi.

1.4 Benzinli manuel Elegance olanı 61.000 TL.

Aynı aracın Seat versiyonu olan Leon FR modeli, ki çok daha dolu ve albenili bir araç, 53000 TL. İkisi de 140PS ve manuel.

Bu sebeple mesela Leon alınır. Octavia ise avucunu yalar.

Yani Skoda bu tip saçmalıkları sebebiyle bana antipatik geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

rapid ve toledodan vazgeçtik
    focus ,accent blue 'lara bakacağız

vazgeçme nedenleriniz nelerdir?
  • quote:

quote:

quote:

Rapid'i inceledinmi ?

Skoda'yı sevmiyorum ve antipatik fiyatlandırmaları yüzünden kendilerini baltalamalarını anlamıyorum.

Mesela Octavia.

İngiltere gibi ülkelerde Golf'den ucuz başlangıç fiyatı var. Ama bizde Skoda gidip baz paketi Golf'den pahalı yapıyor.

Mantıklı olarak Octavia 1.2 TSI 36000-38000 TL civarı edecek bir araç. Cruze gibi.

Aynı aracın Seat versiyonu olan Leon FR modeli, ki çok daha dolu ve albenili bir araç, 53000 TL. İkisi de 140PS ve manuel.

Abi bunlari yazarken ne iciyorsan aynisindan istiyorum

Sen isine gelen modeli goklere cikariyorsun isine gelmeyeni yerin dibine sokuyorsun

1.4 tsi manuel benzinli fr arac ile hb sedan dizel sedan araci bir tutuyorsun

Cruze dedigin arac 2000 motor bile satilmadi tam senlik al bin bence

40.000'e ciyt sat ustune 5000 koy 2000 dizel araca bin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rapid'i inceledinmi ?

Mesela Octavia.

Abi bunlari yazarken ne iciyorsan aynisindan istiyorum

Sen isine gelen modeli goklere cikariyorsun isine gelmeyeni yerin dibine sokuyorsun

1.4 tsi manuel benzinli fr arac ile hb sedan dizel sedan araci bir tutuyorsun

Cruze dedigin arac 2000 motor bile satilmadi tam senlik al bin bence

40.000'e ciyt sat ustune 5000 koy 2000 dizel araca bin

İyi de Octavia ile Leon arasında en üst donanımlı Benzinli manuel arasında nasıl 8000 TL fark olur. Bence bunun açıklanması lazım.

Leon üstelik daha kaliteli bir araç.

Octavia konusunu atayizler bile açıklayamaz.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Hic birsey buldigin yok senin abi vag grubu araclar ile ilgili

Octavia leonu ezer kalitesi ile

O begenmedigin octavia elegance donanimi ac bak icinde ne var ?

• quote:

quote:

quote:

Rapid'i inceledinmi ?

Mesela Octavia.

Doğru noktaya parmak basmışsınız.

Octavia nedense çok pahalı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.